Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליפ קארספורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה,חבר שלי רוצה לעשות קליפ קצר על רכבי החברים של קארס פורום אז אם לא קשה לכם להעלות תמונה אחת שכל אחד יעלה תמונה של האוטו שלו ,תמונה שמייצגת את האוטו הכי יפה לקליפ...כולם מוזמנים לתת מחלקם...כשהסרטון יהיה מוכן ,יוצר הסרטון כבר יפרסם אותו...

אני אתחיל:

stam 009.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכדי שזה לא יהפך לסרטון "תראו את הבאלנו של אמא", כדאי שתדאג לשים בו רק מכוניות מעניינות... סתם המלצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם מדברים יותר מאשר פועלים חשבתי לעשות פה משהו נחמד והקטע פה הוא לא מכוניות מעניינות או משופרות אלא מכוניות חברי הפורום זה כולל את כולם.

רוני גם אתה מוזמן.

אלכס.

פורסם
אתם מדברים יותר מאשר פועלים חשבתי לעשות פה משהו נחמד והקטע פה הוא לא מכוניות מעניינות או משופרות אלא מכוניות חברי הפורום זה כולל את כולם.

רוני גם אתה מוזמן.

אלכס.

זהו בדיוק העניין, שאתה יכול לעשות סרטון כמה מושקע שאתה רוצה, משופע במכוניות סופר-מגניבות כמו סובארו אימפרזה (1.6 אוטומטית), הונדה סיוויק (1.6 אוטומטית), או אפילו מאזדה פאקינג לנטיס (נחש - 1.6 אוטומטית). זה פשוט לא יעניין אף אחד...

לכן אם כבר, אז כבר - משהו מושקע גם בתוכן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אוקיי עם ככה אני רוצה לשים תמונה של הרנו שלי הרנו 5 מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה אותה לפה?

מעלה ל:

http://imageshack.us/

ונותן קישור לכאן

ולי אישית אין רכב , אבל הנה הבאלנו של אמא : ( אהה אופס סליחה , הסיביק של אמא :wink: )

http://img270.imageshack.us/img270/1797/imgp0083ddd4qv.jpg

שחר.

פורסם
זהו בדיוק העניין, שאתה יכול לעשות סרטון כמה מושקע שאתה רוצה, משופע במכוניות סופר-מגניבות כמו סובארו אימפרזה (1.6 אוטומטית), הונדה סיוויק (1.6 אוטומטית), או אפילו מאזדה פאקינג לנטיס (נחש - 1.6 אוטומטית). זה פשוט לא יעניין אף אחד...

לכן אם כבר, אז כבר - משהו מושקע גם בתוכן.

רוני

אין בעיה אני כבר ימיין את זה אכשהו.
פורסם

חבר'ה בבקשה קצת רצינות תתנו לבחור צ'אנס! הבחור ממש מוכשר,תאמינו לי שתופתעו לטובה ממה שהוא יעשה עם התמונות של הרכבים שלכם.

אתם אפילו מוזמנים לעלות סירטונים קצרים של הרכבים שלכם למי שיש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...