Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאחר והתחלנו לדבר לא לעניין אז מעכשיו כולם יעשו ככה:

לא מדברים בטלפון יותר, כי צריך לחייג, כידוע כפתורי החיוג רחוקים יותר מבקרת השיוט.

לא נוגעים בשום אופן ברדיו, כי הוא יותר רחוק מכפתורי הבקרת שיוט.

לא מסתכלים בשום פנים ואופן בלוח השעונים!! אתם נורמלים?? ולהסיט לשניה את המבט מהכביש? כמו בכפתורי הבקרת שיוט המסובכים.

לא נוגעים במזגן ללא אישור מראש, כי הוא יותר רחוק מבקרת השיוט.

וגם ניתן להצטנן.

נסיעה ב100 קמ"ש - מגוחך, 30 לכל היותר.

לפתוח חלון הינה פעולה קשה פיזית, קשה נפשית ומאוד רחוקה מכפתורי בקרת השיוט.

צפצוף אינו מתקבל על הדעת שכן הוא פעולה אחרת אשר אינה קשורה להפעלת הרכב, למרות קרבתו לכפתורי בקרת השיוט.

להסתכל במראה זה רעיון מגוחך, שכן יש שלושה כאלה, ואם נתבונן בכולן אחת אחרי השניה, כפול הזמן שלוקח לנו להבין מה קורה במראה = סכנת נפשות.

לקרוא מילה אחת שכתובה על ידית כפתורי בקרת השיוט הינה מסובכת מהכל ודורשת אנשים מיומנים ובעלי ניסיון בבקרות שיוט תעשיתיות כמו בני.

מכאן אנו למדים כי בקרת השיוט נועדה לדבר אחד בלבד, לצורך דיון מעמיק באינטרנט. ואסורה לשימוש מסיבה פשוטה, כשאתם מפעילים אותה אתם לא מסתכלים על הכביש.

אתם מזכירים לי את הבוחן במשרד הרישוי לפני שבועיים שניסה להסיע אימפלה על הגלילים האלה אבל לא יכל כי יש בקרת משיכה, ומכון הרישוי אינו יודע להתמודד עם משהו אחר חוץ מסובארו DL, אז הסברתי לו שיש כפתור בגודל כף יד שמכבה את המערכת, אבל הוא אמר לנהג: אני לא לוקח אחריות אתה תלחץ אני לא יודע מה יקרה, והנהג לא העיז ללחוץ, שוב, מפחד כי כסא המפלט יעוף דרך הסאן רוף.

זהו, כואבות לי הידיים.

זה טוב....

haters will hate

פורסם

הכי קל והכי פשוט והכי הכי בטוח

זה לפתוח את הספר רכב ולקרוא את ההסבר של הונדה להפעלת בקר השיוט

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...