Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ילדים היום מפעילים מערכות מחשב פי עשר מסובכות מנהיגה במכונית ,ולא מרסקים מערכות כאלה.

מטעויות במחשב לא מתים

אודי A4

דימה.

פורסם

"ילדים היום מפעילים מערכות מחשב פי עשר מסובכות מנהיגה במכונית ,ולא מרסקים מערכות כאלה."

שמר אתה טועה בגדול.

הידע של ילדים בגי 16 במחשבים מסתכם בבניית אקספלוייטים פשוטים שאת הבסיס שלהם הם קראו באיזה קובץ מסכן.

בניית קראקים, מפענחי קידוד, וכל השטויות האלה.

מה שאני בא להגיד, גם שילד בגיל צעיר לומד להבין מערכות מחשב, הוא קודם ינצל את הצד הרע, גם בשביל להתלהב ולספר לחברה, וגם בשביל עצמו כי זה מעניין אותו יותר, מעניין אותו יותר לפרוץ איזה הגנת CD מאפשר ליצור משחק קטן בג'אווה.

אותו דבר יהיה על הכביש, בדיוק אותו דבר.

פורסם

הידע של ילדים בגי 16 במחשבים מסתכם בבניית אקספלוייטים פשוטים שאת הבסיס שלהם הם קראו באיזה קובץ מסכן.

בניית קראקים, מפענחי קידוד, וכל השטויות האלה.

מה קיבלתי הרגשה שאני לא מבין כלום במחשבים חח כי אני ממש לא יודע איך לבנות קראקים או אקספלוייטים

אודי A4

דימה.

פורסם
שוב פעם הצעות מטומטמות. מה נסגר? רוצים להיות כמו אמריקה?! שיעברו לגור שם.

החוכמות האמריקאיות עובדות אצלהם כי יש אזורים מתים עם כבישים נורמליים. ולא כמו ישראל שיש בה 2 מיליון מכוניות על כבישים שמע"צ מתיימרת לתחזק.

מעניין מה הם מעשנים כשמביאים את ההצעות חסרות שמץ היגיון בריא האלה, שיביאו לי גם קצת... אולי "עלה ירוק" :wink:

בכל אופן, לתת לילד בן 17.5 אוטו ללא כל הכשרה מוקדמת, ואני לא קורא לשיעורי נהיגה "הכשרה" הם בסך הכל מלמדים איך לעבור בחינה, כמו בבתי הספר, זו שטות... ברגע שילדים בני 16 נוהגים ברכב עם ההורים הם אולי ירגעו, אולי יבינו איפה הם חיים... ואולי אפילו יהיו נהגים יותר טובים. סה"כ ניתן לינסוע בכבישים גם כיום עם רישיון ל 50CC בגיל 16...

אולי ככה הילדים האילו לא ינדדנדו להורים שלהם שהם רוצים טוסטוס ולא ישתוללו איתו ללא אבחנה...

אגב, אני מיצטרף לשמר שאמר שילד בן 16 ובן 17 לא שונים... גם ילד בן 18 לא כל כך מבוגר מבן 16... ועדיין נותנים להם נשק בצבא... נשק, כמו רכב, הורג... אין הרבה מיקרים שבהם ילדים בני 18 הרגו את חבריהם עם הנשק... למה? הכל תלוי בחינוך!!!

מי יתן ואנחנו בכיוון הנכון!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הבעיה היא באמת בחינוך.

הזכרת את הנשק בצבא,בצבא יש חינוך לא משחקים.

בצבא כאשר אתה תעשה טעות חמורה אתה הולך לכלא,בכביש אתה תקבל קנס.

צריך לפגוע איפה שכואב,נהג שעשה עבירת תנועה חמורה-כלא.

מגיל צעיר ילדים יודעים שבמקרה שיתפסו אותם על מקרה אלימות,נהיגה ללא רישיון וכו'... יתנו להם אולי מעצר בית.

