Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יואל, אתה מקשיב למה שאתה אומר "אסור לנסוע רוורס" ?

מה אתה מצפה שהוא יעשה ? ירים את המכונית על הכתפיים ויסובב אותה ע"מ שיצליח לצאת מחניה ?

לא אתה ולא אני יודעים כמה הוא היה זהיר בנהיגתו, אם הוא סובב את הראש, הסתכל רק במראות או הוציא כוון אחורי, אבל ממש הגזמת לחלוטין עם מה שכתבת.

גם בשירשור של המפרסס אתה לא יכול לדעת אם זה באמת היה בתום לב, או שזה מה שהוא כותב לנו, שוב, רק הוא יודע.

עצם זה שהמרוורס לקח אחריות על מעשיו, מראה שהבין שהטעות פה הייתה שלו וידע להבא איך לא לגרום לתאונה באותו מצב, הוא יהיה זהיר כפליים וערני שבעתיים.

גישתו היא השונה פה, והיא זאת שגורמת למשתמשים להגיב בנעימות ונחמדות, הוא את הלקח שלו למד, הוא לא צריך שאנחנו נלמד אותו או נטיף לו מוסר.

המפרסס לעומת זאת מחפש איך לברוח מדו"ח בעזרת שטויות כמו "לא היה לשוטר כובע" זה רק מראה לך שהוא לא מבין מה הוא עשה לא נכון.

שוב, יתכן והוא באמת לא שם לב, אין בעיה, זה קורה, אבל הוא קיבל דו"ח, שישלם אותו ולא יחפש שטויות כעילה לביטולו, אם היה ניגש בגישה לשוטר של "תשמע זה באמת לא היה בכוונה" והיה מסביר את מה שקרה בידיוק, אולי הוא אפילו לא היה מעלה את השירשור, אבל בוצע עברה, בתום לב או בכוונה, ועליו לשלם עליה.

להזכירך "אי ידיעת החוק איננה פוטרת מעונש."

יואל להתנגח פה סתם זה לא לעיניין, אנחנו מחליפים דעות, גם אם הן מנוגדות, לא צריך להתנגח, אפשר לנהל דיון נעים ושקט.

אנחנו בסך הכל באים לפה בגלל אהבה אחת משותפת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
יואל, אין לי בעיה להעביר את הויכוח לכאן ולעזור למי שהצעת לקרוא את מה שהתחולל במקרה ההוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78017

ואולי גם לך כי כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא:

אז אסביר לך בסבלנות הולכת ופוחתת כי מישהו גם כאן הסביר לך ולא הבנת:

מי שעובר עבירה, שייקח אחריות. (זה מה שעשה, סנופי, פותח השרשור הזה...).

המגעיל בפותח השרשור האחר , T-maxximum,היה שהוא ניסה להתלות בכובע של השוטר על מנת לבטל דו"ח שניתן לו כדין ובצדק.

אפילו הוא כנראה שהבין את הטעות שלו אבל אתה, לא.

אולי עכשיו תבין?

תודה על התיקון פשוט לא שמתי לב מי פתח את השירשור עם הפניית פרסה חשבתי שזה יואל

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

תקשיבו שניכם, אומר שוב:

ראשית, אסור לסוע רוורס. אם נסעת רוורס, עליך לנקוט בכל אמצעי הזהירות הנדרשים ובלבד שלא תגרום נזק. (אל תבוא אלי בטענות איך תצא מהחניה, לך למחוקק)

שנית:

זה שעשה פרסה, לא גרם נזק, ולא היה במצב סיכון כלשהו. השוטר התנכל לו, וזמבר לו את הצורה ללא צורך, על חשבון ארוע דקירה. מתסכל ובצדק.

זה שנסע רוורס ללא נקיטת אמצעי זהירות מספקים, הוכחה לכך היא התאונה שעשה, יכל באותה מידה לדרוס תינוק, זקנה, ילד, איש כלב, עכבר, או מה שלא יהיה. הוא עשה עבירה חמורה הרבה יותר, אלא שלא היה במקום שוטר שייתן לו דו"ח.

עד כאן הכל עובדות.

