Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. אני די חדש בעניין התאונות כיוון שזו התאונה הראשונה שלי..

אתמול יצאתי מהחנייה ברוורס ולא ראיתי את הוולו שמאחורי.. היא עמדה במקום ואני נסעתי לדלת האחורית שמאלית שלה.. לאוטו שלי לא קרה כלום אבל הדלת של התעקמה קצת... החלפנו פרטים וכל מיני... אני רק רוצה לדעת מה יקרה לאחר החלפת הפרטים? משהו יכול לקרות לי? (נהג חדש בן 17 וחצי).. זוהי תאונה ראשונה שלי ואני מפחד מדברים כמו שלילת רישיון או נקודות או דברים כאלה.. אז רק רציתי לדעת מה יקרה...

תודה, גילעד

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

שלילת רישיון לא תהיה לך זה בטוח, כולה דפיקה קטנה, הביטוח שלה יתקשר עליך יביא לך חשבונית

כנראה מנופחת ואתה תעביר את זה לטיפול של הביטוח שלך, הפרמיה של הביטוח תעלה קצת וזהו.

פורסם

1. אין לך מה לפחד כל עוד מדובר רק בנזק לפח.

2. יידע את חב' הביטוח שלך, אם נראה לך שהנזק הרבה יותר גדול מההשתתפות העצמית שלך.

3. בכל מקרה, אם הנזק קטן, יכול להיות שאתה יכול לסגור את זה עם בעל הרכב שהדלת שלו התעקמה.

מבלי לערב את הביטוח. כמובן, במידה ואתה לא מערב את הביטוח - תחתים אותו על מסמך, שאחרי

קבלת הכסף ממך אין לו יותר שום תביעות נגדך.

תוכל לתת עוד פרטים?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה על התגובות.. אבל הרבה פרטים אין לי ממש למסור כי את הרוב אימא שלי עשתה.. כל הדיבורים עם ה"נפגע" היא עשתה.. הנזק הוא רק לפח ואף אחד לא נפגע..

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

איפה כל הצדיקים, למה לא צולבים אותו על זה שהוא כמעט דרס את אחותם הקטנה? הוא עשה תאונה, למען השם... תאונה זה בסדר, אבל מי שקיבל דו"ח (ולא גרם נזק לאיש... ) שווה שלילה לכל החיים??? איפה אתם, כל החסידים? אני רוצה לראות פה אש חיה... או שתסתמו במקרים אחרים. (ע"ע התייעצות בקשר לביטול דו"ח מוזר ומגעיל )

dirty old man

need love too

פורסם
איפה כל הצדיקים, למה לא צולבים אותו על זה שהוא כמעט דרס את אחותם הקטנה? הוא עשה תאונה, למען השם... תאונה זה בסדר, אבל מי שקיבל דו"ח (ולא גרם נזק לאיש... ) שווה שלילה לכל החיים??? איפה אתם, כל החסידים? אני רוצה לראות פה אש חיה... או שתסתמו במקרים אחרים. (ע"ע התייעצות בקשר לביטול דו"ח מוזר ומגעיל )
אני מסכים איתך בקשר לצליבה שעושים לאנשים שפונים לעזרה אחרי שעושים דו"ח, לא צריך לסקול באבנים אדם שעשה טעות כמו

שם שעשה פרסה במקום שאסור בגלל אי צומת לב, צריך להזהיר שישים לב אבל לא צריך ישר לתלות

אותו.

פורסם

אה? את מי דרסתי? רק עיקמתי לבחור המסכן את הדלת..

No harm no fowl..

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

אתה נשמע ממורמר

אתה קיבלת דו"ח על עבירה שביצעת אתה לא יכול להגיד שלא עשית אותה אז למה אתה שואל בפורום אם אתה יכול לבטל אותה?!

