Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הבייבי שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד.

מגיעות לך כל המחמאות ואף מעבר לכך.

ממש מעורר הערצה לראות שיש אנשים כמוך שלא נבהלים משיפוץ מקיף ויסודי.

אז יאאלה לעבודה, סיים את השיפוץ וצחק על כולם כל הדרך אל החופש :wink:

ואל תשכח לפני כן לפרסם תמונות של התוצאה הסופית, כדי שמי שלא האמין - יאכל את הכובע ( או אולי את הדשבורד...) :)

תשמע, בשורה התחתונה, האוטו שווה את זה !!!

לפי דעתי המנטה והאופל GT היו המכוניות הכי טובות של אופל עד היום (במיוחד מבחינת עיצוב!!!) ...

אין הרבה מנטות כאלה על הכביש, במשפחה שלנו (אני ירין ודרור) יש 4 מנטות (לירין ה^%$&^ הזה יש 2), ידוע לנו על מנטה אדומה באזור באר שבע, עוד אחת שמישהו רשם בשרשור למעלה בנתניה (אני עדיין צריך ללכת לבדוק אותה) ואולי עוד אחת שמסתובבת בת"א (גם אני וגם ירין שמענו שמועות עליה אבל אף אחד עדיין לא הצליח לתפוס אותה) ...

שבוע הזה אני דיי עמוס, לא יצא לי כנראה לעבוד עליה, שבוע הבא אני בטוח מתניע אותה (אולי יהיה לי גם זמן להחליף דלת/דשבורד/טמבון קדמי) ...

שוב, תודה רבה לכולם על התגובות, באמת הרכב נראה גרוע אבל בכל הקטע המכאני הוא כמעט מושלם (נשאר לי רק לבדוק עוד כמה דברים קטנים כגון משאבת מים תקינה, רדיאטור לא סתום, תרמוסטט לא תפוס, הגיר קצת קשה אבל אני חושב שהחלפת שמן גיר תפתור את הבעיה, הקלאץ' כנראה זקוק להחלפה וכו') ...

רציתי רק להוסיף שיש עוד מנטה 1200cc אחת לחבר של דרור בשם משה או משהו כזה. אבל היא ניראת מנטת קומבינה, כלמיני שעונים מוזרים בתוך הרכב וכו.... אם מישהו רוצה למכור מצלמה דיגיטלית שיודיע לי ככה אני יוכל לצלם את כל הרכבים שלי ולהעלות כאן גם תמונות שלהם.

ובתור אחד שעשה לבד אוברול למנוע של אופל מנטה 1600cc אני אומר לכם שהשיפוץ של המנטה של אלעד תהייה יותר קלה משלי. אם הוא הולך לעשות אוברול למנוע יהייה לו הרבה יותר קל ממני בגלל שיש לרכב שלו מנוע של קדט שזה מנוע פחות מורכב מהמנוע של המנטה שלי עם השרשרת טימינג הבת ז*&^%$ הזאת שאת הנשמה שלי הוציאה לי עד שהצלחתי להבין מה היא רוצה ממני.

כל השיפוץ של הפנים של הרכב זה שטויות אין לו מה להתרגש, וכל השיפוץ של החוץ זה עבודה של פחח ככה שבכלל אין לו מה להתרגש.

ירין

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
auto_102_04.jpg

חחחחחח, נחמד (או יותר נכון מנחם) לדעת שיש נמטה במצב יותר גרוע משלי 8) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני ראיתי באילת לפני כמה שנים מנטה

וגם ראיתי בתל אביב אחת בצבע חום

בדיוק, החומה זו הזאת שאנחנו רודפים אחריה ...

זו שהייתה באילת הייתה אולי אדומה ??? אם כן אז זו כנראה אותה אחת מבאר שבע ...

פורסם

מצב מכאני מושלם?!?

הרכב אומנם לא מתניע אבל זה כנראה בגלל שאין דלק ...

נשאר לי רק לבדוק עוד כמה דברים קטנים כגון משאבת מים תקינה, רדיאטור לא סתום, תרמוסטט לא תפוס, הגיר קצת קשה אבל אני חושב שהחלפת שמן גיר תפתור את הבעיה, הקלאץ' כנראה זקוק להחלפה וכו'....

