Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש אם אפשר להמליץ לי על מכון לכיוון פרונט בפ"ת.

כבר בשלושה מכונים כאלו הייתי, וכל אחד מהם דפוק בצורה אחרת.

הראשון שהייתי בו הוא [נמחק לבקשת הכותב].

השני שהייתי בו הוא ליד מכון הדרום, "ע.י.ה אביזרי רכב" שדרשו גם כן מחיר גבוה (350 ש"ח לכיוון של סרן אחד) וסמפטים לא היו במיוחד.

השלישי שהייתי בו שהומלץ לי ע"י המוסך שאני עובד איתם (הקר את מסלטון) היה "מוסך הציר" שהופעתי שם פעמיים אחרי הכיוון מכוון שההגה לא היה ישר (אני אוהב אותו פלס) והתחילו לעשות לי פרצופים שאני לא רציני ואני משחק איתם משחקים, כמו כן המחיר שלהם היה גבוה במעט (220 ש"ח לכיוון).

הבנתי שהמחירים נמוכים יותר מהמחירים המוזכרים לעיל, בסביבות ה-170-150 ש"ח.

אין לי בעיה לשלם מחיר מעט יותר גבוה, העיקר שאני אקבל את השירות שאני משלם עליו (כיוון מושלם הן לפרונט והן להגה.) ובלי שארגיש שאני בא לבקש טובה במידה ואני חוזר לשם ע"מ שיכוונו עוד טיפה עד שאהיה מרוצה.

ממתין להמלצות, בתודה מראש,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

על הדרך, יש גם המלצות לזגגים כל שהם בפ"ת מלבד אוטוגלס ?

פורסם

לאחר וולקן אחת עם פרונט בעייתי משהו...ו-4 מכוני פרונט שלא הצליחו לכוון לשביעות רצוני , ה"ישועה" נחה מתחת לאפי בהרצליה פיתוח , אצל מכון הפרונט של "מבדק" .

המנהל שם היה סובלני והסביר לי על כל התהליך + עשה איתי אינספור סיבובים עד שנחה דעתי!

מומלץ בחום!

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם
אני מבקש אם אפשר להמליץ לי על מכון לכיוון פרונט בפ"ת.

כבר בשלושה מכונים כאלו הייתי, וכל אחד מהם דפוק בצורה אחרת.

הראשון שהייתי בו הוא "פרונט כחלון", ולמי שלא זוכר היה שירשור ארוך על המחיר שלהם מלווה באזהרה.

השני שהייתי בו הוא ליד מכון הדרום, "ע.י.ה אביזרי רכב" שדרשו גם כן מחיר גבוה (350 ש"ח לכיוון של סרן אחד) וסמפטים לא היו במיוחד.

השלישי שהייתי בו שהומלץ לי ע"י המוסך שאני עובד איתם (הקר את מסלטון) היה "מוסך הציר" שהופעתי שם פעמיים אחרי הכיוון מכוון שההגה לא היה ישר (אני אוהב אותו פלס) והתחילו לעשות לי פרצופים שאני לא רציני ואני משחק איתם משחקים, כמו כן המחיר שלהם היה גבוה במעט (220 ש"ח לכיוון).

הבנתי שהמחירים נמוכים יותר מהמחירים המוזכרים לעיל, בסביבות ה-170-150 ש"ח.

אין לי בעיה לשלם מחיר מעט יותר גבוה, העיקר שאני אקבל את השירות שאני משלם עליו (כיוון מושלם הן לפרונט והן להגה.) ובלי שארגיש שאני בא לבקש טובה במידה ואני חוזר לשם ע"מ שיכוונו עוד טיפה עד שאהיה מרוצה.

ממתין להמלצות, בתודה מראש,

איתי.

פרונט התחיה בתל-אביב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטרף להמלצה של איציק.

