Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר נשמע כמו bargain טוב אם ה-GTI היא באמת במצב שתיארת.

הייתי הולך על זה, רק אם זה באמת המצב.

audi A8, במחיר כזה לא תמצא שום מכונית עם יכולת הנאה דינאמית גבוהה יותר. נקודה.

דניאל

MCS 2008

פורסם
רז, צעד לא חכם הייתי אומר.

צפה ל:snipersmi ממר שיימר ;).

מצטערים ,רז לא יוכל לענות בימים הקרובים.

שעות הביקור באיכילוב מתפרסמות בעיתון.

פורסם
המחיר נשמע כמו bargain טוב אם ה-GTI היא באמת במצב שתיארת.

הייתי הולך על זה, רק אם זה באמת המצב.

audi A8, במחיר כזה לא תמצא שום מכונית עם יכולת הנאה דינאמית גבוהה יותר. נקודה.

דניאל

דניאל, אני רואה שאתה ממשיך לזרוק הצהרות גורפות. מה הלאה? מי שנוסע ב-DL ערבי ומי שנוסע בהונדה ערס?

בנצי מוכר פה BMW 2002TII ב-10K ש"ח אם אני לא טועה. רכב שהוא "אגדה" הרבה יותר מהצרפתיה המתפרקת הזו (למרות שיש לי הרבה כבוד ל-205 אבל לצערי המנוע מחובר לגלגלים הלא נכונים).

מי שמחפש התנהגות ברכבים בגיל הזה, צריך להשקיע הרבה כסף בשביל להחזיר את הרכב למצב חדש כמו ביום שהוא עזב את המפעל. לכן עדיף לקנות רכב חדש עם פחות בלאי מאשר לקנות רכב ישן ולהתחיל להשקיע עליו עשרות אלפי שקלים בשביל להחזיר לו את הניצוץ שהיה לו בצעירותו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני רואה שאתה ממשיך לזרוק הצהרות גורפות. מה הלאה? מי שנוסע ב-DL ערבי ומי שנוסע בהונדה ערס?
מה, זה לא נכון?! :lol:

אגב, אם תוכל להפנות אותי לעוד הצהרות גורפות שזרקתי, אני אשמח.

ה-205 הזו שהוא מדבר עליה, אם היא אכן במצב שהוא מתאר, היא בעלת יכולת דינאמית

גבוהה שאין כמעט מכוניות הנעה קדמית שמשתוות לה. u name them, בבקשה.

את דעתי על האוטו של בנצי תוכל לקרוא בשרשור מחשבות המכירה שלו. זה משהו אחר.

דניאל

MCS 2008

פורסם
פיצול אישיות משהו :shock: ,

תזכיר לי איזה שנתון ה2002TII שהיא כל כך צעירה? 2002 בטח שלא..

פשוש, יש לך עתיד בתור מוהל. חתכת יותר מדי ...

מי שמחפש התנהגות ברכבים בגיל הזה, צריך להשקיע הרבה כסף בשביל להחזיר את הרכב למצב חדש כמו ביום שהוא עזב את המפעל. לכן עדיף לקנות רכב חדש עם פחות בלאי מאשר לקנות רכב ישן ולהתחיל להשקיע עליו עשרות אלפי שקלים בשביל להחזיר לו את הניצוץ שהיה לו בצעירותו ...

מנטהמן התכוון לכך שמי שחושב שברגע שהוא יקנה GTI בת קרוב ל-15 שנה, הוא יוכל לנהוג בה כמו שנהגה בה היד הראשונה שהוציאה אותה מהסוכנות, טועה ובגדול.

ישנו סקטור שמבין את ערך המכונית ומתחזק אותה כיאות במקביל למיומנויות הנהיגה שלו. וישנו סקטור, שקונה את הGTI רק בגלל שיש לה GTI על הקורה, אין להם מושג בנהיגה, מבחינתם אם הGTI מופיע על הקורה בכיתוב פלסטי, אתה הופך להיות נהג משהו-משהו. מזכיר לי סיפור על אחד שקנה 205GTI מודל 88, רק מהרגע שעלה עליה, התחיל להתפלסף עד כמה שהרכב נוח, ואוחז ויש שלדה ובלה בלה בלה, שבפועל מסתבר ששני בולמים קדמיים שלו היו גמורים! אז מה הוא מז*** ת'שכל?!! אתה מבין? זה הכל פסיכולוגיה. וזה קורה לעוד מכוניות מבית פיג'ו.

בכל רכב ספורטיבי צריך לעשות יישור קו הרבה יותר מקיף ויקר מלרכב רגיל, לא משנה אם זו בימר מודל 72 או GTI 92, לצאת מהסרט שאפשר להתעלם מזה. פשוט לדעתו של אלעד (וגם לדעתי, למען האמת), מי שבאמת מחפש רכב ייחודי באמת, יקנה את הבימר.

אגב, אם אפשר (ואני אומר זאת בתמימות אמיתית), להסביר לי מה זה יכולות דינמאיות. כי אני לא מבין מה זה אומר בדיוק. תודה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
פיצול אישיות משהו :shock: ,

תזכיר לי איזה שנתון ה2002TII שהיא כל כך צעירה? 2002 בטח שלא..

