Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין VTS ל-106GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אבל:

1. המהירות הסופית המוצהרת אצל שתיהן היא 205 קמ"ש.

2. לרוב אני לא עובר את ה-200, אז מ'כפת לי :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון, אבל:

1. המהירות הסופית המוצהרת אצל שתיהן היא 205 קמ"ש.

2. לרוב אני לא עובר את ה-200, אז מ'כפת לי :wink:

רוני

זה מה שאתה מטיף בתור מנהל פורום?

לעבור את המהירות המותרת?

ציפיתי לקצת אחראיות ממך, נו באמת... :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

מטיף? אני לא מטיף לכלום. אני בכלל חושב שככל שתסע לאט יותר - ככה תהיה בטוח יותר. הכי בטוח בעצם זה להשאר בבית ולא לזוז (אם תזוז קצת יכול להיות שתהיה לך תאונה - לא ידעת ש- 67.4 אחוז מהפציעות מתרחשות בבית?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מטיף? אני לא מטיף לכלום. אני בכלל חושב שככל שתסע לאט יותר - ככה תהיה בטוח יותר. הכי בטוח בעצם זה להשאר בבית ולא לזוז (אם תזוז קצת יכול להיות שתהיה לך תאונה - לא ידעת ש- 67.4 אחוז מהפציעות מתרחשות בבית?)

רוני

אני רוצה לציין בהזדמנות זו את המנהג המגונה של הזרת של הרגל להכנס בעוצמה של 1.5 G

ברגל של הספה..מנהג מרושע!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

רוני

אני רוצה לציין בהזדמנות זו את המנהג המגונה של הזרת של הרגל להכנס בעוצמה של 1.5 G

ברגל של הספה..מנהג מרושע!!

המלצה: נעלי בית :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בנדר חביב,שמעתי שלא מזמן קבלת תואר ראשון בידיעת........אחורי S16 אדומה........

ובנוגע להבדלים בין 306S16 וZX 16V [היו לי את שתיהן],אבקש להוסיף.

אפשר לעמוד על השוני במספר תחומים:

חשמל-איכות מערכת החשמל בין אם זה קונקטורים ובין אם זה איכות החוטים ,הפיגו עולה במספר רמות על רמתה של ה ZX.כמו כן ניתן לציין זוטות כמו נעילה כפולה [לא ניתן לפתוח את הדלת מבפנים לאחר הנעילה-פתרון יעיל נגד כלי פריצה כגון "סרגלים יעודיים"],או שבניגוד לZX בפיגו במידה ורצית לבצע "השתלה" של מנוע אחר,לא תצטרך לנחש למה כל חוט משמש[בפיגו-צבע נפרד לכל חוט].

חיצוני-לעומת הפיגו אשר נהנת מפסי צד צנועים,בZX תאלץ להתמודד עם חיפויי כנפיים לאורכה של המכונית,אשר פגיעים ביותר ויקרים אף יותר מחלקי הפח שעליהם "הם"מולבשים.[בעלי ZX 16V ראו הוזהרתם ,לא ניתן להשיג יותר חלקים אלו...]

פוזה-ה16Vנראית קרבית יותר אולם ל S16 מושבי עור ו SUNROOF תקני !

היגוי- ניתן להגדיר את ה ZX 16V כמכונית תובענית אשר נהיגה בה דורשת יכולת גבוהה,

דבר זה נובע משום שלמרות השילדה המשותפת לשתיהן ,ההיגוי ב ZX חד ביותר 2.5

ואינו "סובל"משטח מת במרכזו.לעומת זאת הפיגו בעלת היגוי שונה,גם משום שמפתח גלגליה גדול משל ה ZX [כ4CM, לבעלי ZX ניתן לבצע המרה אצל בני],וגם משום כיולה למכונית נינוחה במקצת לעומת הZX,שינוי שנעשה באמצעות "הרגעת" ההגה בשיוטים וריכוך תגובתו בנסיעה ישרה,כתוצאה מתכנון זה איבדה במקצת ה 306 את אופיה הספורטיבי לעומת אחותה שניתן בהחלט להגדירה כמכונית ספורררט,עם כל המגרעות.[הגה מהיר קריזה,עצבנות במהירויות גבוהות,אורגזמה בנהיגה טכנית,תסכול בנסיעות מנהלתיות....]

