Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שאני מורעל ג'סטי , אני מאד רוצה רכב ספורטיבי , אבל הג'סטי אכן רכב פשוט מעולה.

בגלל זה אני בתהליכים עכשיו לקניית מיאטה .

יפנית , ספורטיבית , קבריו ... השילוש הקדוש .

הכותב הינו אדם שהיתה לו 106 אבל היא נשכה אותו חזק.

אפשר להבין אותו שהוא קצת כועס

ולא רגוע.

אבל מאהבה ל106 שהייתה לך לעבור ל"רעל ג'אסטי" זה קצת מוגזם.

אתה משבח את הג'אסטי כאילו שהיא מינימום B4 שיצעה חדשה מהחברה

נסעתי/נהגתי בהרבה מכוניות בחיי והרגשה זולה כמו בג'אסטי לי הייתה לי מעולם.

ד"א : הראלי הייתה מדהימה מבחינת נהיגה , ואני עדיין מאד אוהב אותה , ( ראה תמונה בפרופיל שלי ) , אבל היא פשוט לא הייתה אמינה בכלל, והאיכות ההרכבה הייתה מאד נמוכה.

הייתה לי גם 205 לפני זה ... וגם בדיוק אותו דבר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

REDR הסיפור שלך הוא אולי קצת עצוב ומוזר (עניין המנוע שאני לא מכיר אומנם).

זה לא אומר שאי אפשר למצוא 205 שמורות וטובות שיספקו יותר חוויה ונהיגה (גם קלקולים זה לפעמים משעשע).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אלי אתה יודע מה הבעיה שלך שאתה עושה סטיגמה לחברה שלמה רק בגלל שאתה לא הצלחת איתה . אבל אם תרים את הראש שלך קצת קצת תגלה שיש אנשים , בעצם המון המון אנשים שנוסעים במכוניות האלה על בסיס יומיומי ולא מתלוננים על כלום .

ולפי דעתי אתה עושה פשע שאתה אומר את זה , הרי גם אני יכול להגיד המון דברים על המכוניות של אבא שלי שהם ממוצא שאתה כל כך מחבב ( ולא אני לא רוצה להכנס לוויכוחים על אמינות !!) שאחת רישרשה בכל עליה קטנה והלכו לה שתי גירים , שאחת הבלמים לא עבדו בירידה ברה"ג וכולם היו משום מה מהניילונים.(ויש עוד המון!!)

אז זה שלא הצלחת איתם זה הפסד שלך ולא של המכוניות ע"פי המשפט(המוטו שלי לחיים) : אין מכוניות לא אמינות, יש בעלים שלא יודעים להחזיק מכוניות!

אתה קרעת את הראלי שלך אז אתה מצפה שהיא תיהיה בסדר ? תן לי שבוע של "קרע את האוטו" עם אוטו משלך ותאמין לי שגם היא לא תיהיה סופר דופר.. (אני מה זה אוהב להגיע ל6000 סלד ולשים הילוך זה ממש כיף לגיר ולמנוע, תענוג :roll: ) .

בקיצור מה שאני מנסה להגיד שבניגוד אליך זה שאבא שלי לא הצליח עם אוטו סוג x זה לא אומר שאני בדיוק כמוך שם על חברה x.

ואם תשים לב אתה שולל חברה ישר רק בגלל המוצא ולפי דעתי זה ממש לא מקצועי (!!) פה לפורום ובנוסף אנשים כמוני שיש להם את המכוניות האלה שנים רואים מה שאתה כותב ומאוד נפגעים ..(מסכים שהיפניות אמינות יותר אבל בגיל כזה של הרכב האמינות נמדדת על פי הבעלים בלבד!)

אז תחשוב לפני שאתה כותב כי אתה סתם פוגע ועושה אבל לקהילה שלמה פה :idea:

שמאוד אוהבת את הפורום הזה (אני פה לפחות 4-5 שעות ביום :idea: ) וסתם אחרי זה מתבאסת להכנס לפה , וחבל כי אנחנו רוצים לתרום ולעזור לאנשים .

לפי דעתי לנעול את השירשור המיותר הזה :idea:

יוגב

עריכה : זה שנפל לך המנוע זה לא אומר שלכל הצרפתיות נופל המנוע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...