Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות ספר בנושא:כיצד לתקן את האוטו שלי.

ראיתי באמזון מודעה בקשר לספר אבל אני לא יכול ליקנות אותו כי אין לי כרטיס בין לאומישאפשר ליקנות איתו באמזון.

יש לי לנטרה 1998והספר הזה בדיוק מה שאני צריך והמישלוח שם חינם.

אני מבקש אם מישהו יכול לעזור לי בנושא הקנייה דרך אמזון כי אני אתן את התשלום המלא עבור הקנייה בשקלים.וכלל הכל ראיתי שהוא עולה שם 15 דולר ומישלוח חינם אז בבקשה אם משהו באיזור הקריות אני נורא רוצה להשיג את הספר הזה ואם משהו יכול לעזור לי ליקנות אותו מאמזון או מקום אחר אני אודה לו מאוד.

וכמו שאמרתי אם משהו יעזור לי לקנות דרך אמזון יקבל את המחיר המלא של הספר והמשלוח כל מה שכרוך (כי אני לא הכי מתמצא באתר אז אני לא יודע אם המשלוח חינם לכל העולם) אז בבקשה תגיבו.

הלינק:http://www.amazon.com/gp/product/156392451X/102-3907699-8856150?v=glance&n=283155&n=507846&s=books&v=glance

פורסם

בלונדיני 29 שלום!

אני יכול לעזור לך בבעיות ספציפיות,חיישנים הזרקה וכו".

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בן כמה אתה גבר ?

לא יותר פשוט שתוציא כרטיס אשראי בינלאומי ?

רק תיכנס לבנק שלך ותבקש להחליף כרטיס אשראי לבינלאומי.

זה שימושי להרבה מאוד דברים וגם לנסיעות לחו"ל.

פורסם

היי

אולי תמצא באתר הבא ספר מתאים. הם יושבים בגבעתיים ואפשר לבצע

גם הזמנה טלפונית. עם אמזון יש לפעמים המתנה ארוכה להספקה ואחר כך קשה

להגיע טלפונית לשירות שלהם - באנגלית לארה"ב.

http://www.galgalim.biz/books.php

פורסם

גם כדאי לך לשים לב שלרוב כשכתוב אצלם משלוח חינם הם לא מתכוונים לכל מקום אלא רק בתוך תחומי ארה"ב חוץ מזה שזה משלוח איטי להחריד (לקח פעם 10 ימים לקבל משלוח בתוך ארה"ב) לכן כדאי לך לבדוק את מחיר המשלוח לארץ.

פורסם
גם כדאי לך לשים לב שלרוב כשכתוב אצלם משלוח חינם הם לא מתכוונים לכל מקום אלא רק בתוך תחומי ארה"ב חוץ מזה שזה משלוח איטי להחריד (לקח פעם 10 ימים לקבל משלוח בתוך ארה"ב) לכן כדאי לך לבדוק את מחיר המשלוח לארץ.

צודק. זאת ועוד. בתור אחד שקונה מארה"ב כל הזמן, דע לך שמשלוח לארץ (ואפילו האיטי ביותר) הינו יקר. שלא לדבר על משלוח מהיר לארץ או FED-EX שבהרבה מאוד מקרים המשלוח עולה פי כמה מהמוצר !

• תוכן חדש...