Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני חייב לציין שבכל שנות עבודתי , עדיין לא נתקלתי בפלג חדש שהוצא מקרטון סגור, עם מרווח לא מתאים או עם אלקטרודה סגורה!

שנית בכל שנות עבודתי נוכחתי לדעת שרכבי פורד אוהבים מצתים מקוריים מסוג מוטוקרפ בלבד.

כל פלג אחר באיכות מצויינת כמו בוש, צמפיון , או NGK לא מסתדר עם רכבי פורד לדורותיהם,

וגורם לזיופים או צלצולים תוך זמן קצר מרגע הרכבתם!

יש לבדוק אפשרות של חוט הצתה , עם נתק שנגרם עקב משיכה לא זהירה, של חוט ההצתה , בעת הרכבת הפלגים, או צינור וואקום שהתנתק!

נא לציין את סוג המצתים הישנים שהוחלפו,( שם יצרן וקוד שרשום הפלג) ולהשוות אותם לפלגים החדשים

שהורכבו!

נזרי מאין אתה יודע שהמרווח לא נכון?!

אל תנסה לכוון את הפלג , חזור לחשמלאי, ותן לו לשבור את הראש, אם יש צורך לכוון יש לו את הכלים והידע לכך, וזה לא מתפקידך לעשות זאת!

במידה ותפרק פלג ותעשה נזק עלול בעל המוסך להתנער מאחריות ולהאשים אותך בבעייה, יש לך עדיין אחריות , נצל זאת ואל תנסה לתקן לבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יונית הפעם ברצינות מה יש לך עם האורנגדה/עם המחשב 4 גזים?!

אצלך מחשב 4 גזים ,פותר כל בעייה ברכב ,יש לך אובססיה למחשב 4 גזים, מה קורה איתך!

באהבה גדולה!!!

צביקה

פורסם
יונית הפעם ברצינות מה יש לך עם האורנגדה/עם המחשב 4 גזים?!

אצלך מחשב 4 גזים ,פותר כל בעייה ברכב ,יש לך אובססיה למחשב 4 גזים, מה קורה איתך!

באהבה גדולה!!!

צביקה

נראה לי שיש לו בעיה עם זרימה וצריכת דלק בסרק. חיבור למחשב 4 גזים יתן תשובה מוסמכת לחשד.
פורסם
נראה לי שיש לו בעיה עם זרימה וצריכת דלק בסרק. חיבור למחשב 4 גזים יתן תשובה מוסמכת לחשד.
יוניט אולי תוכל להסביר לי ,איך ללאחר החלפת מצתים , פתאום אין זרימה וצריכת דלק בסרק??!!

האם אנו צפויים להכנס למוסך לטיפול יזום רגיל, ולצאת עם שלל תקלות דמיוניות שלא היהו קיימות לפני כן??!!

אם כך אני קורא כאן מעל דפי הפורום להפסיק לתקן מכוניות, משום שתיקון אחד מביא עשרות תקלות אחרות, ואני קורא למרד צארכנים , מי מצטרף אלי??

יונית למד:"אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים," שמקורה בעבודה לא מקצועית. נקודה!!

בברכה

צביקה

פורסם

"שנית בכל שנות עבודתי נוכחתי לדעת שרכבי פורד אוהבים מצתים מקוריים מסוג מוטוקרפ בלבד."

כמה שאתה צודק ביום א היה לפיאסטה שלי 10,000 והרכיבו פלאגים של בוש... ביום ד' כבר שמתי מוטוקרפ

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם
"שנית בכל שנות עבודתי נוכחתי לדעת שרכבי פורד אוהבים מצתים מקוריים מסוג מוטוקרפ בלבד."

כמה שאתה צודק ביום א היה לפיאסטה שלי 10,000 והרכיבו פלאגים של בוש... ביום ד' כבר שמתי

מוטוקרפ[/QUOT

לפי הוראות יצרן,יש 6 סוגי פלגים שמתאימים לפורד.

3 שנמכרים בארץ הם:

א. motorcraft ayr22pp

ב. bosch hr7mpp

ג. ngk ptr5a-13

1.3 מ"מ הוא המרווח של כל מכוניות פורד.

תיהנו

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עם כל הכבוד לבוש ולNGK, לרכבי פורד אני ממליץ מוטוקרפ בלבד!(לא אין לי אחוזים בחברה זו)

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...