Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יוכל להגיד כמה זה יעזור מאוד...

האוטו שלי יוחלף כנראה בשבוע הקרוב ואני צריך לדעת אם אני הולך לעשות שם בניה או שנכנס כבר רמקול כמו שאני רוצה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נשמע כמו איזה סוג של "תרגיל" מטאקן 4...

בכל מקרה, אתה צריך לברר מה לגבי אפשרויות בניה, אם זה אפשרי וכמה זה יעלה...

כמו כן במכוניות כאלה כדאי שתחשוב על לקנות פאנל דלת מפירוקיה או משהו כי זה לא בדיוק פיאט אונו...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מזה חששתי ציפיתי להכנס לאוטו ללא צורך בבניה אבל כנראה שזה לא ככה טוב לא נורא בקרוב אני הולך להפגיז ב6.5 לפנים...

עם בניית פיבר לא פחות יפה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

גם בניה תעלה לך המון כסף, כי הרבה עומק אין בדלת, ואם אתה מתקין רמקול (לא זוכר כמה ס"מ עומק) הוא נוגע בחלון...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הבניה עולה לי גרושים אתה יכול להיות בטוח בזה...

בלי לציין שם של מתקין בניית פיבר עולה לי 450 שקל לשתי הדלתות...

פורסם

אם ככה אז אין לך בעיה, אחרי שתעשה את זה אני יהיה מוכן לקנות ממך את הפאנלים של הדלתות ב600.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...