Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השירשור אני ממליץ לך קודם כל לא להקשיב להמון אנשים שבכלל לא היה להם פיזו 205 (או היה להם תקופה קצרה ) וששמעו סיפורים על האוטו מהדוד של סבתא של אמא של דוד של השכן מהקומה השמאלית ! !

בתור בחור שהיו לו שתי פיזו 205 במשך 5 שנים ( את האחרונה נתתי לאח שלי) אני יכול להגיד לך רק רק דברים טובים על האוטו הזה .

האוטו אמין בטרוף ולא עושה בעיות ואנחנו נוסעים איתו די הרבה (30K בשנה) .

וחוץ מפק"ום ראש שהלך ועוד כמה בעיות חשמל שטותיות לא הלכנו למוסכים .

ואם זה לא ישכנע אותך אז לך האוטו לא אמין אז למה שאני לא יספר לך על ה205 הראשונה שלי שאולי היתה חורקת קצת אבל היא היתה מודל צבאי שמכרתי אותה היו לה בקילומטראז 400 ומשהו k (!!!!!!)

והיא רק אז התחילה לאכול קצת שמן ולזייף כי הוא הגיע לפלגים.

ואם היית בצבא אתה יודע איך מתעללים שמה במכניות אז להגיע ל400k ???יקום הבן אדם שיגיד לי שהאוטו לא אמין.

אז בקיצור הצבא לא סתם רכש את ה205 כי הוא אוטו ממש אמין

וגם אתה יכול לירכוש אחת בכיף ולהנות ממנה.

זאת ההודעה האחרונה שלי פה כי אני לא מוכן להתווכח עם אף אחד

יוגב

בן אדם שלא מאמין בסטיגמות ארצישראליות

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוגב תודה על האינפורמציה

ובמובן מסויים אתה צודק בקשר להחלטות של הצבא.

ואם אתה יכול לתת עוד פרי אם אתה יודע בקשר לפיג'ו 106?

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

קודם כל תודה לך על ההקשבה!

מכמה מכרים שלי שהיה להם את ה106 1.4 ידנית אני רק יכול הגיד לך דברים טובים.

אבל לא היה לי ספציפית את האוטו לכן אני מעדיף לא להגיד סתם...

יוגב

פורסם

תודה יוגב

עזרת לי לגבש החלטה כמעט סופית.

כי באמת רציתי לשמוע דעה ממשיהו שהיה לו את הרכבים האלה.

ועוד שאלה

מה בקשר להתנהגות של פיג'ו 205?

איך היא?

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

היה לי בעבר גסטי 1200 92 וגם

205 1400 שנת 96- ללא דשבורד שבור.

ויש לנו במשפחה 205 נוספת עד היום שנת 99ללא דשבורד שבור לכל מי שרוצה לבוא לראות - מוזמן.

ובנוסף קליאו 98 ידנית

וסיטרואן AX 92 1100 ללא מזגן- הדגם משנת 92/91 עם דשבורד חדש ולא שביר

אני אומר מניסיון שאין מה להשוות אותם לג'סטי כולם טובים ממנה ולא סובלים מבעיות אמינות.

ואים כבר ללכת על יפניות השרייד והספיווט טובים ממנה, בכל תחום ( בעבר היה לי סיוופט - אפס תקלות היה לה בערך 200,000 ק"מ , שריד לא היה לי אבל נהגתי על 1300 והתרשמתי לטובה).

פורסם

הרי לבחור יש תקציב מאד מוגבל , ולכן הוא קיבל תשובה חד וחלק .

שאתה נהג צעיר והתקציב מוגבל אתה צריך רכב אמין : לכן רק יפני , ג'סטי או שרייד .

אתה יכול לקבל את העצה או להיות "טיפש " ולא להקשיב לאנשים שלמדו מניסיון מר.

כדי להחזיק צרפתייה צריך תקציב נוסף לטיפול במחלות שלה, אם יש לך את הכסף ואתה קונה אותו בידיעה הזאת תבורך ותהנה מהרכב , אבל אם התקציב שלך הוא 12 לא יהיה לך עוד כמה אלפים ספייר כל כמה חודשים לתיקונים.

עכשיו לגבי הג'סטי באופן ספציפי :

1. עם צמיגים טובים האחיזה שלה מצויינת , לא פחות טובה מ -205 שנת 90-95 , אני לכל רכב משומש שאני קונה ישר מחליף את הצמיגים לחדשים ( עדיף להיות בטוח ) .

2. מנוע ה - 1200 מספק סחיבה מעולה , פשוט מעולה ... עם 4 באנשים ברכב ומזגן דלוק אפשר לעלות את ירושלים על 80-100 בכיף .

3. זה הכי יפתיע אתכם ( ביחוד אלו שנוסעים על בגטים ) : הדש בורד נשאר בחלק אחד ולא עושה רעשים , אין בעיות חשמל , הוא לא מתחמם , אני לא מכיר את שמות המשפחה של כל העובדים במוסך ואת סיפור חייהם .

