Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 CC מה אתם חושבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה איזה נוסטלגיה,נא לשים לב ללוח השעונים הכל עבודת יד של עומר ושלי "אלה "בוקסטר-s

כל מה שהיה צריך זה עוד 30-50- כ"ס ובאמת האוטו אולי היה נשאר

בכל מקרה מה שלא תגידו אחת המכוניות הכיפיות שהיו לי עם כי שוב לא מטוס אבל מיני רודסטר נחמדה

וגם מאד שימושית

הסבל האחורי עדיין אצלי למסירה תמורת 500 שח בלבד:wink:

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם
רק השני ליטר שווה משהו ,כמובן בולמים וקפיצי הנמכה חובה,החלפת מוט מייצב אחורי לשל ה-gti ,תוריד ממיר שים פילטר, אם אפשר תחליף כסאות קידמיים ותנמיך אותם וחייב קוויק-שיפט והאוטו נוסע יפה ונהיה מאד מאד כיפי אם כי הוא לא טיל

כסטאנדארט הוא לא מי יודע מה והכסאות נוראיים אבל היה אמין מאד אפילו הגג היה בסדר

בשום פנים ואופן אל תשים סטראט קידמי עליון כי כל מה שתקבל זה יותר תת-היגוי

לדעתי(!) שטות מוחלטת!!! עם ה1.6 אין לי נסיון בכלל... אבל הרכב שלנו מקורי לחלוטין, הוא מתנהג ממש ממש טוב, נוסע ממש טוב, אמנם הוא לא מאיץ כמו מטוס סילון, אבל בהחלט ניתן לנסוע איתו מהר...

ההגה מאוד מאוד מתקשר, בקיצור, בחיים לא הייתי מנמיך אותו ומקשיח אותו, לגבי המושבים שלו, לדעתי ולא רק לדעתי בין המושבים היותר נוחים שיש. חייב קוויק שיפט? למה??? להוריד ממיר ולשים אגזוז, באמת??? ושוב, למה להנמיך??? אם מוסיפים לו עוד איזה 20000000 כ"ס אולי צריך להנמיך, טוב שלא אמרת לחליף גאנטים וצמיגים לחתך יותר נמוך!!!

אוטו של נשים, טוב על זה ניתן להתווכח... אבל זה לא העניין פה

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל אין בכלל מה להשוות את המקורית שלך לזו שהיתה לי ,מכיוון שלא נהגת עליה לעולם לא תדע את ההבדל.

תקרא ביקורות מחו"ל על האוטו ותמיד הוא נופל בשלושה דברים-=

תנוחת נהיגה

תנועת מוט ההילוכים

לא ספורטבי מספיק בתחום השילדה

כאמור כנראה שגם אף פעם זה לא מה שחיפשת ברכב ולכן זה לא מה שחסר לך

בכל אופן תהנה אבל תדע שיש פוטנציאל מתחת ליופי גם ליותר....

פורסם

מה חיפשתי ברכב???

תסתכל על הסמלון שלי, ותחשוב. אמנם זה לא הרכב שלי (אני לא יכול להחזיק גם צעצוע ראלי וגם פריבט) אבל יש לי קצת מושג, וגם כמה אלפי ק"מ על הCC.

זה שמהלך הגיר קצת ארוך, אני יודע, תנוחת הישיבה... הבעייה היחידה איתה לדעתי היא שההגה אולי קצת רחוק... לא משהו שצריך מושבים חדשים כדי לסדר.

והנמכה, לדעתי מיותר כי התכונות הדינמיות של הרכב טובות מאוד! למה להנמיך??? איזו סיבה בדיוק? תסביר לי בבקשה אשמח לשמוע...

בברכה נדב

פורסם

אז ככה הכל שאלה של מה אתה מחפש מהרכב

לי הייתה 1.6 ואני מאוד נהנתי מהרכב שמתי לו צמיגים 16 אינץ דוד וINDUCTION KIT שהבאתי מלונדון והרכב נסע סבבה ונתן תחושה טובה(רק ל 1.6 תזמום שסתומים משתנה מה שנותן ביצועים מצוינים עם צריכה של 1 ל 13)

לגבי הנמכה אני לא הייתי נוגע כאשר הגג מקופל או סגור הרכב מתנהג שונה ולא מומלץ לגעת בכוון

בתור רכב קבריולט עם גג קשיח במחיר הזה למי שמחפש קבריולט אני חושב שהCC בחירה מצויינת

לגבי הגג אף פעם הוא לא עשה לי בעיות והרכב צריך לעשות טיפול רק פעם ב 30000 ק"מ

פורסם

מה קשור הסמל?

תקרא מה שעומר כתב לגבי זוויות גלגול והתנהגות כביש

אבל כניראה שאתה מרוצה מה"אונייה"....

לגבי המושבים-תנוחת הישיבה ב206 גבוהה ובעצם אני בגובה 187 סמ יכולתי לנגוח את הקורה העליונה הקידמית של השמשה,הכסא אינו תומך בגב עליון והתחושה היא שאתה יושב על האוטו ולא בתוכו.

