Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשקפי שמש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על הת'רד:

האם ניתן לרכוש משקפי שמש (בעיצוב נורמלי; לא עדשות שמלתבשות על) משולבות עם ראייה?

כבר נמאס לי לנהוג בשמש ולהסתנוור מהכל, אני חייב למצוא משהו...

פורסם
מתעלק על הת'רד:

האם ניתן לרכוש משקפי שמש (בעיצוב נורמלי; לא עדשות שמלתבשות על) משולבות עם ראייה?

אפשר.

וזו גם ההמלצה שלי. OAKLEY - עדשות מעולות (במיוחד המקוטבות, ממליץ על Black Iridium Polarized) , מגוון רחב ואיכות גימור מצויינת. בלי קשר למשקפי ראיה.

המשקפיים שלי הם של OAKLEY מסדרת RX - משולבות ראייה. עדשה מקורית של אוקלי, ישירות מהמפעל , בהזמנה מיוחדת לפי הנתונים של הלקוח. קניתי כאלו לפני 6 שנים וקניתי זוג נוסף לפני שנה בערך. חלק גדול מהמשקפיים של אוקלי ניתן להזמין בתצורה הזו. מדובר במחירים יקרים למדי (אלפים בכל מקרה) , אבל לעניות דעתי זה בין המוצרים הטובים ביותר שאפשר להשיג בראיה/שמש. אם תרצה עוד אינפורמציה (אני די מנוסה בענין) אשמח לעזור.

פורסם

תלוי מה אתה רוצה מהחיים שלך...

יש מישקפיים ב 20 ש"ח בשוק של ראש העין, ויש מישקפיים ב 2000 ש"ח בחנויות מותגים... אני לא מחשיב את גוצ'י ושות' כמישקפי שמש...

אם לא איכפת לך איך הן נראות אבל אתה לא מוכן להיתפשר על איכות, קנה סרנגטי או וורנה (serengeti, vaurnet) ... מדובר במישקף עם עדשה מזכוכית מחוסמת בשכבות, עמידה בכל מיני תלאות. חוסמות הכל, אפשר להביט איתן בשמש ישר בעיניים :mm_cool: והאיכות? לא תמצא כזה דבר בשום מישקף, ואם תישמור עליו, הוא יחזיק לנצח...

החיסרות, כבדות (יחסית לרודי פרוג'קט נניח), הן ניראות טיפה מגושמות ולא ממש "מעוצבות", אם כי יש כאילו שהעיצוב הזה תופס אותם... המחיר? לא מתחת ל אלפיה...

עוד חברה שמייצרת מישקף עם עדשות זכוכית הן בייבלס... לא אותה איכות של שני שקודמים אבל סביר...

רודיפרוג'קט... אחלה מישקף לאנשים שבתנועה, בין הבודדים שיש להם מישקף שאפשר להתקין בו מישקף עם עדשות אופטיות בנוסף לעדשות שלהם (זה סט של עדשות שמיתלבש בחלק הפנימי של המישקף, קל להוריד, קל לנקות אחלה פיתרון, ולא יותר מידי יקר). אם יש לך מישקפיים זה יתרון עצום!

המישקל הקל, החומרים הטובים והשם עושים את המחיר לעיסקה סוחטת ארנקים אבל טובה יחסית...

אוקלי, אני אישית לא ממש מת על החברה הזו... המחירים ללא פרופורציה ביכלל... ממותגת נורא. המוצר אמנם טוב ואיכותי, אבל המחיר... איזו היסחפות (ובמיוחד בארץ!)... אני לא קונה...

הפלג התחתון...

טוב, בולה לא ממש תחתון, אבל הן פחות יקרות מרודי ואוקלי, אז הן כאן...

אחלה קניה, עד 500-600 ש"ח לדגמים המאוד יקרים שלהם... יש הרבה דגמים, גם ספורטיביים, גם אלגנטיים, הכל... אהבתי אותן מאוד, ממש נוחות, מתאימות כמעט לכולם.

ס?ב?ה, גם כן טובים (מאוד), באותה רמה של בולה... אותם מחירים פחות או יותר, תלוי בטעם ותלוי בדגם...

ג'ולבו, אחלה קניה למי שלא רוצה לעבור את מחסום ה 300-400 ש"ח... מישקף מצויין למחיר שלו, יש להם גם עדשות פולורואיד...

מומלץ לבדוק את הדגמים בחנויות, להשוות מחירים עם חנויות באינטרנט, ולראות מה הכי כדאי, לפעמים ההבדל יכול להיות יותר מחצי...