פשוט אתם נתפסים לזה שהוא חיפש את הכובע של השוטר ומנסה בדרך חוקית לבטל את הדו"ח.

רגע, לו יכולתם לבטל דו"ח שקיבלתם, לא הייתם מבטלים?

אם היו נטפלים אליכם, לא הייתם ממורמרים על כך?

הלקח החשוב מהסיפור שלו הוא לא קשור לפרסה או לקיחת אחריות, אלא מצביע על תפקוד השוטר. קראתם שמישהו נדקר אבל השוטר העדיף לתת דו"ח, לא? זה נקרא דו"ח איכותי, הוא לא יוותר עליו, גם לא בשביל להיות נוכח במקום חשוב באמת.

עוד דבר:

* אני נוטה להאמין לסיפורים שמספרים פה, אין לי שום דרך להוכיח אחרת. אם הוא אמר בתמימות, היה תמים.

* אנא צטט את המקומות בהם נראתי כמתנגח, קשה לי להאמין שתמצא.

אני מתייחס לדברים בצורה ברורה, משתדל להיות חד משמעי ולהסתמך על מה שהיה, או נאמר שהיה.

אין קשר בין זה לבין התנגחות.

dirty old man

need love too

פורסם

פשוט אתם נתפסים לזה שהוא חיפש את הכובע של השוטר ומנסה בדרך חוקית לבטל את הדו"ח.

רגע, לו יכולתם לבטל דו"ח שקיבלתם, לא הייתם מבטלים?

אם היו נטפלים אליכם, לא הייתם ממורמרים על כך?

הלקח החשוב מהסיפור שלו הוא לא קשור לפרסה או לקיחת אחריות, אלא מצביע על תפקוד השוטר. קראתם שמישהו נדקר אבל השוטר העדיף לתת דו"ח, לא? זה נקרא דו"ח איכותי, הוא לא יוותר עליו, גם לא בשביל להיות נוכח במקום חשוב באמת.

עוד דבר:

* אני נוטה להאמין לסיפורים שמספרים פה, אין לי שום דרך להוכיח אחרת. אם הוא אמר בתמימות, היה תמים.

* אנא צטט את המקומות בהם נראתי כמתנגח, קשה לי להאמין שתמצא.

.

יואל,

בשני הסיפורים יש "עבירה על החוק" ברמה זו או אחרת. ועל רמת חומרת העבירה אפשר להתווכח.

ההבדל בין שני הסיפורים הוא שאחד מהם לא מבין מה לא בסדר (יש כובע, אין כובע, למה הוא לא נוסע למקום אחר, ועוד "מתי הקטע שאני יורה בו?" שמעביר את החשק להתייחס ברצינות לליצן הנ"ל) והשני שואל לגבי נקודה אחרת לגמרי. הוא לא שאל "מי שם את הוולוו מאחורי" או "איך אני תובע את בעל הוולוו על שעמד מאחורי כשעשיתי רוורס".

בתור אחד שמכיר את התשובות והאינטליגנציה שלך בפורום ועוקב מהצד אחרי שני השרשורים אני חייב לציין - או שאתה ציני ומגיב בצחוק לכל מה שקורה כאן או שאתה ממש אבל ממש פספסת את הנקודה.

פורסם

אנסה לסכם.

אני רואה את המקרה של הרוורס חמור הרבה יותר מהמקרה של הפרסה, הנימוקים בהודעות הקודמות.

לדעתי, זה שעשה פרסה חשב שהוא נכנס למקום אוהד, ולכן התבטא כך לגבי "מתי אני יורה בו", ולא באמת העלה בדעתו לפגוע באיש. מאותה סיבה הוא ציין שוב את חוסר תשומת הלב שלו.

דו"ח, באשר הוא דו"ח, הינו עניין משפטי גרידא.

בנושא הזה, אין לי טיפה של ציניות, ופשוט אני רואה מטרה אחרת מכם, אני מפספס את שלכם, אתם את שלי. תחי ההדדיות.

V6, אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי, לא הבנתי למה התכוונת בתחילת המשפט האחרון, משתמע לשתי פנים.

אני יוצא לסיבוב אופניים, שתהיה לכם המשך שבת נעימה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...