הבעיה במדינה שלנו היא החינוך,והעונשים.

פתחו עיתונים תראו:'' נתפס בן 17 פורץ לבית ,וקיבל מעצר בית''.

לא חסר דוגמאות כאלה. וכן,זה מתבטא גם בכבישים.

פורסם

אני אישית כנהג חדש חושב שאם לפני שהייתי מוציא רשיון הייה יוצא החוק הזה הייתי ממש שמח אבל אם לחשוב על זה בהגייון זה משהו ממש מטופש לתת למישהו בן 16 להעלות על הכביש ת'אמת גם גיל 17 זה מוקדם לא לכולם אבל יש כאלו שזה מוקדם להם!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

אני די חצוי בעניין

כי מה שאתם אומרים נגד הרעיון נכון לגמרי

אבל חוץ מזה שאני אוהב מכוניות אני גם אוהב נשק, וכשרק התחלתי להתעניין אז אבא שלי ואני ניקנו את הנשק שלו כמה פעמים, יצאנו כמה פעמים למטווחים (בעיקרון אנחנו עדיין עושים את זה) אבל אז בגיל 16-15 כשלידיים שלי לא הייתה מנוחה ;-), בעצם הוא הוריד לי את הסקרנות בלי ליגרוע מתחום העיניין המשותף שלנו

אז אולי בצעם הרעיון יעבוד אבל בשביל זה חוץ מלנהוג עם ההורים צריך גם מסלול סגור כדי ששומכרים קטנים בני 16 יפרקו שם את עודף האדרנלין שלהם, ואולי אפילו יהיה פה משהו יפה כי ככה גם ילדים ידעו מושג או שתיים על נהיגה וגם לא ''יגנבו'' את הרכב להורים שלהם כדי ליפרוק אדרנלין, אני גם זוכר את אחד הסקרים שהיה פה ושאלו אם נהגנו ליפני הרישיון והרוב אמרו שכן (בתנאים מסויימים שאותם אני לא זוכר) אז אל תצטדקו לי ותשמחו שמה שאתם הסתכנתם בעבורו עכשיו יהיה חוקי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
שטויות!!!

ההצעה להוריד את גיל הנהיגה לגיל 16 מטופשת להחריד.

הם טוענים, שיחד עם ההורדה לגיל 16 יעלו את תקופת המלווה לשנה.

היום, אותם נהגים צעירים שמוציאים רישיון ב-17.5, אפילו הם חסרי סבלנות והם נוהגים ללא ליווי. אז נערים מתבגרים בגיל 16 יהיו אחראים יותר? ילמדו יותר?

מה גם, שאישית אני מכיר מקרים שבהם לא הייתה אפשרות למלווה (הורים ללא רישיון נהיגה למשל)...

אז?..... הילד יוציא רישיון בגיל 16 ויחכה שנה עד שיגע בהגה?

אני הייתי מחמיר לכיוון השני, גיל 17.5 וחצי שנה ליווי!! (כמו שהיה לפני 5 שנים בדיוק)

וכמובן, ענישה חמורה יותר ומודעות לעניין המלווה.

במדינה שבה אין תרבות נהיגה, וכל יומיים יש דקירות,אלימות,תיקי עבריינות לנערים רבים (תפתחו עיתונים) וכאלה וכאלה, אין מקום לתת כזאת הקלה לנער בשיא שלבי ההתבגרות שלו!

עדיף שישקיעו יותר בשיעורי הלימוד (2 טסטים למשל, שחובה לעבור את שניהם/אחד בנהיגת לילה)

חיוב לעשות קורסים לנהיגה נכונה ולמצבי חירום, מגרשי החלקות וכדומה...

אמיר.

תומך !

גם ככה רוב הנערים של היום לא מתאפקים 3 חודשים אז שנה ומשהו?

ועוד להקדים את זה בשנה ?

