Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגיל (?) ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה אז קודם כל שלום. אני מחפש כבר די הרבה זמן ניסאן אלמרה, והיום מצאתי אחת עם תנאי פתיחה טובים. הבעיה התחילה עם המוכר.

בטלפון הוא אמר לי שהרכב יד 2 במשפחה, שתי הידיים פרטיות, יד 1 של דוד שלו וכעת שלו. שאלתי אם הרכב רשום כרגע על שמו והוא אמר לי שכן.

כאשר נפגשתי איתו וביקשתי את רישיון הרכב, ראיתי שהרכב לא רשום על שמו, הוא טוען שזאת אמא שלו. ביקשתי ממנו ת.ז שלה והוא אמר שהיא לא באזור המרכז לרגל חופשה עד מוצ"ש. הוא אמר שיתקשר אלי ברגע שהיא תהיה במרכז, ויהיה לו את הת.ז. שלה. הביטוח היה רשום על שמו,והוא מוכר את הרכב בגלל שהוא מקבל רכב מהעבודה. בנוסף הרכב נמצא אצלו רק 3 חודשים.

אני יודע שאולי אני סתם פרנואיד, ולמרות שהאדם נראה אמין, אני מתאר לעצמי שזה בדיוק מה שמבדיל סוחר טוב מאחד לא טוב. השאלה שלי היא האם לאחר שאראה את הת.ז. וגם את אמא שלו, יש לי עוד ממה לחשוש?

חוץ מזה הרכב נראה במצב טוב מאוד מבחוץ ובעיקר מבפנים (לאחר השוואה עם אינסוף עצות מהפורום).

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

זה תלוי אם אמא שלו כוסית.:-P . ועכשיו ברצינות לי זה נשמע כמו סוחר ואם הוא באמת היה ישר כמו שאתה אומר הוא לא היה משקר בהתחלה לגבי הבעלות על הרכב.

בדקת ששמות המשפחה שלו ושל "אמא שלו" אכן זהים?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יכול מאוד להיות שהוא סוחר.

אז מה?

תבדוק למעלה בדביק נדמה לי יש שרשור של איך לא ליפול בפח בקניית רכב.

אם הוא באמת סוחר, תבדוק את האוטו ב-7 עיניים לא רק ב-2!

בהצלחה בקניה.

פורסם

הוא אמר שהוא שיקר לי בכוונה כי ידע שאחרת אני לא יבוא (והוא צודק...)

בגלל שהוא יוצא ברית המועצות לשעבר השם משפחה של אמא שלו זה חיתוך של השם משפחה שלו, למשל השם שלו זה בוריס ילצינגניסקי, אז אמא שלו זאת ילנה ילצינגנ. (יש לציין שכל השמות בכתבה הינם בדויים).

בכל מקרה אני לא זז בלי לראות ת.ז של אמא שלו, השאלה אם אחרי שאני מוודא שהשם ברשיון הרכב זהה לשם בת.ז וברשיון נהיגה (סתם לגיבוי), עדין אני צריך לחשוש?

פורסם

[

בכל מקרה אני לא זז בלי לראות ת.ז של אמא שלו, השאלה אם אחרי שאני מוודא שהשם ברשיון הרכב זהה לשם בת.ז וברשיון נהיגה (סתם לגיבוי), עדין אני צריך לחשוש?הרי גם אדם "רגיל" יכול למכור לך רכב ח...ה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רוב המכוניות בארץ לא רשומות על שם הנהג....

לא צריך להכנס לפראנויות, שים לב לאיך הוא מדבר על האוטו, כשבאו לקנות ממני אוטו סיפרתי הכל הכל, כל הדברים הדפוקים כל הדברים הטובים בלי להתלהב מהאוטו ובלי להיות איש מכירות, אז אם ככה גם אצלו אל תפחד.

פורסם

קודם כל תבדוק את האוטו ב10 עיניים

לא יודע אם זה סוחר או לא

יש לי הרגשה שכן מה שכן זה לא משנה כל רכב יכול להיות חרא. להזהר בכל אופן.

בהצלחה :)

פורסם

לפני שאתה הופך אותו לסוחר, רק תדע לך שאף אחת מהמכוניות שלי (ויש לי שלוש) לא רשומות על שמי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אכן נשמע לא טוב ! אך לדעתי גם אם הרכב רשום ע"ש אמו אזי עליך לבדוק את תאריך הבעלות, ורישום קודם של הרכב במשרד הרישוי ז"א פרטי, מדינת ישראל וכיו"ב

• תוכן חדש...