Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לכל תדלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול בבקשה לשפוך אור על תוספים שמוסיפים בכל תדלוק, מה הם, איזה חברה, אני לא מדבר על התוספים של הטיפול 10,000 (LM גולג לייבל, K44) אלא על תוספים לכל תדלוק, לשמירה על מנוע נקי מבפנים.

בתודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מיותרים= בזבוז כסף!

כל הדלקים בארץ מתוספים!

חיפוש היא מילת המפתח!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מתאריך (אם אני לא טועה) 1/1/2002 כל הלקים מתוספים, רק שמשום מה כל האנשים חושבים שיש בארץ 18 בתי זיקוק שכל אחד מוכר סוג שונה של בנזין 95...

פורסם

אני חושב שלבסוף אתה תסיים אצל צביקה במוסך. כל תוסף הוא רעל למנוע- למעשה זה פשוט נפט מזוקק.

אני אישית עושה ניקוי קרבורטור לבד וזה הרבה יותר יעיל מתוסף. חבל שרכב שעולה כ"כ הרבה כסף לבסוף נהרס בגלל 20 שקל.

פורסם
אני חושב שלבסוף אתה תסיים אצל צביקה במוסך. כל תוסף הוא רעל למנוע- למעשה זה פשוט נפט מזוקק.

.

ומה רע לסיים אצל צביקה במוסך? לדעתי פה מתחילים חייו של הרכב, מרגע שמגיעים אליו, הרכב קם לתחייה!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אדון יון סיאט טולדו היקר

יש לך סימוכין לדבריך לגבי תוספים?

יש לך מפרט מדויק ממה הם מורכבים?

האם ניסית במכון תקינה כזה או אחר (טכניון , מת"י) לקחת שני מנועים במצב זהה לתסף אחד ואת השני לא, לפרקם לפני ואחרי ולבדוק מה מצבם ועל סמך התוצאות לתת חוות דעת מקצועית מבוססת

חסרת פניות?

לדעתי לא

ואם כן אשמח לשמוע או להיות מופנה למאמרים מקצועיים שלא נתמכים ע"י פרסום או דיעה קדומה

או "תחושה" של בעל מוסך כזה או אחר

יובל

פורסם

אדון יובל המבולבל היקר:

1) שמחתי לראות את תגובתך השנונה כביכול . ואת תוספת השטות לשם משפחתי ,עליה טרחתי להתלונן זה מכבר.

2) אין ולא הייתה בכוונתי לפרסם אף אחד . אע"פ שאני מאמין שצביקה הוא בעל מקצוע מכובד בפני עצמו.

3) אם אתה רוצה להיות מופנה למאמרים מקצועיים נטולי תחושות אשמח לקבל ממך את ההרכב הטכני פיזי ביולוגי

של תוסף הדלק ע"מ שבמקום לעזור אחד לשני , נפתח ויכוח משעמם וחסר טעם על עליונות שכלך ויכולת התגובה המילולית הנפלאה כביכול שלך במקום למנוע מהמסכן להרוס לעצמו את מערכת הדלק.

4)תוספי דלק הם בזבוז כסף- וגם להגיב על דבריך , היה זה בזבוז זמן.

פורסם

אני מתנצל אם עלבתי בך, חשבתי שאתה נוהג בסיאט.

מעבר לכך אתה די חוצפן, ולא השבת לדברים שרשמתי מהסיבה הפשוטה שכנראה יש בגו.

אבל בכל זאת זה רק פורום מכוניות וכולנו חברים בו

אז שא ברכה

יובל

פורסם

חבר פורום יקר העונה לכינויי ZVI.DOC כתב שמאז ומתמיד השתמש בתוסף לכל תדלוק והמנוע נשמר נקי מבפנים, ועבד מצויין, אבל מאז שכל תחנות הדלק הכריזו כי הדלק מתוסף והוא הפסיק להישתמש בתוסף המנוע הזדהם מיד.

אחכה גם לתגובה ממנו.

פורסם

שוב , אפשר לשאול את חברות הדלק מה הוא התוסף? ומה אחוז המהילה ואיזה בקרה יש להם עליו?

לא שנקבל תשובות:)

גם אני מחפש תשובות על עניין תוספים כאלה ואחרים.

פורסם
שוב , אפשר לשאול את חברות הדלק מה הוא התוסף? ומה אחוז המהילה ואיזה בקרה יש להם עליו?

לא שנקבל תשובות:)

גם אני מחפש תשובות על עניין תוספים כאלה ואחרים.

זה חסר טעם, ולא רק כי הן לא יודעות...

פורסם

עניתי ליובל בפרטי לגבי תוספים. ובכ"ז בתור אחד שיש לו 2 קרבורטורים ומחליף בכל פעם, צריך להבין שאמנם יש נקיון, אך הלכלוך לא מתנקז לשום מקום - במקרה הטוב אולי לפילטר דלק. זה חסר טעם כל בעל מקצוע יבשר לך כמה נכנסים אליו אחרי שימוש בתוסף כזה .

וחוץ מזה מי שמבין בספרות טכנית וקורא ממה החומר עשוי - זה פשוט.... נפט.

• תוכן חדש...