Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן שמש נשבר ב - 206. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אולי השתמשתי בקצת יותר מידי כח והנה התוצאה:

visor9tn.jpg

אני חייב להחליף את כל המגן? אני יכול להחליף רק את הפלסטיק השבור?

איפה אני בכלל מוצא את החלק הזה (בהנחה שאני לא רוצה למשכן את הבית בשביל לקנות מהיבואן)?

תודה מראש, גל.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

תתחיל בזה שתקנה דבק אפוקסי שהופך לפלאסטיק.

אל תטעה - לא אפוקסי גמיש רגיל אלא זה שהופך לפלאסטיק.

נראה כמו מזרק שחור עם 2 מיכלים - הדבק עצמו הוא בצבע קרם.

אצלי הוא מחזיק פנס אחורי שנשבר כבר 7 שנים.

פורסם

שום דבק לא יחזיק את זה, ברגע שמשהו ינסה להוזיז את המגן זה שוב יישבר.

אין מנוס מחיפוש בפרוקייה או לקנות חדש מהיבואן.

אתה יכול לנסות להחליף את שני המגנים כבר לכאלה מפגו יותר וותיקה שתמצא בפרוקייה שאולי יתאימו ,ככה תחסוך בעלויות.

או לחילופין ואף ייצא לך אותו מחיר כמו לקנות אצל היבואן סוכך שמש חדש, לך לחנות סטריאו ותקנה מגן שמש עם מסך מובנה=700 שקל וככה יהיה לך טלויזיה ברכב (הכנה לדיוידי).

פורסם

תתפלא

אם אצלי בקלית אחורית מחזיקה כבר 7 שנים עם אינספור פירוקים והרכבות לצורך החלפות נורות,שווה לנסות.

כולה 30 שקל.

פורסם

אם היא תצליח לעשות את זה בלחץ של יותר מ 500 קילו לסנטימטר אז אתה צודק.

זה לפחות מה שרשום על הדבק.

ואם אכן זה יצליח - אז גם מגן לא שבור ישבר.

פורסם

אולי בכל זאת תצלצל ליבואן. בדייהו לפחות, חלקי הפלסטיק המטופשים האלה לא עולים יותר מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כפי שייעץ לך ceyal (בעל תואר שני בהבנה ותיקון פלסטיקה צרפתית -> RESPECT !!!) כדאי לנסות להדביק את החלק באפוקסי חזק.

אם אתה ממש יצירתי ורוצה ללכת צעד אחד קדימה, לפני שאתה מדביק את החלקים יחדיו אתה יכול לנסות ליצור "שלד חיזוק" ע"י החדרת מסמר חם שיחבר את חלקי הפלסטיק או, קצת יותר קשה (בגלל שהפרופיל הוא עגול ובמקרה שלך לא נשאר מספיק "בשר" איפה לקדוח), קידוח של חור קטן בשני החלקים השבורים והשחלה של חוט ברזל קשיח בינהם (ואז להדק אותו). בסוף אפשר למרוח על העסק קצת אפוקסי ואתה מסודר.

רק דבר אחד לא ברור לי; מי המטומטם שחשב לעשות את החלק הזה מפלסטיק ? בכל אוטו אחר זה מוט ברזל !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המסמר זה רעיון חזק.

אני כבר חושב על כמה שימושים לחיזוק .:-D

בקשר למוט הפלאסטיק.

מוזר שהצלחת לשבור אותו - הפלסטיק הזה הוא די גמיש וצריך הרבה עקשנות בשביל שהוא ישבר.

(גם לי יש שם פלאסטיק - עוד לא נשבר...)

פורסם
מוזר שהצלחת לשבור אותו - הפלסטיק הזה הוא די גמיש וצריך הרבה עקשנות בשביל שהוא ישבר.

הלכנו ראש בראש...

תודה על הרעיונות. אני אלך על אפוקסי ומקסימום נקפוץ לפירוקיה.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

רק דבר אחד לא ברור לי; מי המטומטם שחשב לעשות את החלק הזה מפלסטיק ? בכל אוטו אחר זה מוט ברזל !

איציק

:?::?: :?: ברוב המכוניות בהן נהגתי עד היום החלק הנ"ל היה עשוי פלסטיק.

(ולא, לא כולן היו צרפתיות...).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
כפי שייעץ לך ceyal (בעל תואר שני בהבנה ותיקון פלסטיקה צרפתית -> RESPECT !!!) כדאי לנסות להדביק את החלק באפוקסי חזק.

אם אתה ממש יצירתי ורוצה ללכת צעד אחד קדימה, לפני שאתה מדביק את החלקים יחדיו אתה יכול לנסות ליצור "שלד חיזוק" ע"י החדרת מסמר חם שיחבר את חלקי הפלסטיק או, קצת יותר קשה (בגלל שהפרופיל הוא עגול ובמקרה שלך לא נשאר מספיק "בשר" איפה לקדוח), קידוח של חור קטן בשני החלקים השבורים והשחלה של חוט ברזל קשיח בינהם (ואז להדק אותו). בסוף אפשר למרוח על העסק קצת אפוקסי ואתה מסודר.

איציק

פיתוח מיוחד - לרכבים צרפתיים בלבד , איכות החומר כמו שאומרים.
  • תוכן חדש...