Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הוזה או שהמדינה מתחילה לתת היתרים נחמדים בקשר למוטוריקה? האם נכנסו לתלם המוטורי ?.

השחרת חלונות , העלאת מהירות , נהיגה מגיל 16 .

מה הלאה ? היתרים בשינויי מבנה ?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אין לכם מושג כמה אני מקנא בילדים שיהיו לי.

למה רק עכשיו מתעוררים, וגם אז עושים טובה שמזיזים משהו ועושים את זה בסלואו מושן.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הצעה דפוקה..

"הילד" בן ה16 ילמד שנה עם ההורה, יעשה טסט בסיום התקופה הזו, ובגיל 17 ושלושה חודשים - עוד טסט.

מסכנים הילדים אם יעבירו את זה..

מזל שאני סיימתי עם זה.

פורסם

המקום היחיד שבו אפשר להאמין למה ששוקלים הוא בסופר ,וגם אז , רק עם מדבקת כיול של מכון התקנים.

28 למרץ ,הבחירות מתקרבות.

פורסם

שטויות!!!

ההצעה להוריד את גיל הנהיגה לגיל 16 מטופשת להחריד.

הם טוענים, שיחד עם ההורדה לגיל 16 יעלו את תקופת המלווה לשנה.

היום, אותם נהגים צעירים שמוציאים רישיון ב-17.5, אפילו הם חסרי סבלנות והם נוהגים ללא ליווי. אז נערים מתבגרים בגיל 16 יהיו אחראים יותר? ילמדו יותר?

מה גם, שאישית אני מכיר מקרים שבהם לא הייתה אפשרות למלווה (הורים ללא רישיון נהיגה למשל)...

אז?..... הילד יוציא רישיון בגיל 16 ויחכה שנה עד שיגע בהגה?

אני הייתי מחמיר לכיוון השני, גיל 17.5 וחצי שנה ליווי!! (כמו שהיה לפני 5 שנים בדיוק)

וכמובן, ענישה חמורה יותר ומודעות לעניין המלווה.

במדינה שבה אין תרבות נהיגה, וכל יומיים יש דקירות,אלימות,תיקי עבריינות לנערים רבים (תפתחו עיתונים) וכאלה וכאלה, אין מקום לתת כזאת הקלה לנער בשיא שלבי ההתבגרות שלו!

עדיף שישקיעו יותר בשיעורי הלימוד (2 טסטים למשל, שחובה לעבור את שניהם/אחד בנהיגת לילה)

חיוב לעשות קורסים לנהיגה נכונה ולמצבי חירום, מגרשי החלקות וכדומה...

אמיר.

פורסם

קודם כל צריך שמורי הנהיגה ילמדו את מה שהם צריכים ללמד .

אותי לא לימדו ירידה לשוליים התחמקות ממכשולים ובלימת חירום ואת חברים שלי לימדו . עצוב

GTA זה הכי אחי .

פורסם
שטויות!!!

ההצעה להוריד את גיל הנהיגה לגיל 16 מטופשת להחריד.

הם טוענים, שיחד עם ההורדה לגיל 16 יעלו את תקופת המלווה לשנה.

היום, אותם נהגים צעירים שמוציאים רישיון ב-17.5, אפילו הם חסרי סבלנות והם נוהגים ללא ליווי. אז נערים מתבגרים בגיל 16 יהיו אחראים יותר? ילמדו יותר?

מה גם, שאישית אני מכיר מקרים שבהם לא הייתה אפשרות למלווה (הורים ללא רישיון נהיגה למשל)...

אז?..... הילד יוציא רישיון בגיל 16 ויחכה שנה עד שיגע בהגה?

אני הייתי מחמיר לכיוון השני, גיל 17.5 וחצי שנה ליווי!! (כמו שהיה לפני 5 שנים בדיוק)

וכמובן, ענישה חמורה יותר ומודעות לעניין המלווה.

במדינה שבה אין תרבות נהיגה, וכל יומיים יש דקירות,אלימות,תיקי עבריינות לנערים רבים (תפתחו עיתונים) וכאלה וכאלה, אין מקום לתת כזאת הקלה לנער בשיא שלבי ההתבגרות שלו!

עדיף שישקיעו יותר בשיעורי הלימוד (2 טסטים למשל, שחובה לעבור את שניהם/אחד בנהיגת לילה)

חיוב לעשות קורסים לנהיגה נכונה ולמצבי חירום, מגרשי החלקות וכדומה...

אמיר.

קודם כל הגיל להוצאת רישיון הוא 17.

וכמה שזכור לי, לפני חמש שנים היו מוצאים רישיון בגיל 17.5 ונוהגים ללא ליווי. תקנו אותי אם אני טועה..

ומה יתנו 2 טסטים? רק עוד כסף למורה נהיגה ולמדינה.

מה שכן, אני בעד לחייב כל ילד שהוציא רישיון לעבור קורס לנהיגה נכונה. מה שאני מקווה לעשות בקיץ עם עוד חבר.

פורסם

אני מאוד מקווה שזה יעבור. בארצות הברית זה עובד ככה אני יודע אז למה לא פה? רק יתן להם יותר נסיון. אותי אבא לימד מגיל 12 לנהוג. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשיון שנתיים ואף תאונה אחת. שנתיים על אופנוע ואוטו ועברתי טסט ראשון בשניהם. וגם תאוריה ראשונה...

פורסם

רק זה חסר לנו...Like father like son. לא מספיק שיש לנו הרבה אנשים שלא יודעים לנהוג (תרתי משמע) ושהם בטוחים ששומאכר קטן עליהם, עכשיו צריך לאפשר להם לחנך דור שני שינהגו כמוהם? :roll:

פורסם
אני מאוד מקווה שזה יעבור. בארצות הברית זה עובד ככה אני יודע אז למה לא פה? רק יתן להם יותר נסיון. אותי אבא לימד מגיל 12 לנהוג. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשיון שנתיים ואף תאונה אחת. שנתיים על אופנוע ואוטו ועברתי טסט ראשון בשניהם. וגם תאוריה ראשונה...

זה היה הצטט, והנה התגובה שלי!!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94043

פורסם
זה היה הצטט, והנה התגובה שלי!!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94043

למה זה התגובה שלך?

אבא שלי לימד אותי בהרבה יותר טוב ממורה הנהיגה. זה מקובל ברוסיה ללמד את הילדים שלך לנהוג. הוא קודם לימד אותי את החוקים ורק אז הביא לי לשבת במושב הנהג. למה ישר לזלזל אני לא מבין?אתה חושב שאתה מצחיק מישהו?

אולי בעצם זה לא מתאים לארץ כל כך. כל כך הרבה הורים ערסים שלא יודעים לנהוג....אין פה תרבות כמו שם. פה צריך להוציא רשיון מגיל 30...

פורסם

הילד ישחק אנדרגראונד וישר ירוץ לאבא אבא בוא נקרע תעיר.

וברוסיה גם אין חוק שצריך לשים חגורות בטיחות, מספר התאונות הקטלניות שמה לא יותר גדול מבארץ, הכל עניין של תרבות.

שבישראל אין, ולא תהייה לעולם.

פורסם
אני מאוד מקווה שזה יעבור. בארצות הברית זה עובד ככה אני יודע אז למה לא פה?

אתה באמת נותן את כאן את ארה"ב כהשוואה?

אז אולי תשווה גם בין התשתיות, בין תרבות הנהיגה, בהתנהלות התחבורה שם מול שלנו ובעוד 1001 דברים אחרים.

שנגיע לפסיק קטן מזה, נוכל להרשות לעצמנו גם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...