פורסם

גבירותי ורבותי, לא משנה מה נגיד ומה נחשוב, בסופו של דבר, אין מנוס מהעובדה שזה ממש לא תלוי בנו.

הבעיה העיקרית במדינה זה התרבות. אם הייתה תרבות יותר נורמלית אולי הרעיונות שלי ושלכם היו פועלים, אבל אין תרבות.

לדעתי הרעיון של המלווה הוא מעולה, אבל לכל מטבע 2 צדדים. אולי אצלי ואצל חברי הקרובים יש הורים בסדר, שנוהגים טוב (לא ברמת "שומכאר" או כל דבר אחר) אבל מצד שני יש גם או ההורים ה"עבריינים", עם הרשעות קודמות וכו' וכו'..

כל חוק שיישום, לא יהיה אפקטיבי לחלוטין ולא ישפיע על כלל האכלוסיה.

לייצר שיפור?

זה כבר דבר אחר.

אבל שוב, ההחלטה, היא לא שלנו...

אור.

פורסם

רישיון נהיגה עם ערבים!?!?! מה קרה מלחמה???

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5678

כנראה שכן חברה.... מלחמה בתאונות הדרכים ובתרבות הנהיגה בישראל!!!!!

תקראו את הכתבה שבלינק. לפי דעתי רעיון ממש אבל ממש מבריק!!!!

רק חבל שזה מסובך כל כך....

אבל זה שווה.... קצת מוקדם בגיל כזה להתחיל ללמוד נהיגה שיחשבו אולי על גיל 16 וחצי והוזלת עלויות של הוצאת רישיון נהיגה. כי אם זה ככה לפחות שיעשו פה ושם הנחות על כל העסק המסובך הזה....

ועם כבר שינויי גילאים להוצאת רישיון.... שיעלו את הגיל של רישיון על קטנוע עד 50 סמ"ק לפי דעתי גיל 16 זה ממש אבל ממש מוגזם....

Polo 2012

פורסם
ילד בן 18 לא כל כך מבוגר מבן 16... ועדיין נותנים להם נשק בצבא... נשק, כמו רכב, הורג... אין הרבה מיקרים שבהם ילדים בני 18 הרגו את חבריהם עם הנשק... למה? הכל תלוי בחינוך!!!
נותנים להם נשק אבל שמים להם על הראש סגל שמחזיק אותם בביצים ועושה מהם בני אדם.

אם לא היו מגייסים לצבא אלא סתם היו מחלקים נשק לבני 18 ושולחים אותם הביתה להשוויץ עם הנשק לחברים כמו שהם עושים על הכביש - היית רואה שהרוגי תאונות הנשק והרציחות היו פי כמה ממספר הרוגי תאונות הדרכים.

פורסם
נותנים להם נשק אבל שמים להם על הראש סגל שמחזיק אותם בביצים ועושה מהם בני אדם.

אם לא היו מגייסים לצבא אלא סתם היו מחלקים נשק לבני 18 ושולחים אותם הביתה להשוויץ עם הנשק לחברים כמו שהם עושים על הכביש - היית רואה שהרוגי תאונות הנשק והרציחות היו פי כמה ממספר הרוגי תאונות הדרכים.

מה אמרתי, חינוך....

יש מחקר שמראה שלבני נוער "קשה" להבין את הסביבה שלהם... הם מחפשים סיכונים... אילו רק חלק מתהליכי ההיתבגרות, זה הטבע של בני האדם. חלק יותר חלק פחות...

כולנו זוכרים את גיל היהתבגרות? קשה להישתלב, לא מבינים את המבוגרים? מנסים לידחוף את הגבול?

לא ניתן להעלים את התופעה אבל ניתן לתת להם כלים להיתמודד איתה... דרכי היתמודדות ו"דרכי לחימה"... אני לא חושב שצריך לישלול את הזכות לינהוג ברכב אלא מגיל 18 והלאה אלא לחנך.

90% מהפיתרון הוא ההבנה של הבעיה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...