Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החשד במוסך מורשה הוא במרים חלונות לא מקורי שהותקן בעת רכישת הרכב לפני 3 וחצי שנים, טוענים שהוא נתן אות רצוף ששרף את המנוע, רק שהחלון היה פתוח חלקית כשהוא הפסיק לעבוד, כך שאם היה אותו למה הוא לא נסגר ? מצד שני, מה כבר יכול לתת אות רצוף ?? כי הבעיה בוודעות היא שהמנוע התחמם ונשרף.

אז מה דעתכם ?

אגב, התיקון היה החלפת כל המנגנון שמגיע כחלק אחד, כך זה לפחות במוסך מורשה וולוו (אהרון ויהשוע)... העלות, 1900 ש"ח כולל עבודה ומע"מ... את המרים חלונות ניתקתי בינתיים לייתר ביטחון.

ינון.

פורסם

אי אתן לך אחר כך כתובת באשון מקום מצויין שיתקן לך את המנוע באיזור של 700 ש"ח כולל עבודה.

לי הלך פעם המנגנון ברנו רצו 2500 רק על המנגנון , אני תיקנתי בסוף אצל הבחור מראשון ב-450 וכבר שנה וחצי הכל בסדר טפו טפו טפו.

מנוע זה קצת יותר יקר.

בכל אופן אני אחפש את הטלפון שלו הוא נמצא ברחוב לישנצקי בראשון.

פורסם

התיקון כבר התבצע ושולם... תיארתי לעצמי שיש מקומות שאפשר לעשות משהו עם המנוע שהתקלקל, אולי להחליף רק אותו, אולי לתקן אותו... כבר העדפתי לגמור עם זה לבינתיים ולהיות שקט, יותר מעניין אותי איך זה קרה כדי לדאוג שזה לא יקרה שוב, כאמור, המנוע היה רותח ושרוף, זה לא נראה כמו סתם בלאי.

ינון.

פורסם
אי אתן לך אחר כך כתובת באשון מקום מצויין שיתקן לך את המנוע באיזור של 700 ש"ח כולל עבודה.

לי הלך פעם המנגנון ברנו רצו 2500 רק על המנגנון , אני תיקנתי בסוף אצל הבחור מראשון ב-450 וכבר שנה וחצי הכל בסדר טפו טפו טפו.

מנוע זה קצת יותר יקר.

בכל אופן אני אחפש את הטלפון שלו הוא נמצא ברחוב לישנצקי בראשון.

אני אשמח לקבל טלפון של הבחור שתיקן לך את המנגנון. אצלי בקופה הוחלף מנגנון חשמלי במסגרת האחריות ... אחרת היה עולה לי סביב 2500 ש"ח.

Veni Vidi Vici

פורסם
אני אשמח לקבל טלפון של הבחור שתיקן לך את המנגנון. אצלי בקופה הוחלף מנגנון חשמלי במסגרת האחריות ... אחרת היה עולה לי סביב 2500 ש"ח.
אני אשלח לך אל תדאג, ובנוגע לחלונות האחוריים אצלך בקופה, אצלי אומנם אף פעם לא היו בעיות איתם, אבל אני יודע שהוא מתקן כל אחד ב-300 שזה ממש כלום, הוא שם מנוע אחר משלו.

ככה שאם בעתיד יהיו לך בעיות איתם תלך אליו, הוא עוקף את כל החיבורים שיש שם.

ואני מדבר על המנוע לא על המתג.

פורסם

עם המחירים שאני שומע פה מרנו... אני כבר מתחיל לחשוב שוולוו ממש זולים :)

(לא שזה עוזר במשהו)

ינון.

פורסם
עם המחירים שאני שומע פה מרנו... אני כבר מתחיל לחשוב שוולוו ממש זולים :)

(לא שזה עוזר במשהו)

ינון.

תאמין לי שלא ידידי ! כבודה של וולבו במקרה זה מונחת במקומה

יכול ליהיות אולי שמנגנון ברנו יותר יקר אבל אל תכליל את הכל, לאבא של חבר שלי יש וולבו והם גנבים ברמה שאני לא מבין.

• תוכן חדש...