Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשרי בהחלט, רק שאני לא רוצה לפרק את הפלאפון כי אין לי את המפתחות המתאימים.

איזה טלפון זה ?

רוב הנוקיות נפתחים עם מברג טורקס קטן שניתן להשיגו בחנויות אלקטרוניקה... בטוח יעלה פחות מסולונויד עצבני ובטח ובטח שיתן פתרון יותר אמין לטווח ארוך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אף סולנואיד רכב לא אמור לעבוד הרבה זמן ואם כן והסליל בתוכו ישרף (זה גם קשור לבעיות שנוצרות מנעילת מכסה מנוע) או סולונאיד של ברז גינון, לדעתי עדיף סולנואיד רגיל וטיימר או עם בא לך לפרק פלאפון ולעשות ממסר כפי שאיציק אמר לכפתור, לדעתי עדיף טיימר שיפסיק את פעולת הסולנואיד אחרי כמה שניות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אפשרי בהחלט, רק שאני לא רוצה לפרק את הפלאפון כי אין לי את המפתחות המתאימים.

אתה יכול לחבר אוזניה לטלפון, כזאת עם לחצן ולהשתמש בחוטים של הלחצן לחיוג.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב.

לאחר שסוף סוף הצלחתי להשיג מברג מתאים לפתיחת הפלאפון הבאתי את התמונה של לוח המקשים.

ומכיוון שהחלתתי ללכת לפי המלצת דני וצביקה אני נדרש להלחים שני חוטים לכפתור מסויים. כיצד ניתן להלחים אותם ללא פגיעה בתפקוד הרגיל של הכפתור הנ"ל?

003.jpg

• תוכן חדש...