Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכשיו בו (ניבהלתי :roll: )ותסביר לי למה אסור לי ליסוע אם 2+אנשים ברכב?

גם אם אני נוהג כחוק זה עדיין פוגע בי

אור ירוק ממש לא פועלים לטובת האזרח.

אני מביו שאתה עוד בכיתה ד או שסתם לא מיתחשק לך ליבדוק "שגיעים קטוב".... זה עוזר לסובבים אותך להבין מה אתה רוצה מהם...

OK, לעניין, אור ירוק מחליטה דברים שניראים לה נכונים. למה? אולי בדקו וראו שאחוז התאונות בקרב צעירים גדול יותר כאשר היו ברכב מיספר רב של אנשים, נניח יותר מ3... וככה, בצורה סטטיסטית הם העבירו את הרף ל3 אנשים.

יוליה, אין לי ספק שאת נוהגת כמו שצריך, וחבל שתאבדי את הרישיון סתם, כמו שמישהו אמר לי פעם, דברים רעים תמיד קורים לאנשים טובים... מה לעשות, את ניכנסת לאותה קבוצה. חבל, אבל הרוב הם לא כאילו... דוגמא מהיום? היציאה משוהם, שני נתיבים, 60 קמ"ש מיהרות מותרת, סיאט איביזה "משופרת" עם שני אגזוזים, אחד עשוי מצינור שסתם תלוי לו מדלדל מאחורה ושני "הלבשה דקורטיבית" על פיית האגזוז. שלל מדבקות "לא פייר"....

אני רואה אותו "מגיע" (מזגזג בין הנתיבים) מאחורי ונותן לו לעקוף (ניצמד לאבן השפה)... כמובן שהוא יצא ללא איתות ובחדות. ובטח שלא שם לב לרוכב הקטנוע שהיה שם בנתיב השני... למה? כי את המראות הוא לא שיפר.... :shock:

עוד? אותו "נהג" נסע עד סוף הנתיב שבסופו הוא מיתחלק ל2, פניה ימינה ושמאלה... הוא "חתך" את הטור מכוניות, כמובן ללא איתות, וניכנס כאשר כולם בולמים בחדות...

אחרי יש כביש עם פס לבן, כמה עקיפות שמקדימה נוסעות משאיות... ניחא...:shock2:

ברמזור אני רואה 4 "קופים" יושבים להם באוטו שאבאל'ה קנה ל"קוף הראשי"....

עוד? אין לי כוח... אני יכול להגיד לך שהוא הישתולל ככה, מעבר בין נתיבים איזה 20 דקות של נסיעה... שנינו נישארנו באותו קו, אני בימני והוא מישתולל בין 3 נתיבים... ביגלל כאילו לך עושים עוול... סטטיסטיקה היא אינו מדע מדוייק!

"מישתתף בצערך"...:puzzled:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעוד, ישנן אוכלוסיות מסויימות שעושות הרבה יותר תאונות מאכולוסיות אחרות.

רק חבל שאת הסטטיסטיקה הזאתי לא מפרסמים.

פורסם

לא אמרתי שרובם לא כאלו - אמרתי שלא כולם כאלו. אני לא מתיימרת להכיר את הסטטיסטיקות.

יש כאלו שכן ויש כאלו שלא.

אני לא צריכה את הדוגמאות האלו - אני יכולה להביא לך עשרות דוגמאות של נהגים חדשים שעושים דברים מטומטמים בכבישים. אבל בנוסף אני גם יכולה להביא לך את אותה כמות דוגמאות של נהגים מבוגרים שעושים בדיוק את אותם דברים.

אני לא באה לטעון שזה טוב או רע להחמיר עם נהגים חדשים כי בתור נהגת חדשה אני לא אובייקטיבית, ואני בעצמי לא מהווה מדגם מייצג של אוכלוסיית הנהגים הצעירים בישראל.

מה שניסיתי לציין זה את העובדה שלפעמים אנשים ללא עוול בכפם (במקרה הזה אני) נדפקים בגלל המערכת.

אין מה לעשות כדרכן של מערכות תמיד יהיו אלו שנרמסים על ידיה.

הבעיה מתחילה ברגע שמתחילים לעשות הכללות. אני שוב אתן את מקרה התאונה שלי כדוגמה - אני לא רוצה לצאת אשמה רק בגלל שחל עלי התואר "נהגת חדשה". אני לא רוצה שהשוטר שחוקר את העניין יניח שרק בגלל שבזמנו לא היה לי מי יודע מה ניסיון עם כבישי ישראל אוטומטית יסיק שאני אשמה ושהבחור שנכנס בי - שהגדרת נהג צעיר אפילו לא חלה עליו יצא נקי רק בגלל שהוא נוהג יותר זמן ממני.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אילו בילבולי מוח. מי שלא יודע להשתלט על החברים שלו, לא מגיע לו לנהוג. מחר תגידו לבטל את הפרסומות על השלטים כי זה מסיח את הדעה, לבטל את הבחורות היפות שעוברות ברחוב כי זה מסיח את הדיעה, לבטל את הצבע הצהוב כי זה מסיח את הדעה, להמנע מקניית מכוניות ספורטיביות כי זה מסיח את הדעה, איסור שימוש במגבים כי זה מסיח את הדעה,בקיצור אין לזה גבול.

להשתלט, מה מדובר בחיות או באנשים? מי שעושה בלאגנים באוטו בפעם הבאה לא יסע וזהו.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אילו בילבולי מוח. מי שלא יודע להשתלט על החברים שלו, לא מגיע לו לנהוג. מחר תגידו לבטל את הפרסומות על השלטים כי זה מסיח את הדעה, לבטל את הבחורות היפות שעוברות ברחוב כי זה מסיח את הדיעה, לבטל את הצבע הצהוב כי זה מסיח את הדעה, להמנע מקניית מכוניות ספורטיביות כי זה מסיח את הדעה, איסור שימוש במגבים כי זה מסיח את הדעה,בקיצור אין לזה גבול.

להשתלט, מה מדובר בחיות או באנשים? מי שעושה בלאגנים באוטו בפעם הבאה לא יסע וזהו.

פליקס

או לינהוג בערום, ברכב עם גג פתוח....

:shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למשתתפי הצ'אט שלום.

תחליפו כבר מספרי אייסיקיו בהודעות פרטיות ותתחילו להירגע עם הקשקשת הזו בפורום.

תודה לכם שדרדרתם שרשור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...