Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי

chendiman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חן ואני בתהליך שיפוץ של חיפושית.

רציתי לדעת באיזה חומר ו/או חומצה מומלץ להשתמש בכדי לנקות חלקי מתכת ו/או אלומניום.

והאם חומצת מלח טובה?

תודה חן.

כל עזרה תתקבל בברכה בכל נושא הקשור לשיפוץ.

יש ברשותי:

חיפושית 73, מיני מיינור 78, מרצדס 220 63.

פורסם
שלום אני חן ואני בתהליך שיפוץ של חיפושית.

רציתי לדעת באיזה חומר ו/או חומצה מומלץ להשתמש בכדי לנקות חלקי מתכת ו/או אלומניום.

והאם חומצת מלח טובה?

תודה חן.

כל עזרה תתקבל בברכה בכל נושא הקשור לשיפוץ.

יש ברשותי:

חיפושית 73, מיני מיינור 78, מרצדס 220 63.

מתוך דברי הגורו בענייני הברקות ונקיון ליאור (הגדול) ברוך-סנו רב מתכת-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מדבר על משהו קצת יותר רציני .

לטבול את מערכת הברקסים ואת הסרן האחורי לדוגמא.

טבילה בסולר או נפט למשך יממה, מברשת קשה (לא ברזל עלול לשרוט) ולשפשף היטב לאחר מכן

הברקה בעזרת מקדחה עם ראש מברשת עדינה, ניקוי במים חמים וסבון יבוש ומריחת ווקס....בהצלחה-רן

פורסם

לטבול את מערכת הברקסים ואת הסרן האחורי לדוגמא. הבעיה היא שבמערכת כקומפלט יש חלקים מחומרים שונים וחומר ניקוי אחד יכול לתקוף חלק זה או אחר. לדוגמא: סודה קאוסטית תתקוף ליכלוך על בסיס אורגני (שמן, גריז) וגם סוגי צבע מסוימים, אבל תתקוף גם מתכת אל ברזלית, כגון אלומיניום או נחושת. לדעתי, אם יש לך אמבט מספיק גדול, לא יהיה מנוס מלפרק את המערכת לתתי מערכות. חשוב עוד יותר לכסות את האמבט היטב עם משהו כבד. ילדים או בעלי חיים עלולים ליפול פנימה.

פורסם

00 לניקוי שירותים תאמין לי עובד מצויין,אפשר למהול במים 50% ,לחכות יממה והכל חדש.

שחר

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
אז סודה קאוסטיק טוב לפלדה וברזל

ומה לגבי אלומניום.

ומה עם חומצת מלח???

לדעתי אתה הולך על אמצעים קיצוניים מדי. רוב הלכלוך בחלקים הנ"ל הם כתוצאה משמן בוץ ופיח, קיטור בלחץ, סולר או נפט במקומות הנדרשים ושיפשוף טוב אמור לפתור את הבעיה בקלות,

ניתן עם אתה מתעקש לבזבז כסף, לשהשתמש בחומר יעודי לניקוי המנוע...צריך לזכור ששימוש בחומצות למיניהם עלול לגרום לנזק העולה על התועלת...עדיף להשתמש בחומרים פחות תוקפניים ולהגיע לתוצאות מצוינות, השאר את החומ"ס למלחמה-רן

פורסם

חומצת מלח תתקוף אבן, אבנית, חלודה וכו' אבל גם תגרום נזק כבד לאלומיניום ולכול אל-ברזלי. תראה, הכי טוב שתעלה תמונות על מנת שלא ימשיכו לזרוק לך רעיונות, אשר אולי הם טובים אבל גם מבלבלים. יש עוד בעיה: איך תיפטר מכול החומרים המזוהמים בגמר הניקוי? תשפוך לביוב? תחשוב על זה.

אם אתה מעונין, תוכל לגשת לאגד בחולון, מחלקת "מכללים", שם יש להם מכונת ניקוי המתיזה גרגרי פלסטיק. אני כמעט בטוח שהם מנקים גם למי שמביא חלקים "מבחוץ". זה אמנם עולה כסף וכנראה לא מעט, אבל זה בעצם מה שאתה מחפש וכך גם כול הליכלוך והרעש נשאר אצלם. קפוץ לביקור, תראה את התוצאות וגם תבדוק עד כמה היא "אגרסיבית" בכדי שתדע מה צריך למסך, לפקוק או לפרק לפני הניקוי, אם בכלל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
יש לי ניקוי חול יחסית חלש בבית אבל אני רוצה משהו יותר חזק ונוזלי שיכנס לכל חור בלי מאמץ
מה הכוונה "ניקוי חול יחסית חלש בבית" יש ברשותי קומפרסור יש לך הצעה איך אני יוצר ניקוי חול ביתי עם ה קומפרסור

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
מה הכוונה "ניקוי חול יחסית חלש בבית" יש ברשותי קומפרסור יש לך הצעה איך אני יוצר ניקוי חול ביתי עם ה קומפרסור
בבית אתה לא יכול לעשות ניקוי חול.

לצורך ניקוי חול יעיל אתה זקוק לקומפרסור בעל 25 כ"ס לפחות,מה שסביר להניח אין לך בבית...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...