אולי אחרי ישיבה ביאריס או ברלינגו או אחרות זה נראה בסדר

אני חושב שכן אפשר להפוך את הסיסי למכונית ספורטיבית כיפית עם השקעה נכונה ..אבל מה אני מבין...אה

נ.ב-לדעתי אם לפיזו היה שכל במקום להוציא את ה-206 rc היו צריכים לשים את המנוע 180 כס לסגור את הגג לסיסי ללא פתיחה ולוותר על חיזוקי המרכב הנדרשים, לבטל את המושב האחורי כליל ולהוריד ככה איזה 150-200 קג מהאוטו ואז היה להם מכונית קופה קטנה עם באגז ענק קלה יותר ומיוחדת יותר

הנה רעיון אפשר גם הפוך, לפרק את הגג טוטאלית ואת כל המנועים המניעים אותו,אומנם זה יהיה קבריולט קבוע אבל זה לא בעיתי בארץ והלכו 100 קג

סתם רעיון.....

פורסם

בסדר... אנייה...

מה קשור הסמלון? קשור... אתה יכול להבין מה אני מחפש ברכבים אם את כל הזמן והכסף שלי אני מוציא עליהם, ולא על מדבקות ווקס, אלא על ספורט...

בכל מקרה, כנראה שאנחנו באמת מחפשים דברים שונים ברכב...

בקשר למושבים, אני 172ס"מ כך שאולי זה מהווה את ההבדל... למרות שיש לי חבר שהגובה שלו 190 כמעט, והוא גם כן מאוד אוהב אותם... חוץ מזה יש להם כרית אוויר וזו כשלעצמה סיבה לא להחליף...

בקשר להנמכה, אני לא ממש אוהב הנמכות, והרכב באמת מתנהג טוב... סירה לא הייתי קורא לו! זוויות גלגלול, לא ממש מפריעות וגם לא ממש מהותי...

לשים את המנוע של הRC בCC יכול להיות רעיון נחמד, אני וחבר טוב השתעשענו ברעייון כבר לפני איזה שנה שנתיים...

בקיצור, בוא נסכים שלא להסכים

לילה טוב

נדב

פורסם

הסכמנו!

פורסם
מה חיפשתי ברכב???

תסתכל על הסמלון שלי, ותחשוב. אמנם זה לא הרכב שלי (אני לא יכול להחזיק גם צעצוע ראלי וגם פריבט) אבל יש לי קצת מושג, וגם כמה אלפי ק"מ על הCC.

זה שמהלך הגיר קצת ארוך, אני יודע, תנוחת הישיבה... הבעייה היחידה איתה לדעתי היא שההגה אולי קצת רחוק... לא משהו שצריך מושבים חדשים כדי לסדר.

והנמכה, לדעתי מיותר כי התכונות הדינמיות של הרכב טובות מאוד! למה להנמיך??? איזו סיבה בדיוק? תסביר לי בבקשה אשמח לשמוע...

בברכה נדב

למה אתה שולל דברים שלא התנסתה בהם??

לרובי הייתה כזאת והוא לא מנסה להאדיר אותה (היא נמכרה ממזמן...)

מה קשור הראלי שיש לך בסמלון???

כולנו (טוב נו רובנו) ראינו "נהג מירוצים מבין גדול" עם STI מושקעת מאוד עושה או אולי לא עושה מה שסובארו כזאת יכולה ויודעת לרוב לעשות (ע"ע לטרון...) .

זה שיש לך ממון לרכב "ראלי" לפנאי לא הופך אותך למבין גדול ...

למה להנמיך - להוריד את משקל הכובד לרצפה יותר יציב , פחות זוויות גלגול .

מושבים איכותיים כגון ספארקו\ רקארו וכו'. תמיד אבל תמיד יהיו יותר טובים משמעותית מהמושבים המקוריים של כל פיג'ו! הם דופנים אותך , נותנים לך תקשורת ישירה וכו'...

מצטער , אני נוטה להאמין לרובי ואני לא מזלזל בהשקעה ובניסיון של בנאדם , לעומת זאת לזרוק לאויר דברים ללא ביסוס וללא ניסיון...

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

שאלה ל- NadavRally...

מתי לאחרונה נסעת בארץ על רכב שמתקרב לרכב ראלי...?

אתה לא מוצא טעם להנמיך את הרכב???

מרכז כובד נמוך, הפחתה של זוויות גלגול, קשיחות של השלדה, פחות העברות משקל...

בכל אופן, סמוך על רובי.

אני מכיר אותו עוד מעידן הFiatים, ולא הייתי מזלזל במה שיש לו לומר על נהיגה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא אמרתי שהרכב ראלי הופך אותי למבין גדול! מה שאמרתי, שהוא מראה מה אני מחפש ברכב!!!

בעל ממון להחזיק רכב ראלי, טוב זה כבר נושא לוויכוח :oops:

בקשר להנמכה, אני לא הראשון ולא האחרון שיאמר שהנמכה לא תמיד עוזרת!

בקשר למושבים, אני אישית מעדיף את המושבים המקוריים של הCC על פני מושבי SPRINT של ספראקו, על הכביש כמובן...

לא אמרתי שבאקטים לא יהיו טובים יותר... השאלה לאיזו מטרה! לטעמי, אלו של הCC אוחזים טוב מאוד, וזאת בתור אדם שנוהג עם רגל שמאל באוויר ולא על המדרס (כדי שתהייה מוכנה לברקס) העניין הזה עושה לי בעיות בהרבה רכבים שאני נוהג עליהם!

עם רובי הפסקתי להתווכח, הסכמנו על חוסר הסכמה :wink:

בברכה נדב

• תוכן חדש...