Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כול עוד אור ירוק קיימים החוק יהיה יותר ויותר נוקשה לגבי נהגים צעירים.
נוקשה=ענישה כבדה יותר

צעירים=נהגים חסרי ניסיון

עכישו תסביר לי אתה, למה לא להעניש בחומרה נהגים שאין להם ניסיון וביצעו עברה חמורה (אור אדום, אי מתן זכות קדימה, מעבר מנתיב לנתיב ללא איתו תוך הפרעה לתנועה, נסיעה בצד שמאל במהירות איטית שלא לצורך עקיפה, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל וכו')...

אני גם בעד לתת עונשים כבדים על העברות האילו לנהגים "וותיקים", אבל אין לי ספר שלא "סתם" ניטפלים לנהגים הצעירים. יש סיבה. אנחנו יודעים מה היא, לא? אם אתה נוהג כחוק, לא מישתולל ולא מיתפרע אין לך סיבה לידאוג... אם לא, אני מעדיף שתשב בבית שלול רישיון מאשר שאני אצטרך לממן את השהיה שלך בבית לווינשטיין!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי - בוא אני אתן לך דוגמה לאיך החוקים הנוקשים לנהגים החדשים כן דופקים נהגים רגועים.

אני נהגת חדשה, לא שומאכרית, נוהגת בזהירות ואפילו נצמדת לנתיב הימני במידת האפשרות. הפעם היחידה שהרשיתי לעצמי להשתולל קצת עם הרכב הייתה כעשיתי קורס נהיגה מתקדמת.

לפני כמעט שנה אחרי שהייתי כ-5 חודשים עם רישיון עברתי תאונת דרכים. נהג עבר באור אדום ונכנס בי בקורה B מצד הנהג. העניין נמצא עדיין בחקירה אבל בגלל שאני נהגת חדשה וצעירה (את התאונה עברתי בגיל 17), ובגלל שחבר של הנהג שנכנס בי שנסע ברכב נוסף לידו מעיד שאני עברתי באור אדום (למרות שאני עברתי בירוק), רוב הסיכויים שרישיון הנהיגה שלי ישלל ויהיה לי כתם לא קטן על הרקורד שלי.

כל זה בגלל שאני נהגת חדשה.

אם אותו מקרה היה קורה בעוד שנה, אפילו אם בסופו של דבר היו מאשימים אותי, הייתי מקבלת קנס ונקודות. לא שלילה.

תחשוב על זה. לא כל הנהגים החדשים משתוללים, חלקנו חיכינו במשך 17 שנים כמו ילדים טובים כדי להתיישב מאחורי ההגה בשעור הנהיגה הראשון, ואף פעם אפילו לא שקלנו את האפשרות ליסוע ללא נהג מלווה בתקופה שמחייבת זאת לאחר קבלת הרישיון.

יום טוב

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
נוקשה=ענישה כבדה יותר

צעירים=נהגים חסרי ניסיון

עכישו תסביר לי אתה, למה לא להעניש בחומרה נהגים שאין להם ניסיון וביצעו עברה חמורה (אור אדום, אי מתן זכות קדימה, מעבר מנתיב לנתיב ללא איתו תוך הפרעה לתנועה, נסיעה בצד שמאל במהירות איטית שלא לצורך עקיפה, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל וכו')...

אני גם בעד לתת עונשים כבדים על העברות האילו לנהגים "וותיקים", אבל אין לי ספר שלא "סתם" ניטפלים לנהגים הצעירים. יש סיבה. אנחנו יודעים מה היא, לא? אם אתה נוהג כחוק, לא מישתולל ולא מיתפרע אין לך סיבה לידאוג... אם לא, אני מעדיף שתשב בבית שלול רישיון מאשר שאני אצטרך לממן את השהיה שלך בבית לווינשטיין!

גילי

אכשיו בו ותסביר לי למה אסור לי ליסוע אם 2+אנשים ברכב?

גם אם אני נוהג כחוק זה עדיין פוגע בי

אור ירוק ממש לא פועלים לטובת האזרח.

אודי A4

דימה.

פורסם

Ave - הסיבה שאתה לא תנהג עם 2+ היא פשוטה מאוד - כי זה החוק!

החוק הזה לא נועד כדי להגביל אותך בשום דרך שהיא אלא למקרה שאתה תעשה טעות - שיהיו אתך כמה שפחות אנשים ברכב. כשאני עברתי את התאונה שלי הייתי לבד ברכב (למרות שאני לא נכנסת לחוק של ה-2+ כי קיבלתי את הרישיון לפני זה).

חוץ מזה - ניסית פעם ליסוע לאנשהו עם רכב מלא? יש לך מושג איזו הסחת דעת זו לנהג חדש ולא מנוסה שמנסה להתרכז בכביש? אני יכולה בבירור לומר לך שאותי זה מעצבן לנסות להשתיק 4 אנשים.

