Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דגמי סקסו קיימים עם 2 דל' (3)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור הבעלים של אחת כזאת (מודל 97') שם הדגם הוא 1.4i (לפחות זה מה שרשום על פסי הקישוט). לא יצא לי להתקל בסקסו 1100 עם 3 דלתות למיטב ידיעתי כל הסקסו 1100 הלכו לליסינג/השכרה ולכן הן הגיעו עם 5 דלתות וללא אבזור.

פורסם
יש את ה VSX עד כמה שאני זוכר וני יודע על שניים עם 3 דלתות .

כן, היה דגם VSX, הוא בא ב2 דלתות עם מנוע 1.6, אם אני לא טועה אוטומטית בלבד.

פורסם

תגובה לכולם

vsx לא בגלל גיר ידני... חבל :(

1.4 אני אחפש... מישהו יודע עד כמה הרכב נדיר?

בקשר ל ynet אממממ זה לא ממש עוזר כל עוד אני לא יודע עד כמה הוא נדיר, אני עד היום לא זוכר שראיתי אחת... כנראה גם בגלל שלא כ''כ שמתי לב לרכב אבל בכל זאת לא זכור לי...

תודה!

פורסם

פעם אחרונה שראיתי סקסו 3 דלתות במציאות היה לפני כשנתיים

הרכב מאוד נדיר כנראה

תאגור מידע על הגרסאות השונות , ואח"כ תתחיל לחפש אותם וכך תקבל אינדיקציה על כמה הם העצם "נדירות"

חוץ מזה שאני חושב שאתה יכול להרחיב את החיפוש שלך גם ל106 , אותו רכב בדיוק כמעט :wink:

רק פחות מכוער :twisted: ( סתם סתם , זה ידוע שאני חולה על PSI )

בהצלחה

שחר.

פורסם

יש אצלי בשכונה סקסו 1100 3 דלתות יד שניה לא למכירה :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...