Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שהייתה לך גם GTI וגם את הBMW

10 שנים מינימום כל אחת מהם לפי איך שאתה מדבר.

באמת אם אתה לא מכיר את המכוניות עדיף לשתוק לפעמים:evil:

המנוע ברכב הלא נכון?

בגלל זה הGTI אומרים עליה רק דברים טובים(אנשים שמבינים)

לא אנשים שקראו באינטרנט שהאוטו עושה בעיות מאנשים שבכלל אין להם את הרכב וככה ממשיכים את זה.

GTI מטופלת כמו שצריך לא עושה הרבה בעיות)אם בכלל) אלא בעיות כמו של כל רכב ישן!

איפה בדיוק דברתי על האמינות של הפיז'ו או ה-BMW???

במקרה יש לי כמה רכבים בני 20 שנה, 30 שנה ומעלה. אני יודע טוב מאוד מה זה רכב ישן ומה בדיוק קורה לכל המכלולים בגיל הזה גם אם הרכב טופל ביד טובה.

חבל שאתה סתם תוקף, יש לי הרבה ניסיון עם ה-GTI, אומנם לא החזקתי אחת, אבל הייתי מטפל עם חבר שלי הרבה שנים ב-GTI שלו ...

כדאי לך גם לקרוא שוב את ההודעות שלי לפני שאתה מתפוצץ. לא אמרתי שהמנוע לא נכון, רשמתי שהוא מחובר לגלגלים הלא נכונים!

לא אמרתי שה-GTI זה חרא של אוטו, להפך זה אוטו מצויין ובמיוחד במחירים המצחיקים שמוכרים אותו כיום. אבל צריך לקחת בחשבון שזה רכב ספורט בן כמעט 20 שנה, תצטרך להשקיע הרבה כסף בשביל שהוא יסע כמו ימיו הראשונים (ואני לא מדבר על שיפורים, זה כבר סאגה אחרת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה בדיוק דברתי על האמינות של הפיז'ו או ה-BMW???

במקרה יש לי כמה רכבים בני 20 שנה, 30 שנה ומעלה. אני יודע טוב מאוד מה זה רכב ישן ומה בדיוק קורה לכל המכלולים בגיל הזה גם אם הרכב טופל ביד טובה.

חבל שאתה סתם תוקף, יש לי הרבה ניסיון עם ה-GTI, אומנם לא החזקתי אחת, אבל הייתי מטפל עם חבר שלי הרבה שנים ב-GTI שלו ...

כדאי לך גם לקרוא שוב את ההודעות שלי לפני שאתה מתפוצץ. לא אמרתי שהמנוע לא נכון, רשמתי שהוא מחובר לגלגלים הלא נכונים!

לא אמרתי שה-GTI זה חרא של אוטו, להפך זה אוטו מצויין ובמיוחד במחירים המצחיקים שמוכרים אותו כיום. אבל צריך לקחת בחשבון שזה רכב ספורט בן כמעט 20 שנה, תצטרך להשקיע הרבה כסף בשביל שהוא יסע כמו ימיו הראשונים (ואני לא מדבר על שיפורים, זה כבר סאגה אחרת).

עם כל הכבוד הבנתי את מה שאמרת, והבנתי שאמרת שהמנוע בגלגלים הלא נכונים! וגם בזה אתה טועה.אין לך ולא היה את הרכב הזה שיכולת ללמוד איך לנהוג בו כמו שצריך בשביל לדעת איך הוא.

ואגב יש הבדל גדול בין להיות מכונאי שטיפל בGTI לבין להיות בעלים של GTI שמטפל בGTI .

שנית איפה ראית שאני מפוצץ!?

פשוט מעצבן אותי שזה מה שקורה-אנשים שבחיים לא היה להם את הרכב סתם כותבים כאילו הם נסעו עליו כבר 10 שנים ומכירים כל חלק באוטו כמו את כף היד שלהם .

זה כמו שאני יגיד שאלפא זה חרא של אוטו.אבל אני לא יכול להגיד כי לא הייתה לי אלפא ואין לי ניסיון עם הרכב הזה-זה פשוט סטיגמה שנתנו לו!

ושוב אתה סוטר את עצמך שאתה אומר שהב.מ.וו זה אוטו שכדאי יותר וכו' ובעצם אתה אומר שעל אוטו ספורט ישן צריך להשקיע הרבה.

רק שתהיה בעניינים ,אם תצטרך להשקיע על GTI 10 אלף שקל להביא אותה למצב טוב אז על הב.מ.וו תצטרך להשקיע פי 2 .

לא זלזלתי בך או בניסיון שלך פשוט תקרא שוב מה שרשמת עמוד לפני ותבין .

• תוכן חדש...