Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני יודע שהנושא נידון רבות בפורום,אבל עשיתי חיפוש וכול מה שמצאתי זה ויכוחים של ילדים קטנים על ביצועים.

השאלה שלי זה האם מומלץ למהול את הדלק בכ5-15% על מנת לשפר את נקיון המנוע ומיכל הדלק בכלליות?

לדוגמא אם אני קונה אוטו\אופנוע חדש האם מומלץ מהיום הראשון למהול במתאנול?

אגב בגלל שהמתאנול חומר חריף,אולי עדיף להוסיף אותו בריכוז מהילה של כ15% מידי חודש למיכל אחד כתחליף לK44 היקר?

האם זה נכון שK44

מכיל מתאנול?

תודה מראש:smile:

פורסם

אענה לך בסיפור קטן: יש לי BX 19BREAK בת 18שנה ואני יד ראשונה ביבוא אישי. בחמש שנים הראשונות , הייתי שם תוספון דלק , אותו הייתי רוכש בתחנה , בעת מילוי הדלק. במשך כל זמן זה, היה לי מאייד פשוט מבריק ומצתים היו מוחלפים בלי כתם עליהם. בשנת 1993 כל חברות הדלק החריזו כי הדלק כבר מתוסף ואין צורך עוד בתיסוף. ופתי כמוני, הפסקתי לתסף, אחרי שלושה ארבע חדשים כבר לא היה לי מאייד נקי ונוסף הרבה פיח לשמן וכו,.

לכן , ומאחר וK44 הוא חומר חזק מדי ונועד לטיפול. אני מציע לך לתסף עם תוסף רגיל אותו תמצא בתחנות או בחנויות, אבל רק על רכב חדש ובהמשכיות.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אותו דבר קרה לי,אבל נעזוב זה בצד לרגע,אם לדוגמא אמהל מתאנול בדלק בכ15% פעם בחודש במקום K44 זה אמור לנקות את המנוע ומיכל הדלק אמת?

אני יודע שכול הזבל יגיע בפעמים הראשונות למזרקים והפילטר דלק,אבל אחרי הפעמים האלו הכול אמור להשתפר לא?

פורסם

לפי דעתי לשים תוסף עדין יחסית יכול לתחזק היטב. באשר לםטאנול, אין לי דיעה ולא ניסיון.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...