Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב עם וו גרירה מאושר ברשיון. הרכב הוא אסטרה GSI שנת 94 קבוצה 5. את הרכב קניתי כבר עם טסט בתוקף ולחדש אני צריך רק בעוד יותר מחצי שנה. מישהו אמר לי שאני משלם תוספת על וו הגרירה בכל פעם שאני צריך לעבור טסט/ לחדש רשיון. עכשיו עלות חידוש כמו שרשומה ברשיון 1151 שקלים.

וו הגרירה בגובה 40 ס"מ לצרכי גרירה עד 1000 ק"ג.

מישהו יודע כמה אני משלם תוספת על וו הגרירה? כי אם זה סכום גבוה אז אני אסיר אותו כי אין לי מה לגרור.

דימה

פורסם

התקנה של תפוח גרירה עולה בסביבות של 1100-1700 ש"ח, כולל הכול.

יש מתקינים שכבר יש להם אישור טכניון ואז צריך להוסיף עוד כמה עשרות שקלים בשביל העלות של השינוי ברשיון, ויש מתקינים שאין להם ואז משלמים כמה מאות שקלים למבדקה של טכניון פלוס העלות של השינוי ברשיון. בנוסף לזה, יש עלות של כ15 ש"ח על שקילה של הרכב. כך או כך, זה בסדר הגודל של המחירים שציינתי.

• תוכן חדש...