תהיה חכם ותלמד מטעויות של אחרים :

אני חוסך עכשיו לקנות מיאטה, שזה רכב באופן מפתיע יקר ( מחירון 60K לשנת 95 ) , יש לי כבר את הכסף לקנות כמעט כל צרפתייה ספורטיבית בשנתונים יותר גבוהים , אבל מה : בחיים אני לא מוכן לחזור ולהתפשר על איכות ההרכבה ואמינות , הצרפתים פשוט עושים חרא של מכוניות : מכוניות שהם כיף לנהיגה אבל זהו , בלי אמינות , בלי איכות , בלי הנדסת אנוש , פשוט כלום .

* זה לא מצב נורמלי להיות במוסך כל חודש , תתחילו להפנים את זה .

פורסם

הסיבה שאני קניתי 205 היא קודם כל : אמינות

אני תמיד נמצא בסטטוס שצריך אוטו עם כמה שפחות הוצאות: תלמיד/ חייל /סטודנט

מצב שאני לא יכול להרשות לעצמי מצבים של ביקורים במוסכים ולהתקע בדרך!

ואם ה205 לא היתה אמינה לא הייתי מתקרב אליה וקונה משהו אחר. אבל בגלל ההצלחה שלה אפילו קניתי אחת יותר מתקדמת, שזה אומר שהאוטו מוצלח מבחינתי.

והיא לא רק אמינה , היא מהנה לנהגיה ,שכירה והכי חשוב (וזה הכי חשוב היום) חסכונית!

אז פותח השירשור קח את זה בחשבון , אם אתה רוצה סוס עבודה אמיתי במחיר מגוחך קח 205.

יוגב

נ.ב : אני מודה שה205 החודש תיהיה במוסך אבל רק בשביל טיפול 10 וטיימינג

פורסם

RedR אני חושב שאתה קוטל יותר מדי אומנם רכב צרפתי כמו 205 שהזניחו אותו בצורה רצינית יעשה המון בעיות(אני רואה מה עובר על חבר שלי), אבל אם קונים רכב שטיפלו בו ולא הזניחו אותו אפשר להנות מרכב נפלא חסכוני ויחסית מהנה במעט מאוד כסף.

אני מסכים שג'אסטי/שרייד/סוויפט הם רכבים שיכולים לסבול הזנחה(מה שקורה בדרך כלל לרכבים מהשנתונים האלה) יחסית ל205 אבל זה לא אומר שצריך לפסול את האופציה הזאת.

פותח התרד אם אתה מעדיף להיות בראש שקט כמה שיותר וממש אין לך ראש לבלאגן אפשרי לך על אחת מהיפאניות שהציעו כאן, יש לי 2 חברים עם ג'אסטי הרכבים פשוט נוסעים ונוסעים ללא הפסקה למרות שמרגישים בהם בתוך קלקר המנוע סוחב כמו גדול האוטו קל מאוד לנהיגה ככה שלא צריכות להיות בעיות.

אני חושב שעם רכב ראשון לא כדאי להשתולל תאמין לי כדי להגיע לרמת נהיגה שמאפשרת מהיגה שתוציא מהרכבים הנ"ל את המיץ צריך המון המון זמן וניסיון.

יש לי גם חבר עם 205 אומנם היא עושה לו בעיות(הבעלים הקודמים לפי מה שנראה הזניח את הרכב בצורה רצינית), אבל הרכב לדעתי יותר מהנה מהג'אסטי ונהגתי על שניהם, הוא גם נראה יותר טוב והתחושה בו היא קצת יותר בטוחה וקצת יותר של אוטו.

אם תחליט ללכת על 205/106 חשוב מאוד לבדוק שהרכב טופל, לרכבים האלה יש כמה מחלות שאם הבעלים הקודמים הזניחו אותם אתה תשלם עליהם ביוקר.

אם תמצא אקסמפל במצב טוב ושטופל כמו שצריך אני מבטיח לך שתהנה בראש שקט רק תזכור לטפל בה כשצריך כמו בכול אוטו.

והזכירו כאן את הפיאסטה עוד קטנה נחמדה מאוד היא אומנם חלשה יחסית אבל נחשבת לבעלת התנהגות טוב ואמינות מצויינת כדאי לך לבדוק גם אותה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בסופו של דבר :

אין שום הצדקה לקנות רכב צרפתי , ביחוד ישן , וביחוד שיש לך תקציב מוגבל .

אם יש לך כסף , ואתה מכין את עצמך לטיפולים תקנה 106 ראלי ותהנה ממנה.

נ,ב : אין שום סיבה שבעולם להזניח רכב , זה מאד מקומם אותי לשמוע את זה , רכב וביחוד רכב ישן צריך לקבל טיפול קבוע : טיפולים בזמן , לא להזניח בעיות .

רק ככה הוא יחזיר לך באותה מטבע .

צרפתיות לא מחזירות כלום חוץ מיריקה בפרצוף :) .