הוא לא שם לב ונכנס באוטו של מישהו זה קורה אולי מאתיים פעמים ביום בכבישי הארץ

בנוסף כולנו בני אדם ולכן אנחנו יכולים לטעות אבל ההבדלים בין פותח השירשור לך הוא שהוא הודה בטעות ולא האשים את המכונית השנייה שחנתה שם.

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

אם הפגיעה בפח אינה גדולה, עצתי לך לא להפעיל את הביטוח ולנסות לשוחח עם הצד הנפגע על תיקון הנזק במוסך, הבאת חשבונית ובכך לסיים את הכל.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יואל, אין לי בעיה להעביר את הויכוח לכאן ולעזור למי שהצעת לקרוא את מה שהתחולל במקרה ההוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78017

ואולי גם לך כי כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא:

אז אסביר לך בסבלנות הולכת ופוחתת כי מישהו גם כאן הסביר לך ולא הבנת:

מי שעובר עבירה, שייקח אחריות. (זה מה שעשה, סנופי, פותח השרשור הזה...).

המגעיל בפותח השרשור האחר , T-maxximum,היה שהוא ניסה להתלות בכובע של השוטר על מנת לבטל דו"ח שניתן לו כדין ובצדק.

אפילו הוא כנראה שהבין את הטעות שלו אבל אתה, לא.

אולי עכשיו תבין?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, אני חייב לתקן אותך, הבחור הזה לא ביצע עברה לעומת ה"שובב" שמפרסס לו.

קרתה כאן תאונה, לא התבצעה עברה, הוא לא המשיך לנסוע בעצור או אדום ולא נסע במקום שאסור לו לנסוע, הוא פשוט לא ראה את הוולו ונכנס בה, תאונות קורות, אין מה לעשות.

אני מבין על מה יואל מדבר, מה קורה אם הייתה שם ילדה קטנה ולא מיני-טנק, אבל עדיין, לא זה המצב ואין מה להטיף מוסר, הבחור לא ראה את הוולו ואמר "אני אכנס בה ואעשה לו נזק!", תאמין לי שמעכשיו הוא יסתכל 7 פעמים אחורה ויסע הרבה יותר לאט שהוא יצא מהחניה.

דיי לעשות מכל דבר סיפור וליצור פה ריבים, יש לנו מספיק מזה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

Damn אני מצטער אם לא הבנת אותי, זה בטח בגלל ניסוח לא נכון שלי.

הגבתי ליואל. לא לסנופי.

אין לי שום דבר נגד סנופי..באמת. סתם היה לו מזל רע...

יש לי נגד יואל שדווקא הוא כרך את שני הארועים וניצל את ההודעה של סנופי לסגירת חשבונות קטנה עם מי שלא הסכים איתו בשירשור האחר.

אני מקווה שעכשיו זה מוובן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא ביצע עבירה? שים לב: נסע רוורס, זה כבר אסור מלכתחילה. נסעת רוורס? עליך לנקור בכל האמצעים הדרושים ובלבד שלא תסכן איש או רכוש. זה החוק. הוא עבר על החוק בכך שנהג ברכב בצורה שגרמה נזק לרכוש. מזל שלא לנפש. זה החוק. אגב, זו עבירה חמורה עשרת מונים מאשר פניית פרסה במקום אסור.

זה שעשה פרסה ביצע עבירה שיש לה ברירת קנס, אך בפועל לא סיכן איש. מה שמפריע לך זה שהוא לא לוקח אחריות. לדעתי הוא כן, והתסכול שלו מוצדק, השוטר זלזל בו.

זה שדופק רווקסים בלי חשבון ביצע עבירה שאין לה ברירת קנס, גרם לנזק, ובאותה מידה יכל לגרום למוות. (כל דבר יכל להיות שם, לא רק וולוו, לא?) אז רק בגלל שהוא "לקח אחריות", הוא סבבה? ככה זה עובד?

סגירת חשבונות..? לא צריך להגזים, פשוט אני מבקש התייחסות לנושא שהעלתי, גם ממך.

אין כוונה להתנגח אישית, פורום, מחליפים דעות, אתה יודע...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...