Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני עובר בהילוך שלישי אני לוחץ את הקלאץ עד הסוף ועדיין אם אני לא מחכה כמה שניות אז יש חיכוך כאשר אני מעביר את ההילוך...האם צריך למתוך כבל קלאץ? או ממה הבעיה נובעת?

שמן גיר הוחלף לפני מספר שבועות

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה בדיקה פשוטה, תעמוד במקום, שים ניוטרל בלי ללחוץ על הקלאץ', תלחץ על הקלאץ, חכה קצת, שים ברוורס, שמעת את הגלגלים? יופי, תוציא מרוורס, עדיין קלאץ לחוץ, חכה 15 שניות, תנסה להכניס שוב לרוורס, שמעת את הגלגלים?

לא טוב! הקלאץ כנראה לא מספיק מתוח, לא שמעת את הגלגלים? גם לא טוב!

אולי סינכרונים?

נסה להעביר הילוכים כמו שצריך, אל תעזוב גז לגמרי בהעברת הילוך. תאם את מהירות המנוע למהירות האוטו בהילוך הבא, ותוכל להעביר גם בלי קלאץ. ולא תזדקק לסינכרונים.

פורסם
תעשה בדיקה פשוטה, תעמוד במקום, שים ניוטרל בלי ללחוץ על הקלאץ', תלחץ על הקלאץ, חכה קצת, שים ברוורס, שמעת את הגלגלים? יופי, תוציא מרוורס, עדיין קלאץ לחוץ, חכה 15 שניות, תנסה להכניס שוב לרוורס, שמעת את הגלגלים?

לא טוב! הקלאץ כנראה לא מספיק מתוח, לא שמעת את הגלגלים? גם לא טוב!

אולי סינכרונים?

נסה להעביר הילוכים כמו שצריך, אל תעזוב גז לגמרי בהעברת הילוך. תאם את מהירות המנוע למהירות האוטו בהילוך הבא, ותוכל להעביר גם בלי קלאץ. ולא תזדקק לסינכרונים.

שלום.

רק תסביר מה זה כול השטויות שכתבתה?

מה אתה מבלבל את המוח!

לבעל הרכב. איזה רכב מדובר דגם ושנת יצור וכמו כן תנסה לפרט כצת יותר האם אתה שומע חריקה או רעש אחר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני בכנות חושב שיש מוסכניקים שלפני שלושים או 40 שנה היו מוסכניקים מספר 1 בארץ, אבל לא לכולם היתה את היכולת ללמוד ולהתקדם עם הטכנולוגיה, אז הרבה נשארו עם הידע והעצות של שנת 68. וזה בסדר, זה מובן. אבל עוד לא הבנתי מה שטויות במה שכתבתי. ככה תמיד בדקתי ועבד מצויין, זה שאתה רוצה שהוא יבוא למוסך שלך זה כבר סיפור אחר, פשוט בקש ממנו. זה יותר קל, לא?

פורסם
אני בכנות חושב שיש מוסכניקים שלפני שלושים או 40 שנה היו מוסכניקים מספר 1 בארץ, אבל לא לכולם היתה את היכולת ללמוד ולהתקדם עם הטכנולוגיה, אז הרבה נשארו עם הידע והעצות של שנת 68. וזה בסדר, זה מובן. אבל עוד לא הבנתי מה שטויות במה שכתבתי. ככה תמיד בדקתי ועבד מצויין, זה שאתה רוצה שהוא יבוא למוסך שלך זה כבר סיפור אחר, פשוט בקש ממנו. זה יותר קל, לא?

מצמד זה מצמד, הוא לא השתנה כבר למעלה מ 60 שנה, וגם דרך הבדיקה שלו לא השתנתה,

ואם מישהו יודע איך לבדוק מצמד, ת"ה,מנוע או כל רכיב מכני כזה או אחר, זה המכונאים הותיקים.

את האמת, גם אני לא בדיוק הבנתי מה בדיוק רצית שיבדוק, אולי תנסה לנסח מחדש?

פורסם

הילוך רוורס לא מסונכרן נכון?

כשאתה משלב רוורס אתה שומע את הגלגלים בגיר נכון?

אם אתה מחכה כמה זמן הגיר נעצר ואתה יכול לשלב לרוורס בלי לשמוע את הגיר, אם הקלאץ' לא מפריד טוב הגיר לא יעצר וגם אחרי דקה אתה תשמע את הגיר בעת שילוב לרוורס, לא על כל שטות צריך לרוץ למוסך של בני. בדיקה אפשר לעשות גם בבית.

ולהבא אמרתי שינסה להעביר הילוכים בצורה יותר חלקה, כלומר ללא עזיבת גז לגמרי. וכמו שהסברתי...

פורסם

שלום.

