Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה.

קבלתי במתנה 4 גאנטים 17 עכשיו אני מעוניין לשים אותם על הרכב אבל אני מפחד שייגרם נזק מכאני לרכב.

במוסך אמרו לי שיהיו לי בעיות בגיר בגלל זה {אוטומט :???: } ושעלולות לצוץ לי בעיות גם בבולמים.

האם זה נכון וכדאי לי לרדת מהעיניין או לשים וזהו, בכל מה שקשור לנסיעה עצמה אני יודע מה ההבדלים בזה אין צורך לעזור לי.

הגאנטים שקבלתי הם בדיוק כמו בתמונה של הרכב שלי, רק ששם זה 15.

http://img280.imageshack.us/my.php?...p10400467fi.jpg

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

המידה הכי גדולה שתוכל לאשר לאוטו כזה היא 195/50R16 V, כך שאין סיכוי שחישוקי ה-"17 הללו יעלו על הרכב שלך בצורה חוקית

פורסם

לא משנה מה המידה שאפשר לאשר לרכב.

ברכב אוטו' לא כדאי לשים ג'נט גדול בהרבה מהמידה המקורחת מהסיבה הפשוטה שפשוט זה לא בריא לגיר וההילוכים לא יועברו כמו שהם צריכים מועברים.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

מה הקשר בין גודל הג'אנט להילוכים אוטו' ? ? ?

ברגע שמשנים את גודל הג'אנט לגדול יותר ,מקטינים את חתך הצמיג (נוחות הנסיעה נפגמת קמעה ,

אבל זה כבר בחירה אישת של בעל הרכב ) ,ככה שהקוטר הבסיסי של הגלגל נשאר אותו דבר ,

אז מה הקטע של יחסי העברה ? ? ? ?

פורסם
המידה הכי גדולה שתוכל לאשר לאוטו כזה היא 195/50R16 V, כך שאין סיכוי שחישוקי ה-"17 הללו יעלו על הרכב שלך בצורה חוקית
את האישור כבר יש לי , זה ממש לא בעיה להשיג הייתי במשרד התחבורה והם אישרו אותם אבל עם קצת עזרה מחבר:wink:

אני יודע שבאופן כללי כי יש למגאן קופה מנוע 2000 גאנט 16 אז מותר רק אותם.

אבל עשו לי קומבינה קטנה.

תודה בכל אופן

פורסם

אם זה מגאן 2 אתה יכול לעלות עד גאנט 18 !

מה שאתה צריך זה מידת צמיג מתאימה .למשל :

לגודל 17 צמיג הוא 225/45/17

לגודל 18 - 225/40/18

גם 19 הולך -225/35/19

ול 16 -205/55/16

225/50/16

245/45/16

כמו שנאמר כאן אתה חייב לשמור על קוטר צמיג הכי קרוב למקור

הינה כמה תמונות של מגאן אם צמיגים בגדלים שונים

http://www.carequipment.be/gallery.asp?merk=Renault&model=Megane

פורסם

עילגת5, יש לך מושג מה נוהל אישור מידת צמיגים/חישוקים במשרד הרישוי במדינת ישראל?

אני בכלל לא הולך להגיב לתוכן ההודעה שלך כי מתחילתה ועד סופה - היא פשוט שטות מוחלטת ולא שמעתי קישקוש כזה גדול בחיים.

פורסם

א. אף אחד לא דיבר פה לגבי אישורים של משרד התחבורה אלא לגבי מידה שאפשר להתקין באופן עקרוני ברנו מגאן

ב. אתה לא מספיק מכיר אותי בשביל שתוכל להרשות לעצמך לדבר בצורה כזאת

ג. אולי יש עוד הרבה דברים בחיים שאתה לא יודע

ד. לפני שאתה פולט משהו מהפה שלך בפורום זה או אחר אולי כדי שתשתה מיים ותירגע כך אןלי תוכל לשלוט יותר טוב בדחפים שלך

פורסם

אם כבר מדברים בנושא

אני מעוניין לעלות מידה אצלי יש לי 106GTI רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להשיג אישור או איך משיגים אישור בצורה בטוחה ללא בעיות תודה מראש גל

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

המגאן שלי היא מגאן phase2 זאת אומרת המגאן עם הצורה ממודל 2000-2003 .

אני יודע שלזה התכוונת רק פשוט דור אחד זה הדור הישן משנת 96-99.

בכל אופן נראה לי שאני ארד מהנושא כי כולם מפחידים אותי.

תודה רבה רבה לכל מי שייעץ , ולאלו שפתחו פה ריב, חלאס כבר על כל שטות לעשות מהומה יש אנשים שקוראים מהר ולא כל כך שמים לב לפרטים זאת לא סיבה לקטול אותם , זה ממש לא נעים.

ובקשר לאישור של הגאנטים , אתם לא יודעים כמה חאפרים יש במשרד התחבורה שזה פשוט עצוב.

• תוכן חדש...