Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דגפ מיניאטורי 1:18] Mitsubishi Lancer Evo VII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם יפה מאוד (לאחד שאוסף דגמים-- להרכבה).

רק לא אהבתי את הגלגלים.. אטומים מידי לטעמי.. וצרים מידי (לא קטנים מידי, צרים מידי- אבל זה של האיבו הלא משופרת אז זה לא ממש נורא).

בכל מקרה.. סליחה שסיבכתי אתכם..

תתחדש!:-)

פורסם

הדגמים שאני אוסף מוכנים מראש

ולא הבנתי מה הבעיה עם הגודל של התמונות? יש עוד מקסימום 20 פיקסלים יותר מגודל של תמונה רגילה שאני בדר"כ מעלה בגלל המסגרת הזו, מה הבעיה פה?

• אחראי פורום
פורסם

אני אתייחס לצילומים דווקא...

יפים מאוד, בנית לך סטודיו קטן?

גרמת לי להתגעגע לשיעורים בסטודיו לצילום במכללה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מאוד יפה!

הייתי ממליץ לצלם בעוד כמה ניסיונות.

WB לא ממש טוב.

חשיפה ארוכה מידיי, האור ממוקם לא טוב, יש סינוור מאוד חזק ברוב התמונות

ותיבדוק אם העדשה נקייה. כי האיכות ירודה :roll:

פורסם

בראבה תודה על ההערות

בקשר לתאורה, האמצעים העומדים לרשותי כרגע מאוד מאוד דלים, ואני סבור כי זה המקסימום הניתן להפיק בשלב זה מכך.

להבא אשתדל לשפר זאת כמובן.

לוטוס אומגה, נכון לעכשיו אני עומד על 14 דגמים באוסף ומוסך (: (אוסף דגמים כבר 9 חודשים בערך)

פורסם
בראבה תודה על ההערות

בקשר לתאורה, האמצעים העומדים לרשותי כרגע מאוד מאוד דלים, ואני סבור כי זה המקסימום הניתן להפיק בשלב זה מכך.

להבא אשתדל לשפר זאת כמובן.

לוטוס אומגה, נכון לעכשיו אני עומד על 14 דגמים באוסף ומוסך (: (אוסף דגמים כבר 9 חודשים בערך)

:mm_smile:

:mm_yeah:

פורסם

יצירת אומנות ממש :)

אני דווקא אוהב את הצילומים שלך, מאוד מיוחדים בצורה שלהם.

כמה איבוים יש לך עד עכשיו? רק את השחורה ואת זאת? או שיש עוד?

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

גדעון, נכון לעכשיו רק את השחורה ואת זאת (ה 7 וה 8 )

על הכוונת ברשימת הדגמים הבאים בע"ה שיצטרפו אליי נמצאים האיבו 6 גרסת כביש, והאיבו 6 גרסת טומי מקינאן.

דגמים שמאוד לא קל כבר להשיגם, אך למרות זאת אני מקווה שיצטרפו אל האוסף שלי במהרה.

מבחינת כמה מיצובישי יש לי באוסף, אז חוץ מהשניים האלה, אתמול קיבלתי מתנה מחברתי גם את הפג'רו הקצרה של אוטוארט (:

• תוכן חדש...