Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרת שיוט היא לא מערכת ממוחשבת שמחוברת למטוס שטס לחלל וצריך לחשב נקודות ורדיוסים וטנגנסים, זה בסך הכל בקרת שיוט. שני כפתורים אני מניח, אחד לנעילת המהירות ואחד לחזרה למהירות אחרי לחיצה על ברקס, כמה הכי הכי מסובך שאפשר להגיע עם בקרת שיוט?

שב עם עצמך חמש דקות תוך כדי נסיעה במאה קמ"ש ותנסה, אני אגיד שוב מה שאני אומר למיליון אנשים בכל נושא! אין לך פצצה באוטו והכפתורים של הבקרת שיוט לא מפעילים השמדה עצמית, ולא! הם גם לא מפעילים כסא מפלט.

והם גם לא ימשכו לך את הדוושה מתחת לרגל ויתחילו לסובב את ההגה ולהתנגשבשאר המכוניות על הכביש, פה זה לא סרט מצויר, בסך הכל בקרת שיוט שהיה הרבה יותר זריז בשבילך לנסות לבד, וגם יותר מעניין.

אל תשכח שכל נגיעה בברקס מבטלת את הבקרת שיוט.... נו מה חשבת?

פורסם
והאם שלוחצים על הכפתור של ה CRUISE שהאוטו במנוחה צריכה להדלק נורית ה CRUISE בלוח השעונים ?

שלום קובי.

אמור להיות לך כפתור כלשהוא על אחד מהידיות של ה ווישרים\ווינקרים.

אחרי שאתה לוחץ על הכפתור CRUISE (ואחרי מהירות 40 קמ"ש) תלחץ על הכפתור ותתחיל לשייט.

קו---------------------------------------

פורסם

שלום.

יש הרבה יותר משתי כפתורים לשליטה על הקרוז והראיון "שב אם עצמך במהירות 100 קמ"ש"

נישמע לי מפגר וחסר אחריות לחלוטין!!!

כאשר מדלקים את כפתור הקרוז צריכה להדלק מנורה בלוח שעונים או במתג עצמו.

בנסיעה מעל 45 קמ"ש לוחצים על הלחצן זיכרון בגלגל ההגה, ובנוסף יש עוד שתי כפתורים על ההגה האחד בכול נגיעה מוסיף 3 קמ"ש ובשני מוריד לחיצה על הבלם מנטרלת את הקרוז בהעצה לוחצים על הריפיט או ממורי ואז הקרוז חוזר להאיץ את הרכב למהירות שבחרתה בהתחלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זאת אומרת שניסיתי ולא הצלחתי יתכן וזה מקולקל אבל בכל זאת איך עושים את זה ומי שלא שלא נאה לו שלא יענה

פורסם

בני נסחפת קצת עם החוסר אחריות, אני חוזר ואומר, אין כפתורי השמדה עצמית ברכב!

מה כל כך מסוכן לנסות ב100 קמ"ש? עוד לא הבנתי, ואם הוא לא ינסה אז איך ידע? בתאוריה?

ובקשר לצעקה ההיסטרית שלך לגבי כמות הכפתורים, יש עוד בקרות שיוט בעולם חוץ משלך ושלו, ובספארי למשל יש שני כפתורים כמו שציינתי. כתבתי "מניח", כי רק צריך לנסות.

וזאת הבעיה של אנשים, הם מפחדים לנסות ובגלל זה צועדים במקום, כמו לשאול איך מפעילים מזגן, תנסה!

אני מציע לך לא להכנס להסטריה, לא אמרתי לו לנסוע 200 קמ"ש ולנסות.

וגם אם כן הייתי אומר, אם יש לו מספיק שכל להפעיל את האינטרנט, יהיה לו אני מקווה את השכל להבין שמדובר בהודעה ולא בפקודה.

פורסם

המסוכן הוא בכך שבמהירות 100 קמ"ש עם הוא יתחיל להסתכל על הכפתורים ועל הלוח שעונים, הוא יכול לעשות תאונה, ככה שזאת לא עצה טובה במיוחד

אולי אין לו פצצה ברכב אבל רכב עם נהג שמעסק בדברים אחרים בזמן הנהיגה הוא כמו פצצה!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
בני נסחפת קצת עם החוסר אחריות, אני חוזר ואומר, אין כפתורי השמדה עצמית ברכב!

מה כל כך מסוכן לנסות ב100 קמ"ש? עוד לא הבנתי, ואם הוא לא ינסה אז איך ידע? בתאוריה?