הייתי שמח להרחיב בנושא,אך מפאת קוצר הזמן [עייפות] אסכם את דעתי:

ZX16V-לנהג המיומן והנמרץשאוהב אקשן,ונהיגה טכנית היא בראש סדר עדיפיותיו.

306S S16-לנהג המיומן שאוהב אקשן ונהיגה טכנית,אך שלא הצליח למצוא ZX 16V ולכן נאלץ לקחת הלוואה להפרש לשם קניית S16.

נ.ב-קניתי היום גנטים של 306 GTI לכן,מי שמעונין אני מוכר את הגנטים של ה S16

לפרטים לחפש ב קניה ו מכירה.

פורסם

זיגי, תודה על האבחנות, מנהיגה רבה על ה-306 וקצרה על ה-ZX, אני יכול לסכם שבנוגע להגה אתה צודק, וזה לא רק ההגה, גם ההתנהגות - הפניית הגה ב-ZX כאילו מזיזה באופן מיידי גם את הגלגלים האחוריים. ההיגוי הפאסיבי מורגש הרבה יותר ועצבנות השלדה גם כן. זה אולי נחמד, אבל זה גורם לשלדה להיות פחות מאוזנת, דבר שבוודאי יאט אותך מעט. כל היופי ב-306 הוא האיזון המושלם, יכולת השליטה המדויקת בסרן האחורי (ובקדמי כמובן). ההיגוי יותר טוב למרות שהוא "רגוע" וארוך יותר. המכונית גם נראית טוב יותר, לדעתי.

רק תוריד את המנעולי מכסה מנוע לעזאזל :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ההשואה בין 106 גי טי איי מול וי טי אס!!

2 הסיטרואנים יותר קרביות עם תחושות יותר חדות ו"עצבניות"

כמו שתי הפיזו יותר מעודנות ופחות "רועשות" וקרביות!!

דרך אגב זיגי ספר לנו על ההשתלמות של זד איקס קופה מול הוי טי אס??? :wave2:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
(...)לעומת זאת הפיגו בעלת היגוי שונה,גם משום שמפתח גלגליה גדול משל ה ZX [כ4CM, לבעלי ZX ניתן לבצע המרה אצל בני(...)quote]

נשמע לי תמוה, ההבדל במפסק הסרנים שלהן זניח. קיים הבדל של ארבעה ס"מ בבסיס הגלגלים, זה נכון, ואין לי ספק שזה תורם ליציבות.

אתה יודע במה כרוכה הארכת בסיס גלגלים? מדובר בשינוי מקום תושבות מתלה! ועוד 1000 אפשרויות לשינויים.

אני בספק אם בני ה"מיתולוגי" מסוגל ואם מישהו בכלל רוצה שיאריכו לו את בסיס הגלגלים. אני מתערב שאין בנאדם אחד שקנה וולקן מהסיבה הנכונה (ואני אומר את זה בתור אחד שכנראה יהיה בעלים של אחת) וירצה להאריך בסיס גלגלים. מאיפה הבאת את השטות הזאת.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אולי 4 CM בקירוב לא נראה לך הרבה,אבל כשמדובר במערכת ההיגוי שוני זה בהחלט בא לידיי ביטוי. לא יודע לגבי ניסיונך עם מכוניות אלו,אבל תהיה בטוח שחוות דעתי מתבססת על העבר משותף עם 16V וכיום עם S16.

לגבי בני,בשביל אנשים מסוימים הוא באמת מיתולוגי,בשבילי הוא האיש שהשביח לי את המכוניות ברמה ובמחיר שאנשים יכולים רק לפנטז..................

שלך יוני

נ.ב אשמח להמחיש לך בהזדמנות את ההבדל, ולמה כדאי לבעלי VULCANE רגילה לעשות את ה UP GRADE ,שאני עשיתי ל VULCANE 8 שסתומים שהיתה לי לפני ה ZX COUPE.

פורסם

נ.ב אשמח להמחיש לך בהזדמנות את ההבדל, ולמה כדאי לבעלי VULCANE רגילה לעשות את ה UP GRADE ,שאני עשיתי ל VULCANE 8 שסתומים שהיתה לי לפני ה ZX COUPE.

