Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר יותר מחודש אחרי תאונה שעשיתי, ביום התאונה הודתי לסוכן שלי וגם החלפתי פרטים עם הנפגע..

ראיתי שהרכב שפגעתי בו הוא מליסינג,עכשיו יש לי שאלות בקשר לביטוח:

אמרו לי שאני יצטרך לשלם השתתפות עצמית לביטוח וזהו, האם זה נכון?

לפני כמה ימים דיברתי עם הסוכן שלי בקשר לזה והוא אמר לי שאין שום תביע על התאונה ואין לי מה לשלם.

חבר שלי אמר לי שחברות ליסינג מחזיקות תיקים ואח''כ מגישים אותם עם ריביות וכו' האם זה נכון?

ומה אני צריך לעשות בקשר לזה שהם לא מגישים תביע?למה זה כבר יותר מחודש..

פורסם

אם יש לך לפחות ביטוח צד ג' אתה תשלם רק את ההשתתפות העצמית גם אם הנזק יהיה 200000 ש"ח - אתה יכול להיות רגוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תדאג :) הם עוד יגיעו אליך, התביעות של חברות הליסינג מתעכבות קצת עקב "עומס", את אבי תבעו לאחר 3.5 חודשים תמימים.

פורסם
אם יש לך לפחות ביטוח צד ג' אתה תשלם רק את ההשתתפות העצמית גם אם הנזק יהיה 200000 ש"ח - אתה יכול להיות רגוע.
ואם היית מספיק חכם לעשות צד ג' וביטול השתתפות עצמית (כמוני :)), גם מזה תהיה פטור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואם היית מספיק חכם לעשות צד ג' וביטול השתתפות עצמית (כמוני :)), גם מזה תהיה פטור.
אבל הוא כתב שהוא עשה ביטוח צד ג' למה לזלזל?

איך מבטלים השתתפות עצמית? בתשלום של +50% לפרמיה?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
מה ההתלהבות?

יש כאלה שזה משתלם להם ויש כאלה שלא.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מה ההתלהבות?

יש כאלה שזה משתלם להם ויש כאלה שלא.

אף אחד מאיתנו לא חף מטעויות. אני חושב שאני נהג טוב, אבל ניסיון העבר לימד אותי שגם אצלי יכולים לקרות דברים. אם האופציה זמינה ולא נורא יקרה, למה לא להשתמש בה?

אלכס,

לא זילזלתי באיש. ביטוח חובה+ג'+ביטול השתתפות עצמית+גרירה+שמשות+נהג צעיר (אהיה בן 24 רק עוד כשלושה חודשים) עלה לי 3,100 ש"ח.

שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון אם זה משתלם לו או לא.

לי זה שווה את השקט הנפשי במידה וחלילה יקרה משהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...