יופי של אנליזה :?

בהצלחה.....

motorica.net

פורסם

רדרוז..

לא נראה לי שאתה מודע לכמות העבודה שמצפה לך...

כמו שרנסטר אמר היא בכלל לא מתניעה!!?! - זה מצב מכאני מצויין?

יש כל-כך הרבה קטנות שאני נתקלתי כשראיתי את התמונות ואני בטוח שזה כלום לעומת מה שמצפה לך...

אני יודע מה זה לשחזר כי אני עברתי את זה על בשרי.. והאלפא שלי היתה במצב הרבה יותר טוב משלך...

אהאה וכך בחשבון שעלולים לא להעביר אותך טסט בגלל מרכב הרכב... האוטו ממש מקומט..

מצטער לבאס ככה אבל אני באמת מאחל לך הצלחה!!! והכי חשוב תתמיד!!! ותשקיעה מכל הלב!

פורסם
רדרוז..

לא נראה לי שאתה מודע לכמות העבודה שמצפה לך...

כמו שרנסטר אמר היא בכלל לא מתניעה!!?! - זה מצב מכאני מצויין?

יש כל-כך הרבה קטנות שאני נתקלתי כשראיתי את התמונות ואני בטוח שזה כלום לעומת מה שמצפה לך...

אני יודע מה זה לשחזר כי אני עברתי את זה על בשרי.. והאלפא שלי היתה במצב הרבה יותר טוב משלך...

אהאה וכך בחשבון שעלולים לא להעביר אותך טסט בגלל מרכב הרכב... האוטו ממש מקומט..

מצטער לבאס ככה אבל אני באמת מאחל לך הצלחה!!! והכי חשוב תתמיד!!! ותשקיעה מכל הלב!

כפי שאמרתי אני מכיר את המוסכניק שטיפל ברכב ולכן אני יודע שהרכב במצ מכאני טוב ...

כשהרכב נעמד הוא היה במצב נסיעה, הוא הועמד בגלל אחת מהתאונות כנראה ...

אני מכיר את האלפא שלך עוד לפני שאתה מכיר אותה :wink:

היא הייתה במצב הרבה יותר טוב משלי, אומנם אצלך המצב החיצוני היה הרבה יותר טוב משלי אבל לא ידעת מה מצבה המכאני ...

כן, אני מודע לכך שאולי לא יעבירו אותי טסט אבל אני לפחות אנסה לעבור טסט ...

יש לי רצון אדיר והרבה אהבה להשקיע ברכב הזה ולכן אני בטוח שהוא יחזור לכביש בשלב כלשהו ...

פורסם

אז ככה - קודם כל, רדרוז אל תתיאש! הקרמן גיאה שלי היתה במצב כ"כ "טוב" שנאלצתי לחתוך כמעט את כל הפח ולרתך מחדש (לתמונות פנו ל"קרמן גיאה להתפקד" מלפני חודש). המזל שלי הוא שהרכב כ"כ פשוט שניתן היה להצילו - אחרי הכל, זו חיפושית מחופשת.

שנית, תנסה לאתר חלקים ב-EBAY - אני מצאתי שם חלקים שבארץ תעשה סלטות באויר לפני שתמצא, ובחצי מחיר (עדיף שתהיה לך כתובת למשלוח בארה"ב של חבר/קרוב, אחרת המשלוח לארץ יקרע לך את הצורה - המניאקים שולחים רק בUPS וכו').

לגבי מנטה נוספת - יש מנטה אדומה דור ראשון (כנראה אספנות) ששיכת ל"ברוך חלקים" באיזור התעשיה בצ'ק פוסט בחיפה (מאחורי פיז'ו-סיטרואן, צמוד ללוסיא גלס), והוא יכול גם לאתר חלקים.

אגב, הרכב הראשון שלי (אחרי הסאאב 96 שעמד יותר משנסע) היה מנטה 1600 אוטומט משנת 1981 - לבן עם גג שחור. אחלה אוטו - גדול, נוח ואמין. קניתי אותו בשנת 1993 ב-10K ש"ח, מכרתי אחרי שנה ב-13K לילד מתלהב, ואחרי שבוע ראיתי את האוטו בפעם האחרונה, נוסע על גרר... :twisted:

בהצלחה! :lol:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אז ככה - קודם כל, רדרוז אל תתיאש! הקרמן גיאה שלי היתה במצב כ"כ "טוב" שנאלצתי לחתוך כמעט את כל הפח ולרתך מחדש (לתמונות פנו ל"קרמן גיאה להתפקד" מלפני חודש). המזל שלי הוא שהרכב כ"כ פשוט שניתן היה להצילו - אחרי הכל, זו חיפושית מחופשת.

