Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחר ניתוק המצבר של הקסנטיה שלי למספר שעות(עבודה מסויימת שביצעתי)הרדיו של הרכב (בילט אין)"ננעל" ודרש קוד,לאחר ששיחקתי איתו מספר פעמים הוא"תקוע" ולא רוצה לקבל קודים(למרבה האירוניה מצאתי את הקוד הנכון אבל כרגע אני לא יכול להכניס אותו...).

הספר שמסופק עם הרכב כתוב בצפרדעית ולכן לא עוזר לי.

ניסיתי לנתק שוב את המצבר בתקווה שהרדיו יתאפס אך ללא הועיל!

מישהו יושיע?!

תודה מראש

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג :

לדעתי יש בפנים (בתוך הרדיו שהחליט להפסיק לעבוד, כמו במחשבים) סוללה קטנה והיא בעצם מתח לרדיו שהזיכרון יישמר והמידע לא יאבד.. את זה ..נתק שוב את המצבר להמון זמן

Suzuki Jimny

פורסם
תגידו זה רק אני הוא שלקסנטיה יש ים של בעיות? ואם היא טובה אז הרדיו נדפק?! מה הולך פה?
תקרא,תבין!

ניתקתי מצבר ולא יודע את הקוד של הרדיו!

אין תקלה...

יש כאן בחור אחד עם קסנטיה שעשה טעות ושם נוזל בלמים במערכת ההדראולית ומשם נובעות כל הבעיות שלו(לא עלינו)!

אין לא ים ולא אוקינוס ונא להתייחס ספציפית לבעייה שלי או לא בכלל!!!

אני עצבני כי אני יוצא לחיפה עוד שעה וחצי ואין לי חשק לנסוע כל הדרך בשקט מוחלט...

זה מעודד אותי לסיים את הדרך מהר,ועם מהירויות השיוט שהרכב שלי מסוגל להן,לא בטוח שזה רעיון טוב!

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

צילמתי את ההוראות הכלליות מספר הרכב שנוגע לתפקוד מערכת הרדיו...

הנ"ל רשום בצפרדעית,אשמח לתרגום ופתרון הבעייה!

תודה

ג'ורג'

•  

פורסם
אני עצבני כי אני יוצא לחיפה עוד שעה וחצי ואין לי חשק לנסוע כל הדרך בשקט מוחלט...

זה מעודד אותי לסיים את הדרך מהר,ועם מהירויות השיוט שהרכב שלי מסוגל להן,לא בטוח שזה רעיון טוב!

ג.

יש לי רעיון :idea:

סע עם החיפושית או האלפא....

אם זה עובד כמו בוולוו הרדיו ננעל לכמה שעות עד שאפשר שוב להכניס את הקוד, נראה לי שפשוט צריך סבלנות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני הנסיעה לחיפה תכנס לאיזשהו מתקין מערכות.

אני בטוח שזה ידע איך לפתור את הבעיה.

(אם לא עוזר, תכנס למגרש חלפים ותמצא רדיו מפירוק :-) )

פורסם

חזרתי מחיפה...

כנראה שהבעייה תיפתר בבוקר (בזכות נסיונם של נשמות טובות מהפורום,ירחמיאל למשל:wink: ).

לגבי מטרת הנסיעה,זה תיכף בשרשור אחר...:-P:-D

ג.

•  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב!

הבעייה נפתרה רק היום!

בסופו של דבר היה צריך להשאיר את הרדיו דולק למספר שעות ואז הוא נותן שוב להכניס קוד שגם זה סיפור בפני עצמו עם תהליך מאד מסויים...

צרפתייה מתרוממת:loco:

המון תודות ל "sfaians" (שחר) שבזכותו הבעייה נפתרה.

ג.

•  

• תוכן חדש...