אם היית מריץ חיפוש היית מוצא גם מספר המלצות לגביהם. מחיר שנע לרוב סביב 180 שקל. מאוד מקצועיים, מומלץ, גם אם מצריך נסיעה מפ"ת. (אני מגיע אליהם מרחוק יותר)

גיא

פורסם

מוסך אפרים, רחוב העמל, באזור תעשייה קרית אריה, פתח תקוה.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

לפעמים בשביל בעל מקצוע טוב באמת שווה לצאת קצת מהאיזור שלך.

גם אני מאיזור פתח תקווה ובשביל כיוון פרונט נסעתי עד פרונט התחייה בת"א. והיה שווה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אסע מחר, לתחיה, תודה רבה לכולם על ההמלצה החמה על אותו בעל מקצוע.

(יש לכם אחוזים אצלו, הא?)

פורסם

גם לי יש אחוזים אצלו...

הפועל שלו עשה לי כיוון גלגלים לשירוקו, שאחריו עברתי טסט מכה ראשונה במכון הדרום הסמוך (הפרצוף שלי בסוף הטסט נראה ככה :shock::-o:-D)

כשהסברתי לבעל הבית שאני לא רוצה לעשות כיוון פרונט מלא מכיוון שאני מתכוון להחליף בולמים בקרוב,

הוא אמר לי שלאחר החלפת הבולמים הוא יתחשב איתי במחיר של הכיוון פרונט מכיוון שעשיתי כבר כיוון גלגלים.

בנוסף, אחרי שדודה שלי נכשלה בטסט במכון מ.מ.מ. בבני-ברק על כיוון גלגלים, הגעתי אליו עם הרכב שלה,

והפועל אמר לי שהגלגלים מכוונים ואין שום צורך לבצע שום עבודה, לא לקח שום תשלום,

ואכן חזרתי למכון והרכב עבר טסט...

מוסר השכל - להגיע אליהם כל פעם לפני הטסט, כנראה שיש שם איזה קבר של בבא-סאלי מתחת לעסק :lol:

ועכשיו ברצינות - בעלי מקצוע ישרים ואמינים, כן ירבו כמותם.

No worries 8)

פורסם

אם כבר שרשור הילולה לפרונט התחיה, אז אני מרגיש שחובתי להצטרף.

הגעתי אליהם דרך המלצה כאן בפורום. מאז, מבחינתי, אין מכון אחר לכיווני פרונט.

מקצוענים, אמינים, זולים והכי חשובים מאוד נחמדים.

שבוע שעבר, לאחר שהחלפתי בולמ"ז בפיג'ו, ניגשתי אליהם לבצע כיוון פרונט. תיק-תק בדקו את הרכב, והגיעו למסקנה שהכל מכוון וחבל על העבודה. אפילו לא ביקשו כסף.

אחוזים אין. גם לא צריך. בעל מקצוע שכזה חובה להלל ולשבח בכל הזדמנות :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עכשיו חזרתי ממוסך התחיה.

אני שמח שהקשבתי לכם ונסעתי לשם, אין לי מילים פשוט בעלי מקצוע מעולים !

הם השיבו לשאלות שלי, היו מאוד נחמדים, הודיעו לי מלכתחילה שיתכן ולא יצליחו לסדר את זה, קיבלתי את זה בהבנה.

אמרתי להם שאולי הם לא מתחייבים לסדר את זה, אבל אני מתחייב להציק להם עד שההגה יהיה ישר פ-ל-ס, הם גם הבינו אותי.

בקיצור, על הניסיון הראשון, הרכב לא נוטה, ההגה ישר פלס בידיוק כמו שאני אוהב!

הם פשוט מעולים. :mm_yeah:

תודה לאיציק, גיא, אוראל, צביקה, צחי, איתמר ולכל מי ששכחתי על ההמלצה למוסך הזה ותודה לכל השאר שעזרו לי. :mm_yeah:

איתי. :mm_cool:

• תוכן חדש...