חבל שאתה סתם מגיב, אם היית קורא טיפה יותר בעיון אולי היית מבין.

ה-BMW שנת 73 או 72, וזהו רכב שעברו הרבה שנים עד שהצליחו למצוא לו מתחרה (שים לב, אני בכלל לא מדבר על משהו יותר טוב). מבחינתי, כל רכב מעל 15 שנים מגיע לנקודה של בלאי שמשפיע מאוד על ההתנהגות של הרכב וצריך סכום מאוד נכבד של כסף בשביל להחזיר אותו למקור. כלומר אם תקח 2 אקזמפלרים הסיכויים שהם יתנהגו בצורה זהה יהיו מאוד קלושים.

אני הבאתי את ה-BMW כדוגמא למשהו יותר טוב שאפשר לקנות ב-10K ש"ח מאשר הפיז'ו.

לפי דעתי, לקנות רכב ספורט ב-10K ש"ח זה טעות (כל עוד אין לך לפחות סכום כפול ליישור קו), לכן אני אומר שהרבה יותר הגיוני לקנות שרייד ב-10K ש"ח שגם ככה לא משנה לך ההתנהגות שלה.

לאחר עריכה: סובא, חבל שלא ראיתי את התגובה שלך לפני, הייתה חוסך לי ...

לפי דעתי "יכולת דינאמית" זה שילוב של שלדה והגה. יש רכבים שאוחזים בכמויות ויש רכבים שאוהבים לכשכש בזנב (כל אחד ומה שהוא אוהב). מהצד השני, יש רכבים עם שלדה טובה (או עם פוטנציאל טוב) אבל ההגה שלא מתקשר הורס את כל החגיגה.

קשה לי להסביר את זה במילים אבל אם ניפגש אני אשמח להדגים לך ...

פורסם
מזכיר לי סיפור על אחד שקנה 205GTI מודל 88, רק מהרגע שעלה עליה, התחיל להתפלסף עד כמה שהרכב נוח, ואוחז ויש שלדה ובלה בלה בלה, שבפועל מסתבר ששני בולמים קדמיים שלו היו גמורים! אז מה הוא מז*** ת'שכל?!!

סתם לידע כללי - ברגע שמחליפים בולמים ושמים בולמים חדשים (גם מוקשחים ואפילו מקוריים סטנדרטיים) הרכב הופך להרבה פחות נוח.

אני החלפתי לפני חודש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז יכול להיות שהבאתי דוגמא לא טובה.

הכוונה הכללית שלי הייתה לשתי הסקטורים, כיצד הם מתייחסים לכיתוב GTI.

כיצד יש אנשים שבאמת מבינים כיצד צריך להתייחס לרכב שכזה, וכיצד אחרים שרק עלו על אחת וכבר חושבים שיכולים לכתוב אינציקלופדיה (כמו אותו בחור מלומד) על התנהגות, שלדה וכיו"ב, שרק עד לפני כמה ימים הם נהגו על דייהו לאנוס, ואם להכות חטא על פשע, היא גם הייתה ליסינג של אבאמא ממקום העבודה.

אתה מוכן להשתתף בניסוי?

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אוקיי , אולי לא ניסחתי את עצמי נכון ..

אבל מה שאני התכוונתי זה שמצד אחד אתה ממליץ לא לקנות רכב ישן בכלל

ומצד שני אתה ממליץ על ה2002TI

זה הכל , אין לי שום נימה אישית בנושא...

אגב , לא קשור אבל משהו שעלה לי בראש ..

SuBaRu-MaN ... האם זה אתה , "קורטינה" - האבוד ממקס טונינג?

:wink:אני לא ממליץ, אני רשמתי שאם כבר ללכת על רכב ספורט ישן אז ללכת על "אגדה" אמיתית ...

אם לא הבנת עדיין אז אני הבאתי את ה-BMW כתור דוגמא לרכב הרבה יותר טוב מה-205 שאפשר לקנות באותו סכום. אבל שוב, ב-2 המקרים תצטרך להשקיע המון כסף בשביל שהרכב יסע "כמו שכתוב בספרים" ...

פורסם

אני רואה שהייתה לך גם GTI וגם את הBMW

10 שנים מינימום כל אחת מהם לפי איך שאתה מדבר.

באמת אם אתה לא מכיר את המכוניות עדיף לשתוק לפעמים:evil:

המנוע ברכב הלא נכון?

בגלל זה הGTI אומרים עליה רק דברים טובים(אנשים שמבינים)

לא אנשים שקראו באינטרנט שהאוטו עושה בעיות מאנשים שבכלל אין להם את הרכב וככה ממשיכים את זה.

GTI מטופלת כמו שצריך לא עושה הרבה בעיות)אם בכלל) אלא בעיות כמו של כל רכב ישן!

פורסם

אביעד, תירגע חביבי.

היות וזה לא קשור לשירשור (שלא קשור לכלום וחבל שלא ננעל כבר), גם בלי הניירות אין מה להשוות בין ה2002TII ל205GTI. הן לא אותה קטגוריה, הן לא מאותה תקופה, והן בטוח לא כוחות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...