Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

זה עתה חזרתי מנסיה לת"א וחזרה כל הדרך עם מיזוג.

כש חזרתי הביתה הבחנתי בשטיח שליד הנהג כולו ספוג במים. אני חייב לציין שהמזגן עבד טוב והרכב לא התחממם אפילו לא בפקק בשעות עומס החום.

מה נסגר? מאיפה המים?

תודה מראש L.A

פורסם

אם ה"מים" נראים כמו נוזל קירור - יכול להיות שרדיאטור החימום נוזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני שמח שהכותרת הצחיקה אותכם :lol: .

טעמתי את המים וזה לא מי קירור (פראפלאו). מי ברז רגילים אפילו בלי שום טעם לוואי.

איך נראה הצינור שהתנתק ומאיפה הוא התנתק?

פורסם
אני שמח שהכותרת הצחיקה אותכם :lol: .

טעמתי את המים וזה לא מי קירור (פראפלאו). מי ברז רגילים אפילו בלי שום טעם לוואי.

איך נראה הצינור שהתנתק ומאיפה הוא התנתק?

:| טעמתה? ממש חכם מצידך לבדוק חומר רעיל שבמקרה זה מי מזגן כנראה שגם הם לא טובים לגוף

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא שותה אותו וכן זה באמת חכם.

כאשר את תקוע באמצע שום מקום אז אני גם ממליץ לך לאתיור תקלה לבדוק את הנוזל שנוזל לך מהרכב.

פורסם

אני לא שותה אותו וכן זה באמת חכם.

כאשר את תקוע באמצע שום מקום אז אני גם ממליץ לך לאיתור תקלה לבדוק את הנוזל שנוזל לך מהרכב.

מנהלים תמחקו בבקשה את כל ההודעות האוף טופיק (כולל זאת) תודה.

פורסם

יתכן וגם יש צנור מתכת של לחץ נמוך מהמזגן שהוא חשוף, מתחת לדשבורד בצד ימין ואז הלחות שבאויר מתעבה לטיפות מים על הצנור הקר. אצל מזגניסטים יש רצועות זפת נדבקת לעטיפת הצנור ובדודו מהאויר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תומר, הוא ענה על השאלה הזאת לפני ששאלת.

טעמתי את המים וזה לא מי קירור (פראפלאו).

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שאלתי אם ברדיאטור יש לו מים ירוקים או רגילים, אם זה רגילים אז כן יש סיכוי שזה המים מהרדיאטור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יכול מאוד מאוד להיות שזה הרדיאטור חימום.

בדיוק מה שקרה לחבר שלי בפיאט פונטו 97. תיקון אני חושב שעלה לו כ700 שקלים. כנראה החלפה. אבל אם זה זה, אז אפשר לסתום את זה. אם אתה רוצה לסתום את זה, נראה לי שהמוסכניק יקח לך רק עלות על טיפול רגיל, מה שהוא לוקח בדר"כ, כ100-150 שקלים. בחורף תצטרך חימום, בינתיים זה לא דחוף.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שאלתי אם ברדיאטור יש לו מים ירוקים או רגילים, אם זה רגילים אז כן יש סיכוי שזה המים מהרדיאטור.

הוא כתב שיש לו ברכב פרפלו, משמע המים ברדיאטור שלו הינם נוזל קירור בשם פרפלו, משמע יש לו רכב מתוצרת פיאט.

תבדוק את העיניין עם צינור העודפים, במידה וזה לא זה מדובר ברדיאטור חימום.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...