Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו דיפו אומרים שלא כדאי לשלם על פילטר מקורי 80 שקל יותר (כ-110 ש"ח), וכן שלפילטר החלופי שהם מציעים יש תו תקן - ממכון התקנים- וזה מספיק טוב לטענתם.

מה דעתכם ? לשמוע להם או לא ? -אני לא נוקט עמדה , אני רוצה עצות אוביקטיביות.

תודה למסייעים

פורסם
שלום

לפי דעתי לא מומלץ לקנות חלקי חילוף לרכב באוטו דיפו.

ידיד - זו לא תשובה עניינית. מה שחשוב לי לדת זה - אם פילטר עם תו תקן - זה טוב ליהודים או לא ?

פורסם

תו התקן לא אומר מבחינתך שום כלום באשר לאיכות המסנן. סה"כ תו התקן קובע שהמסנן עומד בתקנים מסוימים או קריטריונים מסוימים שנקבעו אלוהים-יודע-על ידי-מי-ומתי. לא אתה ולא אני יודעים מהם. שום כלום באשר לאיכות המסנן. יש מסננים מתוצרת סין בזיל הזול עם תו תקן אבל עשויים מנייר גס יותר ופחות איכותי ויש מסננים חליפיים איכותיים ביותר מתוצרת ידועה - גם הם במחיר סביר ביותר (ולרוב זול ביחס למה שהיבואן רכב מציע). כך שלדעתי זהו לא המקום לנסות לחסוך.

כיצד נכנסים לארץ כול חלקי הבלמים מתוצרת לא ידועה?? כיצד נכנסים כול החיקויים הסיניים?? האם יש להם תו תקן? אולי אישור של משרד התחבורה?? ומה לגבי חלקי היגוי? מאד מאד מענין כיצד מאשרים את יבוא הסחורה הנ"ל...

אל תנסה לחסוך בחיי המנוע שלך ו/או בחייך או הסובבים אותך על הכביש.

פורסם

אני מכיר. קניתי אותם בזמנו בפסאג' ברחוב יצחק שדה, תל אביב. לא ידוע לי הרבה על האיכות שלהם כי אז לא היה שוק חלפים מפותח (מבלבל) כמו היום. הייתה לי אז מיצובישי ישנה וזה עבד טוב מאד. עצתי לך: חפש תקן ידוע (לא הישראלי...) כגון תקן DIN וקרא איזה DIN הוא מכסה. בדוק לאחר מכן באינטרנט מהו אותו קוד ל DIN והאם הוא מהמחמירים. מסננים בעלי שם תוכל למצוא גם אצל קומט את פרוגרס בהמשך יצחק שדה (פינת טברסקי) ואצל ברנקביץ' את לונדנר בחולון (מסנני KS גרמניים).

פורסם

מצטרף להמלצה לקומט את פרוגרס - פילטרים של MANN זהים לחלוטין למקורי שכן MANN מייצרת את הפילטרים עבור כל קונצרן VW.

בפילטרים אסור לחסוך - אני גר בפ"ת והוצע לי פילטר של חברת RETA הטורקית וכן גם פילטר בעל שם עלום וכתוב עליו GERMANY.....

אני נוסע עד לקומט את פרוגרס עבור הפילטרים, האוטו משרת אותי כיאות ואין סיבה לתת לאוטו הרגשה שמקפחים אותו :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58217&highlight=MANN

פיתגם של נהג מונית 30 שנה : שומר על האוטו - שומר על הכסף.

• תוכן חדש...