Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך סולונואיד חשמלי שיוכל לזוז פנימה והחוצה מרחק של 2 ס"מ.

איפה מוצאים דבר כזה? כבר עברתי בכל חנויות האלקטרוניקה באיזור שלי, אני מיואש.

אני זקוק לזה לרכב שלי כדי לבצע לחיצה על כפתור, חשוב להדגיש כי הרכיב חייב לעבוד על 12 וולט ולבצע לחיצה ממושכת 5-10 דקות.

בתודה מראש גיא.

פורסם

תקשיב חבר.

לך לקנות ברז חשמלי שמתחבר למחשב השקייה

על הברז מוברג סולונואיד,פרק אותו ןיש לך את מה שחיפשת.

תוכל למצוא את זה בחנויות לגינון והשקייה.

מחיר היחידה 45 ש"ח

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
אולי מנוע של נעילת הדלת ברכב יוכל לעזור

הוא מתאים ל 12 V נע כ 2 ס"מ

ועולה בערך 30-40 ש"ח

שמתי אחד כזה והוא נשרף לי תוך שתי דקות.

בכל מקרה אני מתכנן להתקשר מחר לחנויות שעוסקות בפיקוד ובקרה.

אעדכן בהמשך

תודה לכולם!

פורסם

טוב, לאחר סיור מקיף בדפי זהב בתחום הנ"ל לא הצלחתי למצוא שום חנות\מפעל שיש לו את הרכיב הנ"ל. לצערי כנראה שאצתרך לאלתר.

פורסם
טוב, לאחר סיור מקיף בדפי זהב בתחום הנ"ל לא הצלחתי למצוא שום חנות\מפעל שיש לו את הרכיב הנ"ל. לצערי כנראה שאצתרך לאלתר.

תחפש אצל מי שמשפץ סטרטרים.

אם יש בעיה - צור איתי קשר, אני אשיג לך אחד (יש גם HEAVY DUTY יקרים יותר).

יעזור מאוד אם תגיד לאיזו מטרה בדיוק משמש הסולונויד הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אבל אם אתה מביא של סטרטר הוא יצטרך לעמוד במעמסה של 12 דקות עבודה כשהוא בעצם רגיל ל-10 שניות מקסימום בפעם אחת......אולי זה יגרום לו להשרף מהר כתוצאה מזה( אז אולי HD יתאים ) אבל זה תלוי מה העבודה שלו, אם זה ללחוץ על כפתור אז תביא משהו חלש וקטן כי זה בקושי הפעלת כוח לא משהו חזק ושנועד לסטרטר כי זה מיותר, סביר להניח שהוא יחזיק עבודה בזמן ארוך! אבל סולונואיד של סטרטר גם מעביר זרם ואתה לא צריך להעביר זרם.

הכי מומלץ של השקיה כמו שאמרו פה!

פורסם

להלן הסבר:

בניתי לרכב שלי אזעקת גיבוי נוספת.

האזעקה מופעלת ע"י גלאי, ובעזרת סולונואיד לוחצת על מקש חיוג מהיר בפלאפון שמתקשר אליי. מכיוון שלא הצלחתי למצוא סולונואיד התקנתי במקומו מנוע לנעילה מרכזית שבעצם עושה את אותה פעולת הלחיצה.

הכל עבד מצויין עד לבדיקה האחרונה שבה השארתי את האזעקה הנוספת פועלת לכחמש דקות ואז המנוע נשרף.

מכיוון שמנוע חשמלי לא יעבוד כנדרש אני חייב לחצן סולונואיד אשר לא ישרף. לא מצאתי לצערי בשום חנות חשמל ואלקטרוניקה את הרכיב.

(הסולונואיד הוא בעצם ממיר זרם חשמלי לתנועה קווית בעזרת יצירת שדה מגנטי אשר מזיז את הלחצן)

וכמובן תודה לכל העוזרים!

פורסם
להלן הסבר:

בניתי לרכב שלי אזעקת גיבוי נוספת.

האזעקה מופעלת ע"י גלאי, ובעזרת סולונואיד לוחצת על מקש חיוג מהיר בפלאפון שמתקשר אליי. מכיוון שלא הצלחתי למצוא סולונואיד התקנתי במקומו מנוע לנעילה מרכזית שבעצם עושה את אותה פעולת הלחיצה.

הכל עבד מצויין עד לבדיקה האחרונה שבה השארתי את האזעקה הנוספת פועלת לכחמש דקות ואז המנוע נשרף.

מכיוון שמנוע חשמלי לא יעבוד כנדרש אני חייב לחצן סולונואיד אשר לא ישרף. לא מצאתי לצערי בשום חנות חשמל ואלקטרוניקה את הרכיב.

(הסולונואיד הוא בעצם ממיר זרם חשמלי לתנועה קווית בעזרת יצירת שדה מגנטי אשר מזיז את הלחצן)

למה שלא תחבר ממסר קטן ותפתור את הבעיות ?

פרק את הטלפון הנייד, תלחים 2 חוטים ללחצן המדובר, תחבר אותם לממסר 12V ופתרת את הבעיה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...