Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאירית הבהירה את העניין בצורה הכי ברורה, כלומר כספי החברות מממנים את פעילות המועדון לשמירת זכויות בעלי רכב אספנות - כל בעלי רכב האספנות חברים ושאינם חברים

ולכן כל כך קשה להסביר מה יוצא למי שמצטרף, כי למעשה כולם ניהנים מפירות פעילות המועדון

אבל אני רוצה להעלות שאלה: למה שדמי החברות המשמשים לפעילות למען קידום רכבי האספנות בישראל

לא יגבו כאגרה רק מבעלי רכב אספנות ( כמו אגרת הרדיו ) בסכום נמוך שבסופו של דבר יהיה גבוה או שווה מההכנסות שמאפשרות את קיום הפעילות - כך שכולם יהיו שותפים באופן שווה לשמירת האינטרס המשותף לכולם.

:-) תודה לאירית על ההזמנה האישית

פורסם
אבל אני רוצה להעלות שאלה: למה שדמי החברות המשמשים לפעילות למען קידום רכבי האספנות בישראל

לא יגבו כאגרה רק מבעלי רכב אספנות ( כמו אגרת הרדיו ) בסכום נמוך שבסופו של דבר יהיה גבוה או שווה מההכנסות שמאפשרות את קיום הפעילות - כך שכולם יהיו שותפים באופן שווה לשמירת האינטרס המשותף לכולם.

אולי בגלל שמועדון החמש הוא לא גוף ממשלתי שיש לו סמכות לגבות מיסים? אתה מציע שחברות במועדון תהיה חובה לכל בעל רכב אספנות?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
שכנעו אותי למה זה כדאי - נכון שזה בסה"כ לא הרבה כסף, אבל כשאתה נרשם למשהו אז אתה רוצה לדעת מהי התמורה
שאלה לגיטימית. נשים לרגע בצד את כל השיקולים הערכיים (כמו: כוחנו בגודלנו, צריך לממן את הגוף שעומד על משמר האינטרסים שלנו וכו'). בוא נדבר רק על משהו שאפשר למדוד - כסף:

דמי חבר כולל דמי רישום חבר חדש - בערך 300 ש"ח (פלוס מינוס - אני לא סגור על הסכום המדויק)

תמורות מיידיות:

• מנוי על האבטומוביל - 180 ש"ח.
  • 40 כניסות לחניה של המפגש השבועי בת"א (בהנחה שלא תגיע כל שבת): 400 ש"ח.

סה"כ ערך התמורה - 580 ש"ח.

תמורה נטו לאחר הורדת דמי חבר ורישום - 280 ש"ח. לא רע בכלל במונחים של "החזר על ההשקעה".

בנוסף, יתרונות חומריים נוספים שקשים להערכה כספית:

• קלאסיקון מידי כחודשיים, עם פרוט אירועים ולוח מכירות למכוניות וחלפים ישנים.
  • כניסה חינם עם הרכב לחניון של "שוקעתיק" פעמיים בשנה.
  • גישה חופשית לספרית המועדון.
  • מידע על בעלי רכב דומה לשלך הרשומים במועדון, שיכולים לעזור בעצות וחלפים (ולא כולם מסתובבים כאן בפורום, למעשה רק מעטים...).
  • השתתפות באירועים מספר פעמים בשנה (כדוגמת אירוע ה-20 בפארק הלאומי).

לדעתי על המועדון גם לפעול ליצירת רשימת ספקי חלפים ושרותים הנותנים הנחות לחברים. הדבר יגביר את הערך המוסף החומרי שהחברים יכולים לקבל. למיטב ידיעתי, הוועד עוסק בכך בבימים אלו.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מתכוון להיכנס לתחום של רכבי אספנות אחרי הצבא ורציתי לשאול האם אני יכול להיות חבר מועדון גם ללא רכב אספנות?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
אני חושב שאירית הבהירה את העניין בצורה הכי ברורה, כלומר כספי החברות מממנים את פעילות המועדון לשמירת זכויות בעלי רכב אספנות - כל בעלי רכב האספנות חברים ושאינם חברים

ולכן כל כך קשה להסביר מה יוצא למי שמצטרף, כי למעשה כולם ניהנים מפירות פעילות המועדון

