Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת חלקים של פורד אנגליה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר חודשים רכשתי פורד אנגליה דלוקס שנת 1963, תמונות מצורפות.

המוכר היה מכונאי חובב (לא בעל מוסך) ובחצר, איפה שהיתה הפורד המושלמת כמעט, היה לו פורד נוספת שהוא פירק לחלקים, והחליף חלקים טובים בישנים לאוטו הנוסע.

לפני כשבוע הבאתי חברת הובלות שיקחו את כל שאר החלקים שנשארו בחצר ויעבירו אותם אלי למחסן, ואיזה פלא, רוב החלקים אמנם נמצאו במקום, אך המנוע הנוסף היה חסר, והטסות, כמו שיש לי על האוטו, נלקחו גם הן.

אני לא יודע מה הסיפור (סוחרי ברזל או בעל פורד אנגליה...) אבל נראה לי לפי הדיוק של הפריטים הגנובים, שמדובר בבעל פורד אנגליה שהתקשה למצוא את החלקים האלו לאוטו שלו (אחרת למה לא לקחו את הדלתות הנוספות או את שאר חלקי הפח הנוספים).

אני לא זקוק יותר מדי לחלקים האלו כרגע, ולא עשיתי מזה סיפור, אבל כמה דברים לי להגיד:

א. תשמרו מכל משמר מגנבים, זה לא מקרה ראשון וכנראה גם לא אחרון... החלקים היו בחצר סגורה עם שני כלבים גדולים, ועדיין נגנבו...

ב. אם מישהו שמע משהו או יודע משהו, אנא צרו קשר או רשמו תגובה, כי הגיע הזמן להפסיק את מכת הגניבות הזו...

תודה ושבוע טוב לכולם..

שחר

שחר - אנגליה2.jpg

שחר - אנגליה 3.jpg

שחר - אנגליה1.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

שחר אני מבין לליבך ומשתתף בצערך.אנשים רעי לב.אבל כמו שהבנתי קהילת הפורד אנגליה לא גדולה במיוחד ואני מניח שלא יארך זמן עד שימצא עושה הנבלה.

נסה לברר עם הבעלים,אולי בכל זאת ידוע לו משהו..

יוני.

פורסם
שחר אני מבין לליבך ומשתתף בצערך.אנשים רעי לב.אבל כמו שהבנתי קהילת הפורד אנגליה לא גדולה במיוחד ואני מניח שלא יארך זמן עד שימצא עושה הנבלה.

נסה לברר עם הבעלים,אולי בכל זאת ידוע לו משהו..

יוני.

יותר מדי גניבות הקשורות בדגם הנ"ל משהו לא מריח לי טוב.......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם לי נראה שבזמן האחרון יש יותר מידיי ידיעות על גנבים.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
יותר מדי גניבות הקשורות בדגם הנ"ל משהו לא מריח לי טוב.......רן
ולא רק בארץ...

לפי מבזק Ynet :

בריטניה: "המכונית המעופפת" מסרטי הארי פוטר נגנבה מהסטודיו

המכונית המעופפת" מסרטי הארי פוטר נגנבה מסט הצילומים בסטודיו בבריטניה. מן המשטרה המקומית נמסר כי ככל הנראה, לא ניתן לנהוג במכונית ולכן הגנבים היו צריכים לגרור אותה.

:lol:

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

יש מודעת פרסום על חלקים לפורד אנגליה בקלסיקאר אבל לא מצליח להכנס עכשיו מוצ"ש 19:20

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

במשך כל היום אי אפשר להכנס לאתר המודעות של קלאסיקאר.

שבוע טוב, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ללא כל קשר, יש לך אנגליה מקסימה! :king::inlove:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בגלל הסיבות האלה הפסקתי לדווח בשבועות האחרונים על ענתיקות בדרכים.

יש לי הרגשה שייתכן שיש גורמים שעושים שימוש לא ראוי במידע.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שחר ,

קודם כל תרשה לי לברך אותך על הרכישה המוצלחת , האוטו מוכר לי מתאור של כמה חברים ואתה מחזיק ברכב יפה מאוד ומתוחזק מכנית ומושקע !

באמת מצער לשמוע על גניבות כאלה בזמן האחרון וזה כבר לא מיקרי .

יש לשמור על רכושינו , בין אם ישן , חדש , "זבל" וכ' .

מקווה למציאת האבדה .

בכל מקרה - שתהנה מהרכב ,

וצור קשר עם שלומי , בעל האנגליה הצהובה ,

עושה רישום של כל בעלי האנגליות .

הצטרף .......

כל טוב

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
בגלל הסיבות האלה הפסקתי לדווח בשבועות האחרונים על ענתיקות בדרכים.

יש לי הרגשה שייתכן שיש גורמים שעושים שימוש לא ראוי במידע.

בגלל זה בדיוק אני משתדל לא לדווח אף פעם על הרכבים, שלא זקוקים להצלה מיידית/ממש נטושים/למכירה, אלא סביר להניח שמישהו עדיין צריך אותם (לדוגמה: עומדים למישהו בחצר)- זה לא עניינו של אף אחד לדעת, מה עומד איפה, בטח לא מהאינטרנט!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה לכולם על המחמאות שהפורד קיבלה, היא אכן יפה ומושקעת.

אין חלקים מתאימים לאלו שנגנבו בקלאסיקאר, כך שלא נותר לי אלה לקוות שמישהו ישמע משהו או שמשהו יצוץ בעתיד...

גם אני ראיתי כמה ענתיקות בינהם כרמל קוכס, סוסיתא קוביה, וולוו שנת 64 לא זוכר את הדגם ועוד כמה שאני לא זוכר אבל באמת אני חושב שאין זה עניינו של אף אחד, אם מישהו ירצה להפטר מהמכונית שזרוקה לו בחצר הוא כבר ימצא דרך ראויה לעשות את זה, וכך ניתן אולי לצמצם את מכת הגניבות.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...