Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אף אחד עוד לא אמר את הדבר החשוב ביותר:

"לכבות את המזגן זה להעביר אותו מ4 ל3.."

"לפתוח חלון זה אומר שהמזגן עדיין עובד"

ככה אני מגדיר רכב חברה, ואת האמת זה גם בדיוק מה שאני עושה, ומה שהכי מעציב אותי שכל ההגדרות נכון לעכשיו הן באמת ככה, פרט לריצפה שהיא מאפרה כי אני לא מעשן..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאתה מבין שהדרך היחידה שהרכב שלך יבלוט אי פעם היא באמצעות צבע ורוד נאון ומדבקת Pussy Wagon על השמשה האחורית.
אצלי נבלת הליסינג דווקא במצב מקורי, ואילו היאריס TS הפרטית שלי נושאת בגאון מדבקת Pussy Wagon (שהיא די נכונה, כי אחותי נוהגת במהלך השבוע, ואני מתגרזן רק בסופ"ש).

שלום לכולם, כולכם פה מדברים כאילו יש לכם רכב בחינם מהחברה, אז תרשו לי לשאול אתכם משהוא, כמה עולה לכל אחד האוטו מידי חודש?

יניב

2000 ש"ח מהנטו בחודשים בהם אני עובד משרה מלאה, ו1600 בחודשים של משרה חלקית (עבדכם הנאמן סטודנט). רק כמות הדלק שאני שורף מכסה את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מהתשובות שלך בפורום,

וממה שנראה לי עד כה, (ולא, זאת לא התחפנות או משהו)

לא נראה לי שאתה בזבזן או שאתה לא מעריך את ההטבות שיש לך ממקום העבודה...ועם כל הצחוק, יש אנשים שגם שהאוטו לא שלהם שומרים עליו.

אני מכיר אנשים עם רכב מליסינג שפשוט התנהגו בצורה שלא תאומן..וזה די מעצבן האמת (בתור אחד שגם אם היה לי רכב מליסינג לא הייתי קורע אותו ככה סתם)

אני לא עושה סתם סיבובים מסביב לבלוק, אלא משתמש כשצריך.

אני שומר על רכב הליסינג שלי כמו על רכבי הפרטי (חוץ מרחיצה כי הנבלות לא רוצים לשלם על זה)

וכן - אני שם לו תוסף לדלק על חשבוני :shock: ובגלל זה מערכת הדלק נשארת נקיה והביצועים לא נפגעים.

העובדה שרני לא צריך למכור אותו אח"כ לא אומרת שכדאי להרוס אותו - מה גם שיש לי אפשרות לקנות את הרכב בהנחה של 20-30% מהמחירון בתום התקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאתה מגיע לעבודה עם הרכב אך הוא לא נשאר שם כי אשתך בעצם הסיעה אותך ועכשיו היא הולכת לעשות סידורים ולבקר את כל העולם....בסוף היום היא תחזיר לך אותו...היום זו אשתך,מחר זה אחיך,יום שבת צריך להוביל מקרר, שבוע אחרי יש טיול שטח ...וכך זה ממשיך...

פורסם
אני לא עושה סתם סיבובים מסביב לבלוק, אלא משתמש כשצריך.

אני שומר על רכב הליסינג שלי כמו על רכבי הפרטי (חוץ מרחיצה כי הנבלות לא רוצים לשלם על זה)

וכן - אני שם לו תוסף לדלק על חשבוני :shock: ובגלל זה מערכת הדלק נשארת נקיה והביצועים לא נפגעים.

העובדה שרני לא צריך למכור אותו אח"כ לא אומרת שכדאי להרוס אותו - מה גם שיש לי אפשרות לקנות את הרכב בהנחה של 20-30% מהמחירון בתום התקופה.

סוף סוף תשובה אחת נורמלית בכל הת'רד הדוחה הזה.

בחייאת דינק, מה אתם לא חושבים שמישהו כן משלם את השטויות שלכם ?

זה שזה רכב חברה זה אומר שהוא צריך להיות זבל ?

אני אפילו ברכבים של הצבא לא נסעתי ככה.

פשוט מגעיל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני חושב שמה שקרה לרכב הצבא שנהגת בו היה קצת יותר גרוע ממה שנגרם לרכבים פה.

ודי לחכימא ברמיזא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"בחייאת דינק, מה אתם לא חושבים שמישהו כן משלם את השטויות שלכם ?

זה שזה רכב חברה זה אומר שהוא צריך להיות זבל ?"

כן, בשביל זה משלמים 3000 ש"ח בחודש, כדיי שיהיה לי רכב זוXX , כדיי שלא יהיו לי חשבונות או חרטות, כדיי שאני אסע בלי לדפוק חשבונות לכלום, שיתפוצץ הרכב מבחינתי,יביאו לי חדש.

פורסם

הכל תלוי איזה רכב...

פעם כשבאתי לאחראי רכב כשקיבלת את הרכב, אמרתי לו "אני רוצה רכב ידני, עדיף קטן"...

הוא הביט בי במבט מישתומם ואמר "אתה לא תתחרט לי פתאום?"

בסוף שורת הלנטיסים והיונדאים חנתה הפיאט שלי...

טיפלתי בה כאילו היה היתה שלי...

בניתי לה מדף מאחורה, צ'נג'ר, רמקולים, מגבר, הייתי בודק כל פעם מים ושמן...

קניתי לה ריפודים (ולא גופיות זולות, ריפודים טובים)... הכול מהכל...

ואז, אחרי שנה ומשהו, נתנו לי יונדאי... אוטומט...

כמה שאני שנאתי את האוטו הזה....

