Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקייי השאלה שלי היא כזו ברצוני לעשות אטימה בבגאז אבל לא רוצה לעבור את ה500 שקל לא כולל עבודה

אני רוצה שיהיה דיינאמט אקסטרים היש סיכוי לכזה דבר האוטו שלי הוא מיצובישי לנסר שנת 92

אני לא כל כך מבין בכל הקיטים שיש לדינאמט ולא יודע אם הם יספיקו לכל הבגאז או לא...

תודה לעוזרים

ועוד משהו על הדרך....

אני כנראה בונה תיבה פתוחה ל2 סאבים של קליף דיזיין 10 אינץ 300 רמס כל אחד מישהו יכול לתת לי מידות ? גודל הפורט וכו'

קישור לסאבים http://www.clifdesigns.com/INDEX4.html ה10 אינץ

אני כנראה מחליף בגלל שהיום שמעתי תיבה פתוחה של קיקר עם 2 קומפ והתלהבתי מאוד מהסאונד

על התיבה הוא רוצה 1000 אז אין מצב אני כנראה יבנה לבד

פורסם

זה לא הקפצה מה שאני עושה כרגע אלא אני רוצה לשאול עוד שאלה מבלי לפתוח שרשור חדש...

במונובלוק שלי יש 2 יציאות של + ו- ומכל יציאה הולך +ו- לסאב הסאבים שלי הם 4 אום כל אחד אז מה זה אומר שהמגבר עובד ב2 אום או ב4?

פורסם

1 קיט אטימה לכל הבגז לא יספיק לך בכזה סכום

2 http://www.clifdesigns.com/home_prod_sub_w.html

CD10W - 10” Competition Subwoofer

300W RMS

600W MAX

Single 4-Ohm Voice Coils

110oz Double Stacked Magnet

Sensitivity: 88.1 dB @ 1w/1m

Mounting Depth: 6.25”

Vented Box: 2.0 Cu. Ft.

Port Size: (2) 3” D x 15” L

Sealed Box: 0.75 – 1.2 Cu

3 הסאב עובד ב 2 אום

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם תוכל לתת לי מידות יותר ברורות בס"מ רוחב אורך עומק אני אודה לך מאוד

את הפורט איך אני עושה אותו...?יש קנוי?

פורסם

מכיוון שיש לך 2 סאבים אז הייתי ממליץ על 2 אטומות

אבל בגלל הגודל של 10 אינטץ אני חושב שיהיה להם בעיה לשחזר תדרים נמוכים אז אולי עדיף פתוחה

27 ליטר תיבה אטומה יהיה בסדר תיבה מרובעת שמידותיה הפנימיות הם 30*30*30 עומק\רוחב\עומק

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...