נכון לא לכולם אבל לי כן ואני מוכן להיתערב איתך שמה שאני שכחתי אתה עוד לא למדתה! כי אתם הצעירים מדגיש "לא כולם" חושבים שיודעים הכול וביגלל זה אתם גם ניראים כך.

אני מכון להמר שאני רושם 40 שאלות במכונאות, ולא תדע אפילו לענות אל אחת.

אני מוכן לעשות לך גם בית-ספר: בחשמל, אלקטרוניקה, ומחשבים, ותוסיף לזה גם אנגלית וצרפתית.

בברכה בני ל.

פורסם
שלום.

אני מוכן לעשות לך גם בית-ספר: בחשמל, אלקטרוניקה, ומחשבים, ותוסיף לזה גם אנגלית וצרפתית.

בברכה בני ל.

?? אתה בטוח? :shock:

כי במקרה אני חשמלאי אם לא שמת לב, אני טכנאי מחשבים (באמת), אנגלית ברמת שפת אם, ורק צרפתית אני לא יודע, אז לפני שאתה רוצה ללמד אותי משהו, תחשוב פעמיים. ואילו אתה עברית לא יודע. :twisted:

אה, הוספתי מתנהג כמו ילד?

פורסם

בני ל. מדובר בדייהטסו אפלאוז, לאחר החלפת שמן גיר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
?? אתה בטוח? :shock:

כי במקרה אני חשמלאי אם לא שמת לב, אני טכנאי מחשבים (באמת), אנגלית ברמת שפת אם, ורק צרפתית אני לא יודע, אז לפני שאתה רוצה ללמד אותי משהו, תחשוב פעמיים. ואילו אתה עברית לא יודע. :twisted:

אה, הוספתי מתנהג כמו ילד?

שלום.

נכון אני לא יודע עברית אבל אתה לא יודע מכונאות ומטעה ומבלבל את המוח ובימקום לשבת ולשתוק וללמוד אתה מטעה אחרים וגורם להם נזק (פו זה לא פורום של גאוני מחשב אלה של אנשים שרוצים ללמוד אוהבים את הפורום ונהנים).

בברכה בני ל.

פורסם

נראה לי שאתה צריך למתוח את הכבל .

היתה לי בעיה באריקה שלי גם כן בכל מיני מקרים ספציפיים למשל הורדה מ הילוך 3 ל2 וגם חריקה בהכנסה לרוורס.

מתחתי את הכבל והכל הסתדר פיקס.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אני לרוב לא מתערב בוויכוחים דוגמת אלו אך הפעם אני חושב שעברת את הגבול ידידי.

אנא - הפגן קצת יותר כבוד לאנשים בכלל, למבוגרים בפרט ולאלו שבאמת מחזיקים את הפורום ותורמים המון המון לפורום בפרט בפרט.

אני לא בא לחנכך, אני בטוח שהורייך עשו עבודה טובה, אך קצת אווירה סימפטית יותר לא תזיק.

פורסם

אבל הבדיקה שכתבתי עובדת בין אם תקבל אותה או לא, אני מבין את הכעס שלך שכביכול דפקתי לך לקוח, אבל הבדיקה עובדת וזהו.

ואם אתה לא מאמין, תנסה... בשביל בדיקת קלאץ לא צריך לרוץ למוסך.

עם כל הכבוד לך.

פורסם

טוב אחרי הרבה זמן שלא כתבתי את דעתי פה בפורום אז החלטתי ליכתוב דווקא לשניכם למה אתם שואלי את עצמכם?!?!

אני יגיד לכם למה. כי דבר ראשון את הוויכוחים שלכם אתם צריכים לעשות בפרטי כי להגיד למישהו שהוא לא יודע צרפתית או כל מיני שטויות כמו אלו בטח אבל בטח שלא יעזרו לבחור שמחפש מישהו שיעזור לו עם הבעיה שלו עם המצמד ובטח שלא תשובה כמו טכנאי מחשבים לא יעזור לו לכן את הריבים והוויכוים השטותיים הללו שמרו להודעות פרטיות זה דבר ראשון.

דבר שני הוויכוחים שלכם מפריעים לאנשים אחרים שמתעניינים בבעיה ואתם במקום לתת תשובה אתם רבים אז בבקשה ממכם תתנהגו בהתאם לפורום.

בברכה צביקה

אל תבינו אותי לא נכון אני לא בא לישפוט אותכם אני בא לעזרתכם.

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

שלום זו בעיה מוכרת באפלאוז , גם לי היתה את אותה הבעיה עם האפלאוז ואין מה לעשות עם זה, פשוט תנסה להמתין עוד שניה לפני שאתה מעביר הילוך(לשלישי) וזהו חוץ מזה אחלה רכב.

• תוכן חדש...