Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו בדקתי באוטודאתא צריך שמן בעל צמיגות 75W/90 סינטטי תבדוק איזה שמן שמו לך בחברה לפעמים מזלזלים !

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שכחתי להזכיר שיש את החיכוך רק בנסיעה בעמידה במקום ניכנס חופשי...וגם זה לא קורה בכל מהירות,זה קורה יותר בגבוהות.

תודה

נו דהההה!:-o

הגיר לא זז כשאתה עומד במקום אז אין רעשים.......! או שתשפץ גיר! או שתלמד להעביר בצורה כזאת שלא יעשה רעשים! זה מה אני יודע! אני בחרתי באפשרות השניה! ברגע שתתאמן קצת בכלל לא תזכור שהיו לך רעשים...

פורסם

שוב -

אם תשאל מוסכניק, זה חמור מאוד ואתה חייב להחליף גיר דחוף! ואתה מסכן את כל העולם ואצלי במוסך עכשיו יושב גיר תבוא אני אחליף לך אני יעשה לך ככה וכדומה.

לעומת זאת! אם תשאל אותי, אני לא מוסכניק, אבל אחד שעשה קצת יותר קילומטראז' מהמוסכניקים, סע לשלום. מסוכן זה בוודאי לא.

שיקולך. לדעתי אתה יכול להמשיך חופשי, לדעת מוסכניק זה הפסד של לקוח אז אתה לא יכול להמשיך חופשי.

פורסם

ארז מי דיבר עליך???

כתבתי ארז אמר?????

לא אני דיברתי בכלליות פה כי זה בדיוק המקום שבו מתחילים עם כל החארטות האלו.

למה להכניס לסרטים חנן ענה את התשובה הנכונה והוא צודק יש רק אופציה אחת דאבל קלאץ או שיפוץ

זהו זה הכל

• תוכן חדש...