Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה המכונית הקטנה הכי ממולצת בסה"כ (צריכת דלק, אמינות, בטיחות, נוחות נהיגה, ביקורים במוסך וכדו') בתקציב של עד 15,000 ש"ח ולמה (בלי לתת את הרשימה הארוכה, אני מכירה את כולם ובלי לציין את הסטארלט שהיא ה"מלכה" אבל פשוט נואשתי מלחפש אחריה).

פורסם

הטווינגו היא אופציה טובה מאוד.

בחיפוש אפשר למצוא הרבה מאוד דיונים לגביה, כולל מידע מאנשים שהחזיקו שנים אחת כזו. גם בדף הזה או בדף הקודם יש דיון על טווינגו. להבא, כדאי לנסות קודם את אופציית החיפוש לפני ששואלים. למי שמחפש אך ורק אמינות עדיף לקנות DL. למי שרוצה רכב קטן, חביב, יחסית אמין, ומרווח למדי למרות גודלו, הטווינגו תהיה אופציה טובה.

עדיף לקנות את הידנית, הEASY החצי אוטומטית היא מערכת עדינה למדי, אם כי לאחר שהיא מתקלקלת ניתן להפוך את הרכב לידני לגמרי בעלות של 2-3K שקל.

גיא

פורסם

סובארו ג'אסטי, לא מצאתי יותר אמין מזה, אבל לא ממש בטיחותי.

בכל מקרה, אני נוסע באחת, והייתה לי בעבר אחת נוספת, אני ממש אוהב את הרכב הזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
טוב, אני אחפש את המידע המפורט בדיונים קודמים, תודה! אבל עוד שאלה, היית אומר שהטווינגו עדיפה על הדיהטסו שרייד ופז'ו 106?

הטווינגו מציעה משהו שלשתי האחרות אין וזה ייחוד . היא יפה, מעניינת ומציעה מרחב פנים ענק ומעוצב.

ה 106 מהנה יותר לנהיגה וסביר להנח שתיתן תמורה טובה יותר.

הדיהטסו היא מכונית מחפירה אבל רכב דיי אמין.

עוד אופציה שאת יכול לנסות זה אופל קורסה , רכב נחמד מאוד.

פורסם
הטווינגו מציעה משהו שלשתי האחרות אין וזה ייחוד . היא יפה, .
:roll:

לפי דעתי היא דומה לדייהו מאטיז(=גועל)

לפי דעתי הסיריון תפורה לדרישותייך(וגם תרוויחי שנתון מתקדם) היא טיפה מעל התקציב(ידנית שנת 99)

פורסם

גיא, צודק.. לא חשבתי על זה מספיק.

אודי A8:

אם כבר העלית את הנושא של סיריון, ידוע לך מהו מחיר המחירון של סיריון 99 ידנית? יש לי חבר שחושב לקנות כזו אבל הוא עדיין לא הביא את עצמו לפתוח לוי יצחק ולבדוק.

דן.

פורסם

טוינגו בשמה השני "פני צפרדע" אוטו במראה נשי קטן ומוזר מבחוץ אך בעל סלון מפנק בגודלו מבפנים. מנוע ישן וטוב מימי הרנו 5 .מוסכים לא סובלים את הרכב הזה[מרחב עבודה עלוב ולא אנושי מתחת למכסה המנוע]

אוטו די זריז לא לקנות את הגרסה חצי אוטומט היא נוטה לעשות בעיות . לקנות רק הילוכים .שעונים דיגיטלים דבר מחוד לאללה , אין בגאז[שכחו מלהתקין סאב ומגבר מאחור] אוטו זול די אמין ואפשר לומר נדיר אבל מבוקש מאד בקרב הצעירים בעיקר[מניסיון] סה"כ אוטו חביב לא יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
גיא, צודק.. לא חשבתי על זה מספיק.

אודי A8:

אם כבר העלית את הנושא של סיריון, ידוע לך מהו מחיר המחירון של סיריון 99 ידנית? יש לי חבר שחושב לקנות כזו אבל הוא עדיין לא הביא את עצמו לפתוח לוי יצחק ולבדוק.

דן.

בסביבות ה19(בדקתי חודש שעבר אין לי מושג מה המחירון החודש)

• תוכן חדש...