Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח רואים שאתה טירון בנושא המפגשים. 19 משתתפים שציינו שיגיעו. קח בחשבון ש5 מהם לפחות יבריזו.

דבר שני יש המון משתתפים קבועים במפגשים[אני לא יציין שמות כי אין לי כוח] אבל מתמידים להגיע כמעט לכל מפגש וזאת מבלי להכריז ולהודיע בדיון מפגש מרכז שהם יגיעו.

קיצר הימור שלי . לא פחות מ24 משתתפים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה משנה כמה אנשים, פשוט תגיעו, יהיה כייף.

לכל החדשים אני כבר מודיע, אני בא עם ה106 (פיז'ו..) הכסופה, לכל מי שמתבייש שיפנה אליי אני

אכיר לו את החברים..

אה, ולא לטרוח לחפש אותי בדרך, כבר מניסיון של משתמשים פה בפורום, את האוטו שלי רואים

רק כשהוא חונה..

Race Smart

פורסם
:-D מעניין אותי לשמוע כל מני מערכות!

סתם מערכות חרא נישמעות כמו טרזיסטור של סבא.:splat:

יותם -כבר הכנת לעצמייך כרטיסי ביקור?אתה מגיע עם מאבטחים וליווי משטרתי? איזה חפירות...:loco:

פורסם

מממ אתה חדש פה מיידלה אז תתלווה אל יותם יד ביד הוא יכיר לך את החבר'לך.

עם איזה אוטו אתה בא שנזהה אותך?[ ואל תגיד לי עונדה סביך לבנה אשקלונית.]

עופר חבל שלא ניראה אותך השבת אבל אנו ניתגבר עם כל הקושי חבר.:?

פורסם
חחח רואים שאתה טירון בנושא המפגשים. 19 משתתפים שציינו שיגיעו. קח בחשבון ש5 מהם לפחות יבריזו.

דבר שני יש המון משתתפים קבועים במפגשים אבל מתמידים להגיע כמעט לכל מפגש וזאת מבלי להכריז ולהודיע בדיון מפגש מרכז שהם יגיעו.

קיצר הימור שלי . לא פחות מ24 משתתפים .

:multi:

SENA לשעבר

פורסם
מה זה משנה כמה אנשים, פשוט תגיעו, יהיה כייף.

לכל החדשים אני כבר מודיע, אני בא עם ה106 (פיז'ו..) הכסופה, לכל מי שמתבייש שיפנה אליי אני

אכיר לו את החברים..

אה, ולא לטרוח לחפש אותי בדרך, כבר מניסיון של משתמשים פה בפורום, את האוטו שלי רואים

רק כשהוא חונה..

וזה תאחלס מה שקורה רוב הזמן כי הוא פשוט לא מתניע :D:D
פורסם

אני חדש פה ומגיע פעם ראשונה, אם יש מתנדב לעזור לי לכוון את המערכת שיגיד וגם מי שבא ויש לו סאב למכירה שיודיע לי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...