Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב!

1. הציריה השמאלית אצלי משמיעה תקתוקים - משהו לא מי יודע מה חזק. המוסכניק שמע ואמר שיש דרגות ברעשים, והדרגה אצלי היא עדיין נמוכה ולכן אפשר לסחוב עוד קצת ואין סכנה בטיחותית. מה אתם אומרים?

2. יש אצלי בצמיג חור בעומק של כחצי סנטימטר - די עמוק אבל עדיין לא רואים את ה"סיבים" (לא יודע איך לקרוא לזה) - כלומר רואים רק גומי. האם חור קטן בגומי החיצוני משפיע על החוזק של הצמיג? מה הייתם ממליצים?

תודה רבה למומחים, ושוב לילה טוב..

פורסם

1. אל תמשוך זמן והחלף את הציריה,הרי במילא היא כבר גמורה.

2. החלף את הצמיג מכייון שצמיג כזה ממש לא בטיחותי ואין לדעת מה יקרה איתו תחת עומס או מהמורות כביש.

*צמיגים שלך -זה הבטיחות שלך.*

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני בדעה של BEAR

ויותר מכך, צמיג עם נקודה חלשה יקרוס בצורה של פיצוץ צמיג ויציאת אויר מהירה - מסוכן

עלולה להיווצר גם הפרדה של שכבות עקב עומס על נקודה חלשה.

בקיצור, החלף וסע בטוח.

פורסם

המוסכניק שלך מנסה לגרום לך להחליף צירייה לגמרי כנראה במקום שתוכל לשפץ אותה , צירייה לא מושכים וזה גם בבירור ענין בטיחותי , בקשר לצמיג , ה"חור" הוא מעבר לסוליה ?

הכוונה שבסוליה יש הרי חורי ניקוז מקוריים - הוא יותר עמוק מהם ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בקשר לצמיג , ה"חור" הוא מעבר לסוליה ?

הכוונה שבסוליה יש הרי חורי ניקוז מקוריים - הוא יותר עמוק מהם ?

ליביו

אני חושב שהבחור התכוון לחור מהצד(איפה שהכתוביות) ולא בסוליה.. ובגדול אפילו בסוליה זה מסוכן.

פורסם

אם מדובר בדופן הצמיג ( הצד ) להחליפו במידי.

ההבדל הוא שבעוד הסוליה היא מחוזקת ( גם מבחינת שכבות הגומי , וגם מבחינת פסי מתכת ועוד , הדופן רגישה יחסית לכל מכה מה שעלול ליגרור פיצוץ של הצמיג בנסיעה )

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לליביו!

למה לדעתך הצמיג יקבל מכה בדופן סתם כך בנסיעה? כמה שהכבישים של מע"צ גרועים ואני נתקל במלא פאשלות שלהם בכל יום, עדיין לא נתקלתי במצב שהצמיג עלול לקבל מכה חזקה בדופן (למעט ממדרכות בצידי כבישים שהמהירות בהם 90 קמ"ש - אבל זה כבר לא קשור רק לחור המסכן שלי ;-))

הייתי שמח לשמוע דעות נוספות, כמה שאני לא מתפשר על בטיחות וצמיגים (ארבעתם חדשים של דאנלופ) אני עדיין לחוץ בכסף. בנוסף זה צמיג ממש ממש חדש, וחבל..

פורסם

אם הצמיג עד כדי כך חדש וחבל לך להחליף אז לפחות תשים פנימית לתוך הצמיג.

פורסם

מה!?

אסור למיטב ידיעתי לשים פנימיות בצמיג TUBELESS.

ועוד משהו, אם זה משנה, הצמיג הוא מחוזק (REINFORCED) - אז הוא אמור להיות בנוי טוב יותר, לא?

פורסם

שלום לך

אם הרעש מהציריה לא חזק עדיין אפשר למשוך

איתה ואין צורך להחליף אותה במיידי .

לגבי הצמיג אם זה רק קילוף של הדופן עדיין לא נורה

אבל אם זה עמוק יותר החלף את הצמיג או החלף

את הגלגל בגלגל הרזרבי עד שתשתחרר מהלחץ בכספי .

מקווה שעזרתי אייל מוסך סמיילי יקנעם

פורסם

אהלן!

תיקון טעות: עכשיו מדדתי כמה פעמים והעומק הוא בין 2 ל-2.5 מ"מ ולא 5 כפי שכתבתי. זה יותר קילוף מחור. מה עכשיו אתם אומרים? ד"א מה עובי סוליית הצמיג (סביבות הס"מ אם אני לא טועה)

פורסם

הקילוף הוא בסוליה או בדופן ? ( בלמטה או בצד ? )

אייל , תסכים איתי , שאם יש סיכוי כלשהו לשפץ , כמה שתמשוך את זה אתה תהרוג את הסיכוי הזה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הקילוף הוא בדופן. בנוסף הצמיג מחוזק (ריינפורסד), למרות שבהונדה לא אמור להיות צמיג מחוזק!

מה העובי של הדופן של הצמיג? סנטימטר? אם זה ככה אז 2.5 ממ לא נראה רציני..

• תוכן חדש...