Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NORTON 16H BSA M20 ומה שבינהם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני התערבתי על נזילות, על מה שאתה כתבת לא התערבתי מעולם..........
נו אנחנו מדברים על הנזילות,אלא מה?!

אמרתי לך שאני יבטל את כל הנזילות ואתה היית בשלך,אל תגיד עכשיו לא יש לי עדים!

וזאב אני יודע שלא צריך מייסב מחטים,אמרתי שבגלל העצבים בסוף אני אשתיל אחד כזה:mm_tongue

אגב בנורטון אצלי לא אמורה להיות בעיה עם הנזילת שמן,היות והגיר נמצא במצב מאוזן וכל מנגנון ההילוכים נמצא למעלה ומבודד מהגיר עצמו.אולי רק בצירים יהיה צורך בפתרון שכזה...

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו אנחנו מדברים על הנזילות,אלא מה?!

אמרתי לך שאני יבטל את כל הנזילות ואתה היית בשלך,אל תגיד עכשיו לא יש לי עדים!

וזאב אני יודע שלא צריך מייסב מחטים,אמרתי שבגלל העצבים בסוף אני אשתיל אחד כזה:mm_tongue

אגב בנורטון אצלי לא אמורה להיות בעיה עם הנזילת שמן,היות והגיר נמצא במצב מאוזן וכל מנגנון ההילוכים נמצא למעלה ומבודד מהגיר עצמו.אולי רק בצירים יהיה צורך בפתרון שכזה...

עמית

אני יודע שאתה לא צריך זו סתם דוגמא,בימים הרחוקים ההם, כאשר האופנוע היה חדש ההתאמות היו מדויקות ,זה די החזיק את השמן,כאשר גדל הרווח גם מגלגלי השיניים שמתיזים שמן יש נזילה מן הצירים,

למרות שהגיר גבוה,העקר שיהיה בהצלחה -זאב

zeev

פורסם
אני יודע שאתה לא צריך זו סתם דוגמא,בימים הרחוקים ההם, כאשר האופנוע היה חדש ההתאמות היו מדויקות ,זה די החזיק את השמן,כאשר גדל הרווח גם מגלגלי השיניים שמתיזים שמן יש נזילה מן הצירים,

למרות שהגיר גבוה,העקר שיהיה בהצלחה -זאב

אתה דיברת על נזילוץ (?) ואני עדיין אומר שיהיו נזילות.....אפילו זאב מחזק דברי למרות שאין לו אופנועים......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אתה דיברת על נזילוץ (?) ואני עדיין אומר שיהיו נזילות.....אפילו זאב מחזק דברי למרות שאין לו אופנועים......רן
אבל הסברתי לך שאני אשדרג את העניין שלא יהיו יותר נזילות.

אל תסלף את הדברים בשביל לצאת מההתערבות.

אין לחצנו ידיים,הכל סגור...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אבל הסברתי לך שאני אשדרג את העניין שלא יהיו יותר נזילות.

אל תסלף את הדברים בשביל לצאת מההתערבות.

אין לחצנו ידיים,הכל סגור...

עמית

מה כבר עוללת? שבועיים ללא השגחה שלי ואתה מעולל???:wink:

אירית

פורסם

אירית זה לא מה שאת חושבת...

כבר הערת והארת בפני שרן הוא זכר ועולל לא יהיה לי ממנו.

בכל מקרה הייתה לנו התערבות בשיחת הגברים שלנו על נזילות.

וכנראה שרן עומד להפסיד את התחתונים שלו.

אנחנו מדברים על כסף,כן?!

עמית

פורסם
אירית זה לא מה שאת חושבת...

כבר הערת והארת בפני שרן הוא זכר ועולל לא יהיה לי ממנו.

בכל מקרה הייתה לנו התערבות בשיחת הגברים שלנו על נזילות.

וכנראה שרן עומד להפסיד את התחתונים שלו.

אנחנו מדברים על כסף,כן?!

עמית

רגע.רגע.אני מבין שמדובר כאן על כסף גדול.כמה?-זאב

zeev

פורסם
רגע.רגע.אני מבין שמדובר כאן על כסף גדול.כמה?-זאב
בוא נגיד שאחרי הזכיה אני ואתה בבריטניה מחפשים נאבה לנורטון על חשבון רן...

:mm_tongue

סתם סתם,זאת התערבות על צדק...

:mm_wink:

עמית

פורסם

צדק? לא מעניין אתכם.. ואני חשבתי שרן באמת הולך להפסיד זוג בוקסרים :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
והשאלה המתבקשת מאיפה את יודעת שזה לא דווקא טנגה???:wink:

אירית

פורסם
יש משהו שאנחנו צרכים לדעת?

:-o

פורסם

לא :)

(לאיזה בוץ הכנסתי את עצמי... נו שוויין... :D )

אירית, לכל גבר מצוי חייב להיות לפחות זוג אחד של BOXER SHORTS. אם לי יש אחד, גם להם יש!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא :)

(לאיזה בוץ הכנסתי את עצמי... נו שוויין... :D )

אירית, לכל גבר מצוי חייב להיות לפחות זוג אחד של BOXER SHORTS. אם לי יש אחד, גם להם יש!!

צודקת...

פורסם

כבר שנים לא שיחזרתי אופנוע בריטי,כעת תוך כדי עבודות, אחרות אני עובד על b.s.a.-m-20 סהרה.לא ניסיתי עדיין על כלים בריטיים,אבל אני מאמין שעם חמרי האטימה של היום ניתן גם בהם להגיע לרמת אטימה סבירה. לילה טוב-זאב.

zeev

פורסם

אני אוהבת ממושמעים....כל הכבוד עמית...עד כאן

יולה עמית תעברו לנל"ן

אירית

• תוכן חדש...