Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת התקנת דיבורית, האם אני צריך להעביר כבל + ישירות מהמצבר ? או שזה אמור להתחבר דרך הסוויץ על מנת שהדיבורית תכבה בעת שמכבים את האוטו ?

אשמח לשמוע את דעותיכם , ללמוד ואף להשכיל.

בעבר התקנתי מערכת סטריאו ברכב לבד - אך עם תשתית קיימת ועל כן אני שואל מה צריך להיעשות במקרה של דיבורית.

בתודה דרור.

פורסם

לדיבורית יש שני חיבורים ל +

אחד ל + קבוע ואחד לסוויץ

אין צורך בחיבור ישיר למצבר!

פורסם

דיבורית בדרך כלל ( אם לא בכולם ) באה עם ארבעה חוטים

1 - +

2 - -

3 - MUTE

4 - אחרי סוויץ

( לא חייב בסדר הזה ) :lol:

לענייננו, מיותר לקחת חוט מהמצבר בגלל הצריכה הקטנה של הדיבורית.

אם תרצה שהדיבורית תעבוד קבוע בלי קשר לסוויץ אתה מחבר את החוט של הפלוס ואת החוט של האחרי סוויץ ביחד לחוט של הפלוס של הרכב.

את המינוס אתה יודע לאן לחבר.

ואם יש לך יציאת MUTE ברדיו טייפ/דיסק תוכל לחבר אותו גם לדיבורית.

המלצה חשובה.

בדוק לאחר ההתקנה את תקינות האורות והרדיו, היו מקרים שאנשים התקינו דיבורית ל+ של האורות הראשיים שהיו דלוקים, ואז הדיבורית עובדת רק כשהאורות הראשיים דלוקים.

ואתה בטח לא מעוניין בזה :wink:

בהצלחה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
דיבורית בדרך כלל ( אם לא בכולם ) באה עם ארבעה חוטים

1 - +

2 - -

3 - MUTE

4 - אחרי סוויץ

( לא חייב בסדר הזה ) :lol:

לענייננו, מיותר לקחת חוט מהמצבר בגלל הצריכה הקטנה של הדיבורית.

אם תרצה שהדיבורית תעבוד קבוע בלי קשר לסוויץ אתה מחבר את החוט של הפלוס ואת החוט של האחרי סוויץ ביחד לחוט של הפלוס של הרכב.

את המינוס אתה יודע לאן לחבר.

ואם יש לך יציאת MUTE ברדיו טייפ/דיסק תוכל לחבר אותו גם לדיבורית.

המלצה חשובה.

בדוק לאחר ההתקנה את תקינות האורות והרדיו, היו מקרים שאנשים התקינו דיבורית ל+ של האורות הראשיים שהיו דלוקים, ואז הדיבורית עובדת רק כשהאורות הראשיים דלוקים.

ואתה בטח לא מעוניין בזה :wink:

בהצלחה.

אוקיי

תודה רבה לך. את הדיבורית אני שוקל לחבר ל+ של המערכת סטריאו ברכב.

במידה ואני מחבר גם את הכבל של הסוויץ' וגם את הכבל של ה+ ל + קבוע, זה לא יביא לפריקה של המצבר? כלומר, הדיבורית כובת בעת שמכשיר הפלאפון נשלף ממנה ?

בתודה

דרור.

פורסם

לא, זה לא יגרום לפריקה של המצבר, אלא אם כן תשכח את הטלפון בדיבורית.

תראה, את הרדיו דיסק אצלי ברכב חיברתי למתח קבוע כך שאני לא אהיה תלוי במפתח (סווי'ץ), עכשיו אם אני מכבה את הרדיו ויוצא מהאוטו אז זה לא גורם לפריקת המצבר, נכון ?

אז באותו עיקרון עובד הדיבורית כל עוד לא שכחת את הטלפון ברכב כל הלילה אז אין לך מה לדאוג בקשר למצבר.

:roll::roll::roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

תראה, את הרדיו דיסק אצלי ברכב חיברתי למתח קבוע כך שאני לא אהיה תלוי במפתח (סווי'ץ), עכשיו אם אני מכבה את הרדיו ויוצא מהאוטו אז זה לא גורם לפריקת המצבר, נכון ?

אז באותו עיקרון עובד הדיבורית כל עוד לא שכחת את הטלפון ברכב כל הלילה אז אין לך מה לדאוג בקשר למצבר.

קודם כל המון תודה לך וגם לאחרים שענו לי והעשירו את הידע שלי ונתנו לי הכוונה כיצד לבצע את ההתקנה.

אני כנראה אחבר את הדיבורית ל+ של המערכת סטריאו. את השאלה לגבי פריקת המצבר שאלתי רק מאחר ולדיבורית אין שום כפתור איתו ניתן לכבותה בניגוד למערכת סטריאו למשל... על כן שאלתי לגבי פריקת המצבר.

שוב, המון תודה.

פורסם

קודם כל המון תודה לך וגם לאחרים שענו לי והעשירו את הידע שלי ונתנו לי הכוונה כיצד לבצע את ההתקנה.

אני כנראה אחבר את הדיבורית ל+ של המערכת סטריאו. את השאלה לגבי פריקת המצבר שאלתי רק מאחר ולדיבורית אין שום כפתור איתו ניתן לכבותה בניגוד למערכת סטריאו למשל... על כן שאלתי לגבי פריקת המצבר.

שוב, המון תודה.

רק בדוק שהפיוז על הפלוס של המערכת סטריאו שלך יעמוד בתוספת הזרם שצורכת הדיבורית.

בדרך כלל זה זניח כי הדיבורית צורכת זרמים בסדר גודל של 1A.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...