Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידונת קטנה - מה בתמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיטוט בספריית המגזינים שלי נתקלתי בדבר הזה.

פרס יוקרתי (כן בטח) למי שיזהה מה זה הדבר ה... מאותגר ויזואלית הזה, ומה מיוחד בו. (מצטער על התמונה הקטנה)

רוני

wtf.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי את העב"מ הזה באינטרנט.

זה לא יצרן מפורסם,קשה למצא את זה מחדש.

הם מנסים ליצר את הרכב שטח המהיר ביותר.עדיין לא מייצרים את זה.

מה שבתמונה כן ביצור ויש יבואן בארץ.ממש עיצוב מופרע.

murano.jpg

אייל

פורסם

סיטרואן סקסו VTS שנת 97'. משופרת בטירוף - בקליות לבנות לפנסי איתות, כיסוי בית גלגל מודבק בצורה חאפרית ????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

אמממ אולי...

זה פורנסארי 450 RR???

זה ג'יפ שהיה הכי מהיר אבל הוא כבר לא אם אני לא טועה, הוא עושה מאפס למאה בארבע שניות אני לא זוכר עוד פרטים, אני מחפש את הכתבה.

ראיתי כתבה עליו מזמן ואני כל פעם שוכח איפה...

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

פורסם

אולי פורנסארי 450 RR?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
אני אמרתי לפניך.....

8)8)8)8)8)

צודק, לא שמתי לב להודעה שלך

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

והמיוחד בה הוא שהיא אמורה להיות רכב השטח החזק בעולם, כמו שנאמר כאן. קשה אולי לראות אבל היא שני מטר רוחב, מטר שישים גובה. אמורה להגיע ל-175 מייל לשעה, ומונעת במנוע של קאמארו עם 450 כ"ס, מן הסתם. יש גם תוכניות למנוע 6.8 ליטר עם 600 כ"ס...

עוד משהו מיוחד בה - כל חלק בה לקוח מרכב אחר. השמשה הקדמית מאודי A8, האחורית מ-A3, הדלתות מקאמארו. אולי בגלל זה היא נראית ככה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...