ובקשר לצעקה ההיסטרית שלך לגבי כמות הכפתורים, יש עוד בקרות שיוט בעולם חוץ משלך ושלו, ובספארי למשל יש שני כפתורים כמו שציינתי. כתבתי "מניח", כי רק צריך לנסות.

וזאת הבעיה של אנשים, הם מפחדים לנסות ובגלל זה צועדים במקום, כמו לשאול איך מפעילים מזגן, תנסה!

אני מציע לך לא להכנס להסטריה, לא אמרתי לו לנסוע 200 קמ"ש ולנסות.

וגם אם כן הייתי אומר, אם יש לו מספיק שכל להפעיל את האינטרנט, יהיה לו אני מקווה את השכל להבין שמדובר בהודעה ולא בפקודה.

שלום.

אני לא ניסחפתי ואתה חסר אחריות...

וממתי ספארי נחשב לאוטו?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מאחר והתחלנו לדבר לא לעניין אז מעכשיו כולם יעשו ככה:

לא מדברים בטלפון יותר, כי צריך לחייג, כידוע כפתורי החיוג רחוקים יותר מבקרת השיוט.

לא נוגעים בשום אופן ברדיו, כי הוא יותר רחוק מכפתורי הבקרת שיוט.

לא מסתכלים בשום פנים ואופן בלוח השעונים!! אתם נורמלים?? ולהסיט לשניה את המבט מהכביש? כמו בכפתורי הבקרת שיוט המסובכים.

לא נוגעים במזגן ללא אישור מראש, כי הוא יותר רחוק מבקרת השיוט.

וגם ניתן להצטנן.

נסיעה ב100 קמ"ש - מגוחך, 30 לכל היותר.

לפתוח חלון הינה פעולה קשה פיזית, קשה נפשית ומאוד רחוקה מכפתורי בקרת השיוט.

צפצוף אינו מתקבל על הדעת שכן הוא פעולה אחרת אשר אינה קשורה להפעלת הרכב, למרות קרבתו לכפתורי בקרת השיוט.

להסתכל במראה זה רעיון מגוחך, שכן יש שלושה כאלה, ואם נתבונן בכולן אחת אחרי השניה, כפול הזמן שלוקח לנו להבין מה קורה במראה = סכנת נפשות.

לקרוא מילה אחת שכתובה על ידית כפתורי בקרת השיוט הינה מסובכת מהכל ודורשת אנשים מיומנים ובעלי ניסיון בבקרות שיוט תעשיתיות כמו בני.

מכאן אנו למדים כי בקרת השיוט נועדה לדבר אחד בלבד, לצורך דיון מעמיק באינטרנט. ואסורה לשימוש מסיבה פשוטה, כשאתם מפעילים אותה אתם לא מסתכלים על הכביש.

אתם מזכירים לי את הבוחן במשרד הרישוי לפני שבועיים שניסה להסיע אימפלה על הגלילים האלה אבל לא יכל כי יש בקרת משיכה, ומכון הרישוי אינו יודע להתמודד עם משהו אחר חוץ מסובארו DL, אז הסברתי לו שיש כפתור בגודל כף יד שמכבה את המערכת, אבל הוא אמר לנהג: אני לא לוקח אחריות אתה תלחץ אני לא יודע מה יקרה, והנהג לא העיז ללחוץ, שוב, מפחד כי כסא המפלט יעוף דרך הסאן רוף.

זהו, כואבות לי הידיים.

פורסם
שלום.

יש הרבה יותר משתי כפתורים לשליטה על הקרוז והראיון "שב אם עצמך במהירות 100 קמ"ש"

נישמע לי מפגר וחסר אחריות לחלוטין!!!

כאשר מדלקים את כפתור הקרוז צריכה להדלק מנורה בלוח שעונים או במתג עצמו.

בנסיעה מעל 45 קמ"ש לוחצים על הלחצן זיכרון בגלגל ההגה, ובנוסף יש עוד שתי כפתורים על ההגה האחד בכול נגיעה מוסיף 3 קמ"ש ובשני מוריד לחיצה על הבלם מנטרלת את הקרוז בהעצה לוחצים על הריפיט או ממורי ואז הקרוז חוזר להאיץ את הרכב למהירות שבחרתה בהתחלה.

בברכה בני ל.

תודה רבה!

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שנייה ללחוץ על כפתור בקרת השיוט ולבדוק במקום שתשאל עוד ועוד שאלות

100 קמ"ש זה לא כזה הרבה

תנסה לתגיד איך היה ..

• תוכן חדש...