אגב, אם יש חנויות שעושות מיבצעים? זה יכול להיות מקום טוב הפרסם דברים קונקרטיים... אם כבר לקנות דבר כזה, אולי כדאי באילת?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני יכול להמליץ על חנות דיי זולה "משקפשפים" בדיזינגוף סנטר בתל אביב , שירות מצויין ומחירים עוד יותר , מה גם שמקבלים מתנה זוג שני חים ( מהמשקפיים הזולים במקום אלו שעולים 100-150 ש"ח ודגמים ישנים מאד)

אני קניתי משקפיים של ארנט ( דגם עם הידיות הלבנות )עלו לי בסביבות ה 460 , משקפיים מצויינות אם כי מדובר בזוג הראשון שלי אי פעם של מקפי שמש וממש קשה לי להתרגל לתחושת הכבדות וזו הסיבה שעד עכשיו גם לא

היו לי משקפי שמש.

פורסם
מתעלק על הת'רד:

כמעט את כל העדשות ניתן לעשות אופטיות לראייה!!!!

כמעט כל חנות תעשה זאת בתמורה לסכום סמלי (ממש!).

אין לך דאגה, בודדות המשקפיים שבהן לא ניתן לבצע הסבה לראייה. (שמש + ראיה בעדשה אחת! ואו לאן העולם התקדם! - עוד מעט יהיו עדשות ראיה שנכנסות לעיין בלי מסגרת!!!!!!!!!).

פורסם

אני חסיד של Arnette.

היו לי מספר זוגות שלהם (נגנבו, אבדו או סתם נמאס לי מהם).

את הרכישה האחרונה, Arnette Ollie, עשיתי דרך eBay. מקוריות לחלוטין.

32$ עד הארץ (147 ש"ח) כאשר בארץ הן עולות סביב 500 ש"ח.

01_1_b.JPG

מומלץ בחום לבדוק שם, בלי שום קשר איזה משקף תקנה.

רמת המחירים בארץ היא גניבה לאור ניאון.

תמיד אפשר למדוד אותן בחנויות, לקחת קוד דגם ולחפש ברשת.

MCS 2008

פורסם

לפני שנתיים קניתי Bolle, חפש את השירשור שלי פה בפורום.

אחלה משקפיים. אני מאוד מרוצה מהם. עמידות מאוד, נוחות. עלו לי אז, באופטיקנה (עדשות של אופטיקנה משולבות שמש + ראייה) משהו כמו 2000 שקל וקיבלתי זוג חינם. בקיצור, תבדוק טוב מה נוח לך ...

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

http://www.sunglassesgiant.com/si85su.html

המשקפיים הרשמיות של נאסא, לא נשרטות, עשויות מטיטניום, יפות מאוד.

עליתי עליהן בטעות עם הרכב (היו בתוך פאוץ' ונרתיק). הנרתיק הלך פייפן, אבל המשקפיים שרדו, ישרתי אותן קצת והן כמו חדשות.

עולות בערך 800 ש"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מי שצריך משקפיים, שמש או אופטי מוזמן לפנות אלי עם דגם ספציפי שהוא רוצה ואני אסדר לו מחיר הרבה יותר טוב מהחנות.

חבר טוב שלי עובד בזה .

פורסם
מי שצריך משקפיים, שמש או אופטי מוזמן לפנות אלי עם דגם ספציפי שהוא רוצה ואני אסדר לו מחיר הרבה יותר טוב מהחנות.

חבר טוב שלי עובד בזה .

עכשיו נזכרת ? אחרי שקניתי...

:-D

פורסם

תודה לכולם על העיצות, וכמה הבהרות...

המשקפיים שאני מחפש הם בסגנון כזה בערך (כלומר זה הצורה שאני מחפש):

http://www.bolle.com/performance_eyewear/action_sport_turbulence.cfm

כאלו גם היו לי, רק בצבע אפור...

או משהו כזה אולי

http://www.bolle.com/performance_eyewear/action_sport_marine_tarpon.cfm

זה בעצם זוג שני שאני מחפש שיהיה באוטו לנהיגה, ואני מחפש משהו בסביבות ה300 ש"ח (ככה שמשקפיים של נאסא אני לא צריך כי אני לא הולך לטוס איתם לחלל :-P )...

תודה.

פורסם

הפתרון הפשוט ביותר.

לך לחנות משקפיים ותתחיל למדוד עד שתמצא משקף ש"יושב" עליך כמו שצריך

שאל את המוכר את המחיר..כך תדע גם את האיכות(פחות או יותר)

אי אפשר לעשות החלטות כאלו דרך הרשת.

רק מראה והרבה משקפים שונות למדידה.

בהצלחה,שיהיה יום מוצלח ומוצל.

Rikshanoam-R

• תוכן חדש...