:evil:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא משלמים על האוטו מהחברה ושטיפות וטיפולים על חשבון החברה(כולל ארבע צמיגים של מישלין בערך כל שלושה חודשים),מחליפים אותו כל 150 אלף קילומטר שזה אומר בערך שנתיים וחצי מקסימום ודלק חופשי חודשי בלי הגבלה.

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

-שכל המכוניות מסביב נראות בדיוק כמו שלך.

חצי מהרכבים במדינה זה רכב חברה. כל פוקוס/מאזדה/קורולה SUN שניה היא רכב חברה.

פורסם

חבר'ה... הגזמתם. לשלם 3000 שקל בחודש (שהם ד"א בריאלי הרבה הרבה פחות...) זו לא סיבה לקרוע סתם את הרכב.

בצבא אני אחראי על המחשבים והרשת ביחידתי, ומתוקף תפקידי נוהג על הרכבים של היחידה (מגאן RXE לא מוגדשת, קנגו, אסטרה הייתה שבוע ועכשיו באה שחקנית חיזוק: יונדאי גטס שכורה).

ברכבים האלה (למעט האסטרה...) אני לא מבין למה למשוך סתם את ההילוכים... רק כשאני ממש ממהר אני עושה את זה - וזה לא גורם לי להגיע יותר מהר בהרבה (זה סתם פסיכולוגייה בגרוש). באסטרה משכתי את ההילוכים מידי פעם - וזה מה שבדיוק הייתי עושה אם היא הייתה שלי פרטית.

למה לקרוע את הקנגו אם היא גם ככה תגיע ל-100 בחצי דקה? למה למשוך הילוכים במגאן אם היא גם ככה לא תאיץ יותר מהר? אותו הדבר בגטס (אוטומט) - למה להדביק את הדוושה לרצפה? - בשביל הרעש? להיפך - כשאני יודע שהרכבים גם ככה גרוטאות - אני מעדיף לנהוג בנינוחות ובכיף - ובלי הרעש של המנוע (שגם ככה איום ונורא, במיוחד בקנגו, למעט בגטס ובאסטרה). על ה-3 החדשה לא יצא לי לנהוג, אבל אני יודע שמשיכת הילוכים בלנטיס, לדוג', לא מסבה לי שום הנאה.

כשתהייה לי איביזה טורבו ליסינג - אני אסע איתה בצורה שהיא דורשת... אבל בגטס? מיותר לחלוטין, ואפילו גובל בגזל... (סתם לבזבז יותר דלק על משהו *חסר תועלת* לחלוטין!).

פורסם

השירשור הזה כל כך נכון , אין לכם מושג אפילו כמה..

יצא לי לפני חצי שנה לעבוד במחלקת הרכב של חברת yes למשך זמן של 3 שבועות.

ונהגתי שמה על כל כך המון מכוניות :מאזדה 6, מאזדה לנטיס,פולקסווגן פאסט , פורד פוקוס,ניסאן פרימרה, רנו מגאן,פיאט פונטו ספייס, מרצדס e חדשה..טרופר ועוד רבים ומיסכנים....:?

בקיצור המצב של רוב המכוניות שמה היה מזוויע :oops: :oops: פשוט ככה..

יצא לי ליבדוק 30 פונטויים ברצף ולכולם היה חסר מים ,שמן וזה עוד החלק הקל בבדיקה..

למלא מכוניות היה נזילות, המנורות היו שרפות, דפיקות רציניות בפח וגלגלים שחוקים בטירוףף..

וזה רק הפונטויים!

לקחתי מלא מאזדות ופוקוסים שנכנסו למוסך לתיקונים וטיפולים והיה להם קילומטראז שמזכיר את הפיזו מודל 93 שלי :roll: .

בקיצור המכוניות מהחברות סובלות בטירוף , ואני בתור בחור ששומר על האוטו שלו בצורה קנאית ואף שערוייתית בחיים אבל בחיים לא יתקרב לאוטו מחברה !!!

פשוט גועל נפש אחד גדול !!!!!!!!!!

יוגב 205

פורסם

התוספת הקטנה שלי לכותרת היא:

- שכל נהיגה ברכב אמיתי אחר מקבלת משמעות אחרת לגמרי (קשה להסביר את תחושת האושר שלי במעבר בין הסקודה המדוזלת וחסרת ההגדשה לבין הבימר שחזקה ביותר מכפול וקלה בכ20%......)

בנוסף, נקודת הדגש היא חשבון "קל" יותר על הוצאות מינוע, והעובדה שאני הרבה פחות דואג מכל מקום חנייה (מואר, מרכזי, וכו').

א ב ל

בניגוד להלך הרוח בת'רד הנ"ל, רכב החברה שלי מטופח ושמור: רחיצה פעם בשבוע, וגם מבפנים - לא נראה כמו מאפרה, ולא דומה לפח.

לאמיתו של דבר, ישנם גם רגעים מהנים (לי באופן אישי, כחובב רכב ישן):

עקב שיכלולים שלעולם לא יהיו ברכבי הפרטי (מחשב דרך, למשל: אם הוא ישנו, סימן שהרכב חדש מדיי......), ישנם מעין אתגרים:

אתמול, למשל, בנסיעת לילה מירושלים לת"א,חיפשתי אופצייה להשתעשעות עם הרכב: מאחר והנאה מנהיגה בנ"ל רחוקה כמרחק שמיים וארץ, השתמשתי בגיזמו האלק' ע"מ לחשב הגעה במכסימום מהירות ומינימום דלק (התוצאה הייתה, אגב, מהירות ממוצעת של 89 קמ"ש (כולל משלב היציאה מלב העיר ועד לחניה בלב ת"א), וצריכת הדלק עמדה על נתון הזוי של 3.2 ל' ל100 ק"מ (דהיינו על יותר מ30 ק"מ לליטר סולר)).

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...