Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עופר !

תתקשר לחנות חלפים בבאר שבע בשם דויד לוי רכשתי אצלו בזמנו ימין שמאל וגיר ,אם יש לו /ישלח לך מקסימום תעשה טיול

רק ספר אם הצלחת ?

חג שמח אבי

תודה אבי אנסה למצוא את הטלפון שלו

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונה של קיט לשיפוץ קרבורטור שהוזמן בטעות

הזמנתי גם פדל חדש מקורי

והבקלית שנראת בתמונה מאוד מיוחדת הרקע שלה שחור

לא ראיתי אף פעם כזו אם יש למישהו משהו כזה אשמח לשמוע

דרך אגב היא נשלפה מפח אשפה של מחסן שנוקה

עופר

IMG_2167[1].jpg

IMG_2165[1].jpg

IMG_2163[1].jpg

פורסם
תמונה של קיט לשיפוץ קרבורטור שהוזמן בטעות

הזמנתי גם פדל חדש מקורי

והבקלית שנראת בתמונה מאוד מיוחדת הרקע שלה שחור

לא ראיתי אף פעם כזו אם יש למישהו משהו כזה אשמח לשמוע

דרך אגב היא נשלפה מפח אשפה של מחסן שנוקה

עופר

עופר !

תשמור אבא של היה אומר "בסוף כל דבר בא לשימוש", אגב אני מחפש בקליות\עדשות ,כאלה עם ציפוי ניקל,בזמנו היו מופיעות באתרי מכירה שונים הם מדהימות ביופים! אני מקווה שעד שאני אצבע את הרנו לבטח אמצא !

פורסם
תודה אבי אנסה למצוא את הטלפון שלו

עופר אגב נזכרתי

כשהייתי אצלו ,היו לו כל מיני חלקים לרנו 4 והוא הוריד לי, הצטערתי שלא הבאתי דוגמאות,לדוגמא היו לו מלא משאבות בלם לאופן

הסכים למכור לי ב-15 שח רק שאני יקח מהמנימוס לקחתי שתיים ,אם יש לך דוגמאות קח לדרך, אגב מצאתי אצלו קיט גומיות ופלסטיקים לחיבורי ידית ההילוכים לגיר אורגנל, למניעת חופש

כמו כן כשהביא את הקופסא של תושבות המנוע היו לו עוד בקופסא,אני לא מאמין שהוא מכר,אגב אל תדבר עם הבת שלו ,דבר

רק עימו הוא מחשב מהלך:-D:-D:-D:-D

פורסם

רם !

אל תשאל איזה פדיחות ,הבת שלי התחפשה לארנב, אמרתי לו בואי תראי רנו 4 מחופש לחתול, כולם צחקו עלי והזכירו לי שתמיד

הייתי מערבב בין החיות המצוירות כשהם היו קטנים, כנראה לא נגמלתי מזה, אמרתי: מה לעשות זה פני חתול עם שפם ,את שוכחת

שאמיר פרץ התמנה לשר לאיכות הסביבה העצים והחיות, עכשיו לכל החיות מגדלות שפם בפקודה

attachment.php?attachmentid=326926&d=1361568702

פורסם
רם !

אל תשאל איזה פדיחות ,הבת שלי התחפשה לארנב, אמרתי לו בואי תראי רנו 4 מחופש לחתול, כולם צחקו עלי והזכירו לי שתמיד

הייתי מערבב בין החיות המצוירות כשהם היו קטנים, כנראה לא נגמלתי מזה, אמרתי: מה לעשות זה פני חתול עם שפם ,את שוכחת

שאמיר פרץ התמנה לשר לאיכות הסביבה העצים והחיות, עכשיו לכל החיות מגדלות שפם בפקודה

:wink:

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

שלום

מדובר על רנו 4 מודל 78 שעמדה משנת 94 ללא תזוזה בשחרות ,

לאחר שיכנועים רבים הבאתי אתמול את האוטו .

גררתי אותו לאילת למחסן של חבר ומשם נארגן בימים הקרובים גרירה על הדרך מאילת .

בנוסף לכול מי שלא הצטרף לפורום אספנות שלנו בפיסבוק - להלן הקישור ..

http://www.facebook.com/groups/270391996395337/

fgjkdfg76567567efgfh.jpg

ghhjkk78kuui.jpg

jkghjhgjhguytu.jpg

jkghju7ijsdfg.jpg

• תוכן חדש...