פורסם

עזוב אותך בשלב זה בחיים משלדות מטורפות. השבוע מכרתי את הרנו טווינגו שלי בסכום לא גבוה בהרבה ממה שהצבת. כרכב ראשון היא מצויינת. תמצא אחת טובה (ויש באינטרנט) ותתוגמל ברכב שבד"כ לא עשה קילומטראז' גבוה, בעל נוחות מעולה,עלויות תחזוקה מצחיקות, התנהגות סלחנית וביצועים סבירים+מידה מסויימת של אקסקלוסיביות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
וחוץ מפק"ום ראש שהלך ועוד כמה בעיות חשמל שטותיות לא הלכנו למוסכים .

הפקו"ם לא הולך לשום מקום ,וגם לא יילך.

אם אתה רוצה להשתחרר ,אתה מוכרח להגיע עם קיטבג מלא וכל הציוד עליו חתמת. האפסנאי קיבל הוראה שלא לחתום לאף חייל ללא קיטבג מלא.

פורסם
בסופו של דבר :

אין שום הצדקה לקנות רכב צרפתי , ביחוד ישן , וביחוד שיש לך תקציב מוגבל .

אם יש לך כסף , ואתה מכין את עצמך לטיפולים תקנה 106 ראלי ותהנה ממנה.

נ,ב : אין שום סיבה שבעולם להזניח רכב , זה מאד מקומם אותי לשמוע את זה , רכב וביחוד רכב ישן צריך לקבל טיפול קבוע : טיפולים בזמן , לא להזניח בעיות .

רק ככה הוא יחזיר לך באותה מטבע .

צרפתיות לא מחזירות כלום חוץ מיריקה בפרצוף :) .

די כבר עם הזי^*י שכל חלאס די..

אני רוצה שאתה תגיד לי מה הבעיות של הצרפתיות תתמקד ב-106 שאני בעליה(אם אתה כל כך גאון)?

אני מחכה....

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

שהמנוע יפול ,

ד"א: המנוע נפל עקב התקנה לקויה של מוסך לקוי עם יחס לקוי ועובדים לקויים.

י היקר : אני עדיין מחכה לבדיקה של מהנדס הרכב שיוכיח בקולי קולות שאתם לא אשמים .. .אבל כנראה שפשוט אין כזה דבר.

שהדש בורד לא יפסיק לעשות רעשים , למרות שאני פדנט חבל"ז ומחזק את כל הברגים האפשריים פעמיים ביום, שהחשמל לא יעשה בעיות והכי חשוב :

פשוט אין איכות, זה מעצבן לאללה לשמוע כל הזמן רעשים וקרקושים מהרכב , דברים שבג'סטי 92 פשוט לא קיימים.

הנדסת אנוש : שתנסה לטפל בעצמך במנוע ולעשות טיפולים אתה תראה עד כמה הכל פשוט לא נוח ,

וכמובן :

איכות המוסכים שם פג'ו / סיטרואן היא לדעתי הכי גרועה בישראל , מוסכים גרועים , לא מקצועיים , יחס רגוע , ומחירים לא זולים .

תנסו להשוות את זה למוסכים של הונדה , מאזדה , וכו' ... פשוט עולם אחר .

פורסם
שהמנוע יפול ,

ד"א: המנוע נפל עקב התקנה לקויה של מוסך לקוי עם יחס לקוי ועובדים לקויים.

י היקר : אני עדיין מחכה לבדיקה של מהנדס הרכב שיוכיח בקולי קולות שאתם לא אשמים .. .אבל כנראה שפשוט אין כזה דבר.

שהדש בורד לא יפסיק לעשות רעשים , למרות שאני פדנט חבל"ז ומחזק את כל הברגים האפשריים פעמיים ביום, שהחשמל לא יעשה בעיות והכי חשוב :

פשוט אין איכות, זה מעצבן לאללה לשמוע כל הזמן רעשים וקרקושים מהרכב , דברים שבג'סטי 92 פשוט לא קיימים.

הנדסת אנוש : שתנסה לטפל בעצמך במנוע ולעשות טיפולים אתה תראה עד כמה הכל פשוט לא נוח ,

וכמובן :

איכות המוסכים שם פג'ו / סיטרואן היא לדעתי הכי גרועה בישראל , מוסכים גרועים , לא מקצועיים , יחס רגוע , ומחירים לא זולים .

תנסו להשוות את זה למוסכים של הונדה , מאזדה , וכו' ... פשוט עולם אחר .

הכותב הינו אדם שהיתה לו 106 אבל היא נשכה אותו חזק.

אפשר להבין אותו שהוא קצת כועס

ולא רגוע.

אבל מאהבה ל106 שהייתה לך לעבור ל"רעל ג'אסטי" זה קצת מוגזם.

אתה משבח את הג'אסטי כאילו שהיא מינימום B4 שיצעה חדשה מהחברה

נסעתי/נהגתי בהרבה מכוניות בחיי והרגשה זולה כמו בג'אסטי לי הייתה לי מעולם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...