:-) תודה לאירית על ההזמנה האישית

לא הבנתי- מה זה "כמו אגרה של הרדיו" (שהיא בעצמה ביזיון לא קטן, אבל זה לא שייך כרגע)? תגיד, לא מספיק לך "חובות" ו"אגרות" מיותרות, שדוחפים לך כל הזמן גם ככה, מה אתה מצפה, שמי, שיש לו "רכב אספנות" יקבל חידוש רישיון שיהיה כתוב בו "+ ### שקלים, כולל העברה למועדון ה-5"?! -נו, בחייך! הרי כל הכיף שבעניין, הוא זה, שאתה עושה משהו מרצונך, אף אחד לא מחייב אותך, ולכן, אתה עושה את זה עם הרבה יותר מוטיבציה! הרי, ברגע שהיו עושים דבר כזה (מה שגם לא מציאותי, מסיבות שהסבירו לפניי), אנשים ישר היו מתחילים לחפש את הדרכים להיתחמק מזה, כמו, שעשו כאשר הצהירו, שאין להם רדיו באוטו כדי לא לשלם! וכל אחד היה שונא את המועדון, ולו רק בגלל, שמחייבים אותו לשלם בלי לשאול! אז, מה עשינו בזה? -וככה: הרי, הסופו של דבר, רוב האנשים, שבאמת אוהבים את הנושא, גם אם אין להם כרגע רכב אספנות, מצטרפים למועדון, כי אכפת להם, ולא כי רוצים לקבל עיתון במתנה, לפחות אני מניח ככה! וזה מה שיפה בעניין! ומי שלא חבר, ויש לו רכב אספנות, הרי וודאי יש לו סיבות משלו, למה הוא לא, ומי אנחנו, שנחליט בשבילו שהוא "חבר"???!!!

וכמובן, מצטרף לכל מה שאמרו אירית ואבי.

לילה טוב לכולם!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני אתן את תשובתי לשאלתך תוך שאני אחלק את היתרונות שבהירשמות למועדון החמש לקטגוריות של ראציונאל (משמע - מה "יוצא לי מכך") ואמוציונאל (משמע - "מה אני חש עקב היותי חבר במועדון החמש") -

ראציונאלית -

א. קבלת האבטומוביל והקלאסיקאר חינם אין כסף (האבטומוביל הוא עיתון הרכבים הקלאסיים היחיד בארץ - והינו ברמה טובה מאד בכל קנה מידה).

ב. היכולת להיכנס למפגשי מועדון החמש באוניברסיטת ת"א חינם אין כסף. וכניסה חינם גם למתחם גני התערוכה כאשר מתקיים שוק עתיק.

ג. היכולת לפרסם מודעות חינם לקנייה ומכירה.

ד. הצגת רכבך בתערכות/תצוגות של מועדון החמש. וכמובן הצטרפות לטיולים שמארגן מועדון החמש.

ה. תמיכה מאת חברי המועדון (תוכל לקבל מספרי טלפון ממזכירת המועדון של חברים בעלי רכבים זהים לשלך) כך תוכל לקבל עצות וכתובות של ספקים של חלקי חילוף ואביזרים בארץ ובעולם .

ו. סיכות ומדבקות של מועדון החמש לשימושך.

ז. הסעיף הזה הוא בחינם.

ח. תוכל להצביע בבחירות, להעלות הצעות ולהשפיע באופן מעשי על תהליכי ניהול המועדון המשפיעים באופן ישיר על איסוף ושימור רכבים בארץ.

אמוציונאלית -

א. אתה נמנה על קהילת אספני המכוניות בארץ - והרי כולנו מחפשים השתייכות חברתית כלשהיא. אתה גם תוכל להציג את עצמך כחבר בקהילה הנ"ל.

ב. תוכל להרגיש כי בעצם נכונותך להימנות על קהיליית אספני המכוניות בארץ - הינך למעשה תומך בה, ומחזקה (כמו שנאמר כוחנו במספרו).

מקווה שעזרתי לך לסדר קצת את המחשבות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תכלס מה יוצא לי מזה ?

אז ככה ,קוראים לי אבי אני בן 28 ,חבר מועדון,נהנה מהוזלה משמעותי במחיר הביטוח והטסט

לרכבי אספנות כבר 3 שנים,נוהג בחיפושית .

בזמן האחרון נכנס לי גוק חדש-ג'יפ CJ .

התחלתי להגיע למפגשים ,פגשתי חברי מועדון בעלי ידע עצום שענו לכל שאלה שלי שמחתי לתרום לאחרים "מהידע המועט שיש לי" בנושא חיפושיות.

משם לפה עשו לי את הבית ספר של החיים בנושאים שעניינו אותי בתחום הרכב, משה הפנה אותי לחיים זה הפנה אותי לירון הגעתי לאורי ובסוף הגעתי לצביקה.

אין ספק שאותו מאגר ידע הוא הנכס האמיתי, יש הרבה חברים שהספיקו לשכוח את מה שאני עוד

לא הספקתי ללמוד אז למה לא להעזר בהם ?

אני אולי "ירוק" כמו שסמו (בעל הפירוקיה בירקונים) קרא לי אבל אני חושב שההצטרפות למועדון החמש

היתה אחת ההחלטות היותר חכמות שעשיתי השנה.

תחשבו על זה

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

• תוכן חדש...