שנית, תנסה לאתר חלקים ב-EBAY - אני מצאתי שם חלקים שבארץ תעשה סלטות באויר לפני שתמצא, ובחצי מחיר (עדיף שתהיה לך כתובת למשלוח בארה"ב של חבר/קרוב, אחרת המשלוח לארץ יקרע לך את הצורה - המניאקים שולחים רק בUPS וכו').

לגבי מנטה נוספת - יש מנטה אדומה דור ראשון (כנראה אספנות) ששיכת ל"ברוך חלקים" באיזור התעשיה בצ'ק פוסט בחיפה (מאחורי פיז'ו-סיטרואן, צמוד ללוסיא גלס), והוא יכול גם לאתר חלקים.

אגב, הרכב הראשון שלי (אחרי הסאאב 96 שעמד יותר משנסע) היה מנטה 1600 אוטומט משנת 1981 - לבן עם גג שחור. אחלה אוטו - גדול, נוח ואמין. קניתי אותו בשנת 1993 ב-10K ש"ח, מכרתי אחרי שנה ב-13K לילד מתלהב, ואחרי שבוע ראיתי את האוטו בפעם האחרונה, נוסע על גרר... :twisted:

בהצלחה! :lol:

קודם כל תודה רבה על העזרה !!!!

אנחנו אכן צריכים כל מקום עם חלקים למנטה אבל אחת המנטות של ירין התגלתה כמעוקלת ורוב החלקים נקלחים מהמנטה הזו, מה גם שירין עכשיו מצא עוד מישהו שיש לו מחסן עם מלא חלקים למנטה ואנחנו מנסים לקנות ממנו כמעט כל מה שאפשר ...

עוד חודשיים אני גם טס לגרמניה ואני אוכל לקנות שם קצת חלקים (בעיקר פנימיים) ...

ד"א, יש מנטה כמו שהייתה לך בר"ג, היא בד"כ חונה ברחוב ביאליק ואני רואה אותה הרבה (אבל לצערי רק מנטה A מעניין אותי) ...

פורסם

אם במנטה עסקינן - יש בירושלים בשדרות אשכול אופל מנטה בצבע תכלת מתחילת שנות השבעים שייכת לאיזה זקן שהוא יד ראשונה האוטו כמעט ולא נסע אך הוא נוסע בו מידי פעם. הרכב הזה נראה מעולה ולדעתי הוא מעולם לא נצבע ולכן זה מעיד על מצבו. אם אתה כל כך אוהב מנטה אני מציע לך לנסות ליצור קשר עם בעל הרכב ולשדלו למכור. תאמין לי זה שווה את הטרחה.

פורסם
אם במנטה עסקינן - יש בירושלים בשדרות אשכול אופל מנטה בצבע תכלת מתחילת שנות השבעים שייכת לאיזה זקן שהוא יד ראשונה האוטו כמעט ולא נסע אך הוא נוסע בו מידי פעם. הרכב הזה נראה מעולה ולדעתי הוא מעולם לא נצבע ולכן זה מעיד על מצבו. אם אתה כל כך אוהב מנטה אני מציע לך לנסות ליצור קשר עם בעל הרכב ולשדלו למכור. תאמין לי זה שווה את הטרחה.

האם לרכב יש פנסים עגולים סטייל BMW משנות השמונים כמו למנטה שלי (מנטה A) או שיש לו פנסים מרובעים קצת בולטים (מנטה B) ???

האם אתה עובר ליד הרכב לעיתים קרובות ???

פורסם

נראה שמחכה לך המון עבודה אבל תשקיע הרבה אהבה וסבלנות והכל יסתדר.

מחכים לראות תוצאות.

בקרוב עוד תמונות מהטריומף שלי לא נשאר הרבה עד שהיא תגיע למפגשים... :lol:

בהצלחה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...