חוץ מזה - מה אכפת לך כמה אנשים יכולים ליסוע אתך? מבחינתי בנאדם אחד או שניים זה אידיאלי - אף אחד לא משגע לי את השכל ואני יכולה להנות מהנהיגה השקטה שלי עם המוסיקה שלי.

פורסם

זה עוד לא הגיע למשפט ומבחינת משטרת כפ"ס זה עדיין בחקירה.

אגב - הצעות לעורך דין טוב אני אקבל בברכה בה"פ

פורסם

החוק הזה לא נועד כדי להגביל אותך בשום דרך שהיא אלא למקרה שאתה תעשה טעות - שיהיו אתך כמה שפחות אנשים ברכב. כשאני עברתי את התאונה שלי הייתי לבד ברכב (למרות שאני לא נכנסת לחוק של ה-2+ כי קיבלתי את הרישיון לפני זה).

חוץ מזה - ניסית פעם ליסוע לאנשהו עם רכב מלא? יש לך מושג איזו הסחת דעת זו לנהג חדש ולא מנוסה שמנסה להתרכז בכביש? אני יכולה בבירור לומר לך שאותי זה מעצבן לנסות להשתיק 4 אנשים.

חוץ מזה - מה אכפת לך כמה אנשים יכולים ליסוע אתך? מבחינתי בנאדם אחד או שניים זה אידיאלי - אף אחד לא משגע לי את השכל ואני יכולה להנות מהנהיגה השקטה שלי עם המוסיקה שלי.

אני חושב שהחוק לא חל גם אלי אבל זה עדיין מעצבן.

דרך הגב אני נוהג כמעת שנתיים ללא טעונות, והתרגלתי ליסעה אם אוטו מלא וזה לא מפריעה לי.

מבחינה הגיונית ככל שיש יותר אנשים באוטו כך יש פחות מכוניות אל הכביש סיכוי יותר קטן לטעונה

אודי A4

דימה.

פורסם
זה עוד לא הגיע למשפט ומבחינת משטרת כפ"ס זה עדיין בחקירה.

אגב - הצעות לעורך דין טוב אני אקבל בברכה בה"פ

דרך הגב גם אם חס וחלילה את תעבדי את הרישיון זה לא יהיה בגלל הנהג חדש.

יש לי חבר ששללו לאבא שלו רישיון בגלל שהוא התנגש בעמוד תאורה ויש לו רישיון מלא זמן

אודי A4

דימה.

פורסם

1. תאונה כותבים עם א' :)

2. התרגלת לנסיעה עם רכב מלא? כל הכבוד. רק שאלה אחת - חברים שלך לא משתוללים לך באוטו בזמן שאתה נוהג? אם לא אז יש לך אחלה חברים. אני יודעת שאם אני נוסעת ברכב מלא, לפני תחילת הנסיעה אני מודיעה לכולם רשמית לא לשגע לי ת'שכל אחרת הם יחטפו.

3. מבחינה הגיונית, יש משהו במה שאמרת, אבל מצד שני אנחנו לא מדברים על מספר המכוניות ככלל אלא על מה שקורה ברכב שלך...

פורסם
1. תאונה כותבים עם א' :)

2. התרגלת לנסיעה עם רכב מלא? כל הכבוד. רק שאלה אחת - חברים שלך לא משתוללים לך באוטו בזמן שאתה נוהג? אם לא אז יש לך אחלה חברים. אני יודעת שאם אני נוסעת ברכב מלא, לפני תחילת הנסיעה אני מודיעה לכולם רשמית לא לשגע לי ת'שכל אחרת הם יחטפו.

3. מבחינה הגיונית, יש משהו במה שאמרת, אבל מצד שני אנחנו לא מדברים על מספר המכוניות ככלל אלא על מה שקורה ברכב שלך...

וואלה לא יודע אני לא כול כך מסתכל אליהם אני יותר מרוכז בכביש

אודי A4

דימה.

פורסם
Ave -

.

יוליה, שמעת על רדיו/דיסק/קסטה mp3 ? אני בטוח שכן

אני גם בטוח שיש רמקולים באוטו שלך

אז מה עושים כדי להשתיק?

תשובה- מגבירים את הווליום ורצוי עד הסוף:wink:

Suzuki Jimny

פורסם

2 אנשים זה בדיוק אותה הסחת דעת כמו 4.

החוק הזה, הוא אחד מהחוקים האלה שאין בהם הגיון (אם תתנגש ימותו רק 3 אנשים ולא 5), חוק חכם הא?

ומי שלא יכול לינסוע עם הסחת דעת לא צריך לינהוג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...