מיסטר זיגי, אם היא הייתה לך, אתה לפחות צריך לדעת שהיא קופה בדיוק כמו שה-306 שלך עכשיו היא קופה, כלומר - היא לא!! :wink:

דרך אגב, אני גם ציפיתי שקצת יותר מ-2.30 סנטימטרים יהיו עצבניים יותר... באופן מוזר, הסקסו נשארת יציבה גם במהירויות מופרכות לחלוטין, ללא שמץ של עצבנות... אלא רק אם אתה "מתעצבן" עליה... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בנדר חביב,שמעתי שלא מזמן קבלת תואר ראשון בידיעת........אחורי S16 אדומה........

ובנוגע להבדלים בין 306S16 וZX 16V [היו לי את שתיהן],אבקש להוסיף.

אפשר לעמוד על השוני במספר תחומים:

חשמל-איכות מערכת החשמל בין אם זה קונקטורים ובין אם זה איכות החוטים ,הפיגו עולה במספר רמות על רמתה של ה ZX.כמו כן ניתן לציין זוטות כמו נעילה כפולה [לא ניתן לפתוח את הדלת מבפנים לאחר הנעילה-פתרון יעיל נגד כלי פריצה כגון "סרגלים יעודיים"],או שבניגוד לZX בפיגו במידה ורצית לבצע "השתלה" של מנוע אחר,לא תצטרך לנחש למה כל חוט משמש[בפיגו-צבע נפרד לכל חוט].

חיצוני-לעומת הפיגו אשר נהנת מפסי צד צנועים,בZX תאלץ להתמודד עם חיפויי כנפיים לאורכה של המכונית,אשר פגיעים ביותר ויקרים אף יותר מחלקי הפח שעליהם "הם"מולבשים.[בעלי ZX 16V ראו הוזהרתם ,לא ניתן להשיג יותר חלקים אלו...]

פוזה-ה16Vנראית קרבית יותר אולם ל S16 מושבי עור ו SUNROOF תקני !

היגוי- ניתן להגדיר את ה ZX 16V כמכונית תובענית אשר נהיגה בה דורשת יכולת גבוהה,

דבר זה נובע משום שלמרות השילדה המשותפת לשתיהן ,ההיגוי ב ZX חד ביותר 2.5

ואינו "סובל"משטח מת במרכזו.לעומת זאת הפיגו בעלת היגוי שונה,גם משום שמפתח גלגליה גדול משל ה ZX [כ4CM, לבעלי ZX ניתן לבצע המרה אצל בני],וגם משום כיולה למכונית נינוחה במקצת לעומת הZX,שינוי שנעשה באמצעות "הרגעת" ההגה בשיוטים וריכוך תגובתו בנסיעה ישרה,כתוצאה מתכנון זה איבדה במקצת ה 306 את אופיה הספורטיבי לעומת אחותה שניתן בהחלט להגדירה כמכונית ספורררט,עם כל המגרעות.[הגה מהיר קריזה,עצבנות במהירויות גבוהות,אורגזמה בנהיגה טכנית,תסכול בנסיעות מנהלתיות....]

הייתי שמח להרחיב בנושא,אך מפאת קוצר הזמן [עייפות] אסכם את דעתי:

ZX16V-לנהג המיומן והנמרץשאוהב אקשן,ונהיגה טכנית היא בראש סדר עדיפיותיו.

306S S16-לנהג המיומן שאוהב אקשן ונהיגה טכנית,אך שלא הצליח למצוא ZX 16V ולכן נאלץ לקחת הלוואה להפרש לשם קניית S16.

נ.ב-קניתי היום גנטים של 306 GTI לכן,מי שמעונין אני מוכר את הגנטים של ה S16

לפרטים לחפש ב קניה ו מכירה.

הארכת בסיס גלגלים בסדנת שיפורים?! WTF?! מאיזה כוכב בחלל נחתת?

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

נראה לי שיש כאן בלבול.

מה שמדובר הוא לא להאריך את השילדה (מפסק סרנים) אלא את המרווח בין הקידמיים (ציריות למשל).

הדבר השני אפשרי ובוצע יותר מפעם אחת.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תודה לרואי שהחליט להיות לכם כמעין מורה נבוכים,תודה על ההבהרה.

נ.ב-לכל מי שמעוניין,באתי מכוכב MI 16 ונתקעתי פה עם S 16 שלא רוצה להחזיר אותי לכוכב שלי בחזרה.

שלכם